Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aktn321. , aktn321. , mrtcbk , mrtcbk Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
38.053
Cevap
704
Favori
1.884.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ciho.

MacRumors’un da beklentisi bu şekildeymiş. Bu renklerin çıkma ihtimali yüksek sanırım.

Bu açıdan bakınca Titan Gray Ve Dark Blue acayip iyi duruyor hakkaten.

Alıntıları Göster
    Event duyurusunun ardından event logosunda çıkacak renkler ile ilgili ipucu verilmiş anladığım kadarıyla. Yukarıda bahsedilen renklerden oluşacak yeni seri büyük ihtimal. Gold yerine silver renk çıkartılabilir miydi diye düşünüyorum. Çünkü şu an silver’ın tahtını rahat bir şekilde sallayacak Titan Gray rengi var. Dark Blue konusunda ise çoğu arkadaşımız 12 Pro Pacific Blue’ya benzediğini söyledi. Bakalım bu sene hangi renk en çok tercih edilecek..

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Saçmalamışsın.

Bak en son yaptıkları artımı nasıl yapmışlar aşağıda görebilirsin. 2 kelimelik kararnameye bakar.

İmeki kayıt ücretini sadece herşeyden bağımsız şekilde belirleyebilirler nitekim de belirlediler.

Cumhurbaşkanının meclis onayı olmadan vergi ve harç artırımı yetkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 29 Ağustos 2023; 21:48:28 >
  • ciho. kullanıcısına yanıt

Titan grisi çok çekici geldi bana nedense. Her sene lansman rengi alırdım. Bu sene 2 lansman rengi var sayılır gri ve mavi. Kafamı karıştırdılar.

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim maviye karşı zaafım var, normalde maviye tutulurdum ama bu defa titan grisi acayip kafa karıştırıyor. Yani çok karizmatik duruyor bu görsellerde. Canlı da görmek lazım tabii

Gri çok hoş görünüyor. Bence çoğu kişi ona yönelecek. Mavi sanki biraz mora çalıyor gibi geldi canlı görmek lazım.

Kardeşim,

KARARNAME başka bir şey!

YENİDEN DEĞERLEME ORANI'nın belirlenmesi başka bir şey!

Yeniden değerleme oranı dersen belirlendiği ve uygulandığı tarihler bellidir. Zira gösterdiğin kararnamede zaten "maktu harç tutarlarının belirlenmesi" diye ibare var.

Yoksa bende biliyorum Temmuz 2023'te IMEI kayıt ücretlerinin yükseltildiğini. Yani eğer Ekim'de belirlenip YDO ile arttıralacaksa 1 Ocak 2024 itibariyle işleme alabilirler.

Yok kararname ile yapacaksa bunu maktu harçların yeniden belirlemesi diye yapar. Haberlerde Yeniden Değerleme Oranı ile artacak diye söylem var. YDO ile olacaksa 1 Ocak 2024.

Saçmaladığım falan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam tamam anlaşıldı. Gençler sinirli.

Diyorumki IMEI kayıt ücretlerine yapılacak olan oran artışını YDO ile belirlerlerse 1 OCAK 2024 itibariyle yürürlülüğe girer! Yani o zamana kadar vaktiniz olur telefonu yurtdışından alıp 20.000 TL'ye kaydettirmek için.

Yok YDO belirlenmeden önce KARARNAME ÇIKARSA bu gecede 30.000 TL yapabilirler!

Benim okuduğum haberlerde YDO oranında artışa gidilecek yazıyordu. Saçmaladığım, salata yaptığım falan yok. Siz konunun detaylarını ve aradaki farkı bilmediğiniz için saldırmaya devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 29 Ağustos 2023; 22:40:12 >
  • Kanuna uygun olarak yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılacaksa eğer onu bir şekilde kanuna uydururlar zaten. Reis yeterki yapmak istesin. Bu zamana kadar neler yapıldı hep beraber gördük. Kayıtsız kullanan ve kayıt yaptırmayı düşünen arkadaşlar bir an önce yaptırmaları hayırlarına olur.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Elbette, dediğinizde zaten otomobil olayındaki gibi. Baktılar yurtdışı telefon IMEI kaydı sayısı artıyor derhal arttırırlar ücreti.

Otomobilde de öyle yapacaklar, satış adedi takibi yapıyorlar cari açık için. Satışlar azalırsa matrah falan düzenlemesi yaparlar. Satışlar normal giderse bir değişiklik yapmazlar. Sarışlar iyice artarsa gerekirse ÖTV'yi iyice arttırırlar.

Cep telefonunda da bunun takibi yapılıyor.

• Orta gelir düzeyindeki kişilerin alması çok zor. Elveda Iphone demekten başka çaremiz kalmadı.

• Arkadaşlar bende xs max var bu sene artık değiştirmek istiyorum, bu seviyelerden 14 pro max mı alsam yoksa beklesem mi sizce ? Önümüzdeki aylarda yurtdışına gitme durumum da var ama sizce garanti de düşünüldüğünde yurtdışından almaya değer mi

Kıvırmıyorum, hakaret etmeden konuş önce! Dediklerimin arkasındayım! Terbiyesizliğin alemi yok. Hiçbir halttan haberin yok! Bak haberlerde ne denmiş;

Buna göre konuştum ben! "YDO İLE HESAPLANAN BU BEDEL -------- ÖNÜMÜZDEKİ YIL ------- EN AZ 30.000 TL OLACAK" lafından bir şey anlamadığın belli! Önce ne dendiğini anla! Terbiyesizliğin alemi yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 29 Ağustos 2023; 23:16:32 >

• Abi bırakın kaydı, harcı şunu bunu. Bakın etkinlik tarihi gelmiş az keyiflenelim zaten fiyatlar açıklanınca keyfimiz kaçacak 😄

• elmanın üst kısmında sanki beyaz ya da gold renk göz kırpıyor gibi. bu arada sinirler gerilmiş. alacak alamayacak belli olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 30 Ağustos 2023; 0:11:21 >
  • Ona hic dikkat etmemistim ama yuksek ihtimal Gold gibi. Bu sene Titan Gray vs Gold savasi goruruz herhâlde

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.