Apple nin ne yaptiği veya yapicaği belli olmaz betalar bitti sira RC sürümlerle oynaşmayla meşgule aldi.Update yazilim muhendisleri iyice sacmaladi.Finali bekle belki RC 3 vs yayinlar:) betalarla ugraşilmaz sürümden memnun isen kal,güncelleme fantazi haline geldi oynaşip duruyor:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1877. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
18.2 gelmedi haftaya kaldı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 10 Aralık 2024; 13:59:6 > -
RC2 yayımlandığı için büyük ihtimal haftaya kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil sağlığı fütursuzca düşmeye başladı. 280 döngü 95 pil sağlığı.
Sadece 20 - 80 arası kullanım yapıyor, şarjda telefonu kullanmıyorum. 20-80 şarj sabah 9, akşam 19 arası yetiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pro mu pro max mi ? Bende pro var 20-80 yapıyordum. 18 RC kurdum. Pil şarjını 90’da kullan diye tavsiye verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 10 Aralık 2024; 14:53:2 >
Yok yok dümdüz 15, bizimki hiç öyle uyarılar vermiyor. Telefonda oyun vs yok, bankacılık uygulamaları ve sosyal medya. Daha ne kadar az kullanabilirdim bilmiyordum ancak çok düştü.
-
benim pil dehset düştü 221 döngü %92 de..şubat 2024 ilk kullanım pilde kasım 2023 üretimi..bir yıl bile olmadan 10 ayda %8 düşmesi soru işareti.. bu işte bir bit yeniği var ama hayırlısı artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 10 Aralık 2024; 15:50:28 > -
final yayınlayacagı gün rc veriyor appleda bir mallaşma problemi var ip 16 dan sonra..ilginç gerçektende..
-
-
-
Enteresan bir şekilde 18.1.1 sürümünü dfu ile tekrardan kurdum şarj sorunum düzeldi. En az 17.7.2 gibi stabil gidiyor artık.
200’lü döngülerde %100 olanlar da hızlı düşüşlerle olması gereken yerlere geliyor sanırım. Kimisi uzun süre %100 de kalıyor, kimi de benim gibi 100 döngüde %98’e inebiliyor. Bence 1’nci yılın sonunda %90’a kadar inmesi gayet doğal. En nihayetinde bataryalar birer sarf malzemesi, o gözle bakmak lazım.
18.2 daha da iyi. Rc2’yi üzerine atın gitsin hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu seride 1000 döngü altı hocam. Muhtemelen sizin cihaz düşer. Garantiden değişim yaparsınız.
15pm lerin pilleri 2 yıl dolmadan 80 olacak sanırım beleşe pil değişicez desenize
-
batarya için 16 pro max'e geçmeye değer.
Yani garanti süresi dolsada 1000 döngüden önce düşerse değişirmi garantiden hocam gerçi apple bu belkide 80 82 ye falan sabitler 1000 döngüye kadar 😂
Evet hocam 1000’den önce 80’in altına inmesi lazım.
Ekranı bassa güzel telefon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X