Şimdi Ara

Apple, iPhone 16’larda 8 GB RAM olduğunu doğruladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

amiral gemisi 3 ay sonra fiyatı 1/3 üne düşüyor. ayrıca kullanmayacağın bir sürü özelliğe samsungda para veriyorsun. veri güvenliği yok bir şey yok güvensizliği de diğer kısmı işin..

• estafine E kullanıcısına yanıt

Ezelden beri iPhone kullanıcısıyım 3G'den bu yana.Şuanda da 14pm ve S24 var.

3 ay önce aldım s24'ü 35k ve takas desteğiyle aldım şuan 256lık versiyonu 41 bin olması lazım.Kullanmadığım hangi özelliğe para ödediğimi söylerseniz anlayabilirim benim ödeme yaptığım bir şey yok.

Veri güvenliği Apple'da da yok.Geçenlerde icloud rezaletini duymuşsunuzdur umarım.Ben şuana dek güvensiz bir durumuna denk gelmedim.Ne gibi bir güvenlik açığı var söylerseniz ona göre dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 18 Eylül 2024; 22:15:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

icloud şifreni 000000 yaparsan patlatırlar tabi. icloud rezaletinde suç ünlülerde olduğu ortaya çıktı sonradan. hepsi şifresini 123456 0000 falan yaptığı için patladılar. kanye west bile şifresini 000000 koyan bir adam videosu düşmüştü. fanboyluk yapıcam diye insan kusurunu şirkete atmayın.

• estafine E kullanıcısına yanıt

Bu dediğin olay eski olay.Son olay,çıkış yaptığın telefondaki eski icloud fotoğrafların ve diğer tüm verilerin birden bire tekrar geri geliyordu.Örneğin telefonu sıfırlayıp sattığını varsayalım.Satın alan kişi başka bir icloud ile kullanmasına rağmen senin eskiden kullandığın icloud hesabındaki tüm videolar fotoğraflar yeni sahibinin galerisine geliyordu.Rezilliğin daniskası.

Bu arada okuduğunu anlamayan ağır fanboyun tekisin.Burada başka bir fanboy göremiyorum.Her iki cihazı da kullandığımı ezelden beri iPhone sahibi olduğumu belirtmeme rağmen fanboy diyecek kadar ne dediğini bilmezin birisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komik bir firma bu apple ya aahahaha

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.