Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.206
Cevap
693
Favori
1.900.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18771878187918801881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneme amaçlı DFU ile 17.6 beta oradan da 17.7.2’ye ota ile geçip telefonu sıfırladım. Sonra temiz kurulum yaptım.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

iOS 18’de dokunmatik hassasiyeti bariz arttırılmış. Muhtemelen 16Pm’deki sorunlardan dolayı. Çünkü 17.7.2 daha hantal geldi elime. 18.2 final ile tekrar iOS 18’e dönüş yapacağım. İlk izlenim olarak iOS 18 bizim telefonlara iyi gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 11 Aralık 2024; 15:19:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende IOS 18.2 beta rc kurulumu yaptım. 1 kaç gündür kullanıyorum fakat gözlemim ilk etapta şarjın 18.1.1 e göre daha az gitmesi ve 18.1.1'in bana daha akıcı gelmesi. Tekrar restore edip şimdi 18.1.1 e döndüm. Cİhaz 15PM

• reko kullanıcısına yanıt

şahsi fikrim sorunun kaynağı sanki ekran kalitesi ile ilgili. tabi yazılımla hassasiyetten ödün vererek bazı düzenlemeler yapılabilir. ilk aldığımda da klavye bazen basmıyordu ama tabi bu kadar değildi.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Mate 20 lite

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Bu zaman kaybını bende hanımın telefonda yaşadım. Forumda 17.7.2 için şarjı 2 3 saat fazla gidiyor diyenler oldu merak ettim. 17 de hanım telefon yavaşlamış gibi dedi. 3 4 gün öyle kullandı 15 pro ile. Şarj süreleri gece yatarken 18 ile benzer.

Boşuna ios 17 yüklemeyin arkadaşlar şarj farkı yok. Animasyon hızı olarak 18 net daha iyi. Özelleştirme seçenekleri vs.zaten işin bonusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 11 Aralık 2024; 18:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben 2023 aralık 12 yurt dışından aldıgım telefonumu pasaport kaydı yaptırdım türk telekomdan türcell geciş yaptım simi denilen tarihte taktım fakat wifi yanında mobil veri 4 tane nokta var mobil veri calışmuylt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davut ama dolar=1 tl

Merhaba ben 2023 aralık 12 yurt dışından aldıgım telefonumu pasaport kaydı yaptırdım türk telekomdan türcell geciş yaptım simi denilen tarihte taktım fakat wifi yanında mobil veri 4 tane nokta var mobil veri calışmuylt
    BTK’yı arayın sinyal yollasınlar telefonunuza. Birkaç saat içinde açılır.

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    diger sim slotuna taktım okudu

• 18.2 geldi

• bblokee B kullanıcısına yanıt
    Ben de şimdi gördüm indiriyorum hemen

• bblokee B kullanıcısına yanıt
    var mı dişe dokunur birşey hocam

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Uygulama simgeleri menü içinde değişmiş gibi. İlk gözüme çarpan bu oldu 😀

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    18.2 notlarında bununla ilgili bir bilgi bulunmuyor, 18.1.1 ile ben de 1-2 sefer bu sorunu yaşamıştım, yükleyelim bakalım 18.2…

• Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

• 18.2 ile 15 pro ya resimle arama geldi mi.?

• 15promax 18.2 sarj ekran suresi durumu nasil acaba 18.1.1 e göre

• gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda 18.2 nin 15 serisi için gayet iyi gittiğini söyleyenler mevcut , bende yeni indirdim 1 hafta denediğimde kendi deneyimleri buraya yazarım

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt

ota ile mi? gectiniz temiz kurulummu 18.1.1in ustune hangisi iyi olurki acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 12 Aralık 2024; 0:36:35 >
    Genel/yazılım güncellme olarak yükleyip kurdum , temiz kuruluma gerek görmedim çünkü o kadar yedeği en baştan kurmak baya bir zaman alır ayrıca veri kaybınada sebep olabilir. Temiz kurulum sadece yeni cihaz aldığımda seçtiğim yöntem. Tabiki bu durum kişiden kiliye göre değişebilir

Onu daha kimse söyleyemez, bir kaç saat önce çıktı ama farkedilir derecede bir akıcılık var 18.1.1’e göre onu söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 18771878187918801881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.