Hali hazırda yurtdışı 14pro kullanan birisi olarak. İki tane düz 15 alırım icabında yine de 30 bin vermem kayıt işine... |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
37 watt hızında şarja izin vercekmiş
buna uygun 20 watt şarj cihazı gibi cebe sığacak kompakt boyutta şarj cihazı var mı peki? yada satışa sunulacak mı bilgisi olan var mı?
-
umarım kayda değer bir şekilde hafifler pro max
-
30'a çıkaramaz demedim.
İsterse 130'a çıkarır, ama bunu 1 Ocak 2024 itibariyle yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Ağustos 2023; 21:1:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 15 sevkiyatlari bu hafta icinde basliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir imzaya bakar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam sonuçta söylenen gibi 30-32 bandına çıkmayacak sonuçta dolar.
Hocam sen şom ağzını açma. Dolar düştü yazıyorsun 2 lira çıkıyor.
Bir imzaya bakamaz. Yeniden değerlendirme oranı topyekün devletin yaptığı işlemlerde yapılan oranları içerir. İçinde onlarca kalem var. Öyle bugün IMEI kaydını yüzde bilmem kaç arttıralım, yarın başka pasaport ücretlerinden aldığımız oranı %50 arttıralım diyeceğiniz, tek tek yapabileceğiniz bir şey değil. Çalışma yapılması gerekiyor. Meclis'te 1 Ekim'de açılacak, bu çalışma tüm kalemlerde yapılacak oranlar belirlenecek ondan sonra hepsi için imza atılır. Atılan imzada 1 Ocak 2024 itibariyle geçerlidir.
Ondan önce yeniden değerleme oranını arttırmaya kalkarsa YDO meşruluğunu kaybeder, kimse iş yapmamaya başlar. Zaten ekonomi yönetimine güven sıfır, ne zaman ne olacağı belli değil, kafalarına göre iş yapıyorlar ama bazı şeyleri de öne çekemezler. O öyle otomobillere Ek MTV getirmeye benzemez. YDO değerlendirmeleri öyle yapılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Ağustos 2023; 23:38:11 >
tamam ben de miktara takılmadım hocam 1 ocağa kadar yapamayışından emin miyiz diye sormuştum. geçen senin ydo oranına falan baktım o da ekimde belli olup dediğin gibi yeni yılda geçerli oluyormuş. umarım öyle olur kasımda falan 15 alacam çünkü :(
-
Benim için sorun yok ben telefon alacağım parayı dolarda tutuyorum zaten. 😅
TL’de kalan var mı zaten 😀😀😀
ben. iyi ki de tl'de bırakmışım telefon alacağım için tuttuğum miktarı, dövizin son düşüşünden etkilenmemiş oldum. son bir ayda artış da olmadı zaten teknolojik ürün fiyatlarında.
Ben de 1100 dolar tutuyordum ama bu 30 bin kayıt işi her şeyi bozdu. Türkiye'den alsak desek -sonuçta 2 yıl garantisi de olmuş olacak avantajlı bence yurt dışına göre- 1100 dolara iPhone 11'i vermiyorlar...
-
Oyle, bir de sonradan satis imkani var :) Devlet diyor ki bana bir iPhone alman lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-576135C16 -- 29 Ağustos 2023; 18:33:43 >
Arkadaslar geldi, 12 eylul saat 20 - 22 arasi gorusmek dilegiyleeee :)
-
sanırım event logosundan anlaşılıyor 15 pro serisinde hangi renklerin kullanılacağı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 29 Ağustos 2023; 21:17:35 >
Mavi geliyor 😄
Evet, titanyum tozlari da ucusuyor 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X