Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.063
Cevap
703
Favori
1.885.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gold renginden vazgeçeceklerini düşünmüyorum. Bu sene en çok saten renk gri olur gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir telefon kendinize bir telefon reyise ;) yok öyle bedava yaşamak. Ot yiyin ot

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Bende düşünmüyorum gold renkten vazgeçeceklerini ama sürpriz de yapabilirler.

Aklımdaki soru şu. Boya atması gibi bir sorun yaşanır mı? Ya da titanyum için geçerli olabilir mi böyle bir sorun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi inşallah diyorum. bu sene gold renk almaya niyetlenmiştim.

• Konu içeriğinde başa tutturduğumuz yazı ile tartışmayı noktalamak istiyorum:

Önemli uyarı: Apple iPhone 15 Pro Max ve iPhone 15 Pro konusunda cihazlar harici konuşan ve kötüleyenler, trollük yapanlar, konu harici; reklam, atışma, sataşma ya da kavga çıkaranlara konu içerisinde itibar etmeyiniz ve Şikayet Et butonunu kullanınız. Tarafsız ve keyifli bir konu olması adına, bu konu başlığı altında yapılan tüm yorumlar kullanıcılar ya da cihazı almayı düşünenler için olup bu yönde hassasiyet göstermeniz önemle rica olunur.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Hocam sen galiba Türkiye’de yaşamıyorsun o yüzden pek fazla bilgin yok. Eğer padişahımız isterse şuan, şu dakikada kayıt ücretini 50 bin yapabilir ve kimseden gık çıkmaz.

• ronaldo0709 R kullanıcısına yanıt
    Aksini iddia etmedim, önceki yazılarıma bakabilirsiniz. IMEI kayıt ücretinin oranını YDO çalışmalarıyla birlikte belirlerse uygulaması 1 Ocak 2024'te yürürlülüğe girer.

Yok canı sıkılırsa 1 saat sonra da KARARNAME ile yükseltebilir.

Bu ikisi arasındaki farkı insanlar nasıl anlamıyor, çözemedim!

İnsanlar gergin, herkes mutsuz.

• ronaldo0709 R kullanıcısına yanıt
    Maalesef haklısınız. Ama insan hırsını başkasından çıkartmamalı. Yapılacak olan şey her ne ise hepimiz için geçerli olacak. İmkanı olan alabilecek. İmkanı olmayanlar ya imkan yaratmaya çalışacak, yaratamayanlar satın alamayacak.

Sorumlusu ben değilim, sen değilsin. Burada gerginlik yaratmanın kimseye bir faydası yok.

Bu imei kayıt ücreti hakkında söylenecek çok şey var ama yapacak hiçbir şey yok maalesef.
    Kendi adıma konuşacak olursam ben son kez geçtiğimiz kasım ayinda 2732 TL vererek ip 14 pm kayıt ettim. Bundan sonraki alacağım iPhone’da kesinlikle kayıt ücreti ödemeyeceğim. Onun yerine düşük model bir iPhone alıp WiFi bağlantısı paylaşacağım yeni telefona ve böylelikle aramaları yeni telefondan yapabileceğim.

Bildiğim kadarıyla watch ultrada böyle bir problem olmamıştı muhtemelen telefonlarda da olmaz.

• scanh kullanıcısına yanıt

Yurtdışı konusunu açan benim, ben bu kadar gaza gelmedim 30 bin konusunda  

• Milletin canı sıkkın ya, saracak yer arıyorlar. Söyleneni anlamayıp, + 10.000 TL'nin muhasebesini yapamıyorsan zaten telefonu alma. Git çoraplarını em.

Bana ne? Ne halt yiyorsanız yeyin... Umrumda değilsiniz. Verecek cevabı olmayınca da 2 IQ fake hesap cevapları "bo orkodos konoyo korostormoyo çoloşoyor" klasik TR özeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 30 Ağustos 2023; 12:22:57 >
  • carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Watch Ultra kullanıyorum, 2. ayında. Bir problem çıkartacak gibi durmuyor ama ciddi çiziklerde ya da çok sıkı ve sert mikadan üretilmiş kılıfları çıkartıp takarken çizilme olayı olabilir diye düşünüyorum. Hani iPhone 5 zamanında olmuştu ya. Onun gibi. Gerçi 15 serisi ile 5 serisi arasında üretim kalitesi ve teknolojileri adına bayağı fark var ama insan geçmişte yaşayınca temkinli yaşıyor. Neyse, yaşayıp göreceğiz.

• Ben çoğunluğun aksine paslanmaz çeliğin parlak ve pürüzsüz yüzeyini seviyordum. Titanyum her ne kadar sağlam bir malzeme olsa da yeni iPhone’da görüntü olarak alüminyum benzeri pütürlü bir yapıda olacak sanırım. Tekniğininden anlamam ama keşke kenarları parlak ve pürüzsüz olsaydı

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Hocam gece rüyamda birileri kulağıma ydo diye fısıldıyordu valla 😄

• scanh kullanıcısına yanıt

Sabaha karşı bir serinlik oluyor ya, o ara üstün açık kalmış olabilir aman diyeyim  

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.