Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: airflow1 , C00K Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.206
Cevap
694
Favori
1.901.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple nin ne yaptiği veya yapicaği belli olmaz betalar bitti sira RC sürümlerle oynaşmayla meşgule aldi.Update yazilim muhendisleri iyice sacmaladi.Finali bekle belki RC 3 vs yayinlar:) betalarla ugraşilmaz sürümden memnun isen kal,güncelleme fantazi haline geldi oynaşip duruyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.2 gelmedi haftaya kaldı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 10 Aralık 2024; 13:59:6 >
  • reko kullanıcısına yanıt

RC2 yayımlandığı için büyük ihtimal haftaya kaldı.

• Pil sağlığı fütursuzca düşmeye başladı. 280 döngü 95 pil sağlığı.

Sadece 20 - 80 arası kullanım yapıyor, şarjda telefonu kullanmıyorum. 20-80 şarj sabah 9, akşam 19 arası yetiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tobin Frost kullanıcısına yanıt

Pro mu pro max mi ? Bende pro var 20-80 yapıyordum. 18 RC kurdum. Pil şarjını 90’da kullan diye tavsiye verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 10 Aralık 2024; 14:53:2 >
  • FthK. kullanıcısına yanıt

Yok yok dümdüz 15, bizimki hiç öyle uyarılar vermiyor. Telefonda oyun vs yok, bankacılık uygulamaları ve sosyal medya. Daha ne kadar az kullanabilirdim bilmiyordum ancak çok düştü.

• benim pil dehset düştü 221 döngü %92 de..şubat 2024 ilk kullanım pilde kasım 2023 üretimi..bir yıl bile olmadan 10 ayda %8 düşmesi soru işareti.. bu işte bir bit yeniği var ama hayırlısı artık..Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 10 Aralık 2024; 15:50:28 >
  • FthK. kullanıcısına yanıt

final yayınlayacagı gün rc veriyor appleda bir mallaşma problemi var ip 16 dan sonra..ilginç gerçektende..

• Tam 100 devir de %99 a düştü, 15 pro max cihaz, yan telefon olarak kullanıyordum, telefon hiç %20 nin altına düşmedi 1 kez bile, %80 limitin üstüne de sadece kendisi karar verip şarj ettiğinde çıktı, hiç güç tasarrufu açılmadı, konum arkaplanda uygulama vs, hiçbiri açılmadı bu 100 döngü boyunca, orjinal adaptör ve kablo ile şarj esnasında sıfır kullanım ile şarj edildi, birazda yan telefon olduğu ve konuyu takip ettiğim için deneme amaçlı böyle dikkatli kullandım %99 a ne zaman düşecek diye, sonuç böyle bazı arkadaşlar 250 devirde %100 sağlıkta, kısacası pek takılmaya gerek yok istediğinizde şarj edin çekin tasarrufu vs açın.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

• 15 pro max 29.10.2025 garanti dolacak daha 14 aylık telefon 307 döngüde 86 az kaldı inşallah hemen 80 altına düşerde garantiden değişim olur pil

• Enteresan bir şekilde 18.1.1 sürümünü dfu ile tekrardan kurdum şarj sorunum düzeldi. En az 17.7.2 gibi stabil gidiyor artık.

• alucardz kullanıcısına yanıt
    200’lü döngülerde %100 olanlar da hızlı düşüşlerle olması gereken yerlere geliyor sanırım. Kimisi uzun süre %100 de kalıyor, kimi de benim gibi 100 döngüde %98’e inebiliyor. Bence 1’nci yılın sonunda %90’a kadar inmesi gayet doğal. En nihayetinde bataryalar birer sarf malzemesi, o gözle bakmak lazım.

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    18.2 daha da iyi. Rc2’yi üzerine atın gitsin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sdgn96 S kullanıcısına yanıt
    Bu seride 1000 döngü altı hocam. Muhtemelen sizin cihaz düşer. Garantiden değişim yaparsınız.

• 15pm lerin pilleri 2 yıl dolmadan 80 olacak sanırım beleşe pil değişicez desenize

• reko kullanıcısına yanıt

Benim durumda böyle 80 e gelirse garantiye girer mi hocam canımı sıktı şimdi baktımda

• batarya için 16 pro max'e geçmeye değer.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Yani garanti süresi dolsada 1000 döngüden önce düşerse değişirmi garantiden hocam gerçi apple bu belkide 80 82 ye falan sabitler 1000 döngüye kadar 😂

• Sdgn96 S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 1000’den önce 80’in altına inmesi lazım.

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Ekranı bassa güzel telefon.

• 
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.