Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (10. sayfa)

-
-
Eylülde çıkacak deniyor ama kasımda Hollanda'da satışta olur mu? Olursa da stok sıkıntısı oluyor mu ilk aylar bilen var mı?
Bir de fiyatı kesinleşti mi acaba?
-
Ekimin son haftasına biletinizi alın…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Ekim ortasında bi Balkanlar turu yapacam. Hangi ülkeden almak daha karlı olur? Daha önce Balkanlar’dan telefon alan ya da bilen arkadaşlar var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 Ekimde Dubai’de olacağım, sizce o tarihte alabilir miyim oradan?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefon daha çıkmadan yurtdışı kayıt konusuna döndü iyi mi 😄
😀😀 Satışa çıktığı ilk zamanlarda aşırı bir talep olduğu için alabilir miyim acaba diye sordum aslında tecrübeli arkadaşlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serocan39 -- 28 Ağustos 2023; 7:48:25 >
Geçen sene ABD ile aynı ilk gün 16 eylül'de Amsterdam store'dan aldım ben. Dev gibi bir sıra olmasına rağmen ve sıradakilerin çoğu randevusuz/önsiparişsiz gitmesine rağmen, sıranın sonundakilere bile gitmeyin stok var dediler akşama kadar her gelen cihaz alabildi. Genelde ilk 2-3 güne stok oluyor Avrupa store'larda sonrasında 1-2 ay sıkıntı yaşanıyor.
-
USB c den dolayı alacağım.
37 Watt şarja izin verecekmiş. Peki
Kompakt boyutta şarj aleti çıkacak mi bu hıza izin veren ?
Kablo kutudan çıkar ama adaptörü kendiniz almanız lazım.
Apple iPhone 15 deri kiliflari farkli dokuya sahip olacakmis.
-
maalesef yurt dısından almayı düşünenleri oldukca ılgılendıren bır haber
-
Evet, bu yuzden Turkiye'den alacagim gibi duruyor. 1100-1200 dolara denk gelse de IMEI kaydiyla yine esit oluyor. Eger is guc icin veya tatile gidip iPhone 15 Pro alinacaksa mantikli ama sirf IMEI icin gir-cik yapilinca daha pahaliya bile mal oluyor. Amaclari zaten bunu engellemekti ve oldu. Turk insanina iPhone kullandirtmak istemiyorlar.
-
28 Ekim'de yurt dışına gidecektim almayı düşünüyordum şansın da böylesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 28 Ağustos 2023; 16:13:6 > -
YDO değeri sene başında belirlenir ve açıklanır. 31 Aralık'a kadar vakit var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu ne demek oluyor? 6bin TL'den 20'ye çıkaran adamlar şuan 30a çıkaramaz mı?
-
-
e sim olayını birileri açıklayabilir mi iki telefonla gezmek en mantıklısı gibi duruyor şuan
-
Önümüzdeki aylar TR’nin en zor ayları olacak.
Benzinin 60TL olacak olması ne kadar olağansa harçlara da erken zam gelmesi o kadar normal.
Paranız varsa takılmadan alım yapın gitsin.
Sizi (sizin özelinizde değil) zorlayarak 14-15 serisi alacaksanız hiç almayın. Paranız çok lazım olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru konuşmuşsun hocam birebir katılıyorum size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X