|
Bildirim
"4 yetiyo kanka"
|
Evet o zamanlar yetiyordu. |
Benim galaxy s23 256 gb hepsini tokatlar
|
Hiçbir 60 Hz ekranlı telefon S23 ile aynı lig de degildir, isterse içine 14700k koysunlar fark etmez. Zaten Apple dışında kimse de 2024 model bir ürüne 60 Hz ekran koymaz. Bırak karşılaştırmayı 16 ürün ailesinin düz ve plus modeli direk kusurlu ürün olarak görülmeli bence.
|
eminlermi 8 ram fizikimi yoksa 4+4 falan mı :) |
Senin piyasadan haberin yok heralde. Pc başında burnunu karıştıran elemanlar ileri geri konuşuyor neyin ne olduğunu bilip bilmeden
|
İlk çıktığından beri Xiaomi Mi4 var ona da yetiyor ona bakarsan. Bi anlamı var mı sence?
|
İlk çıktığından beri iPhone 7 kullanıyorum 2gb ramde yetiyor.
|
Ben iphone 12'den s23 geçtim bu bile fişek fişek.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet o zamanlar yetiyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eminlermi 8 ram fizikimi yoksa 4+4 falan mı :) |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Özgüvene bak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 15 Eylül 2024; 19:30:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen bro hiçbirşeyden haberim yok benim şimdi otur bi b.k zannettiğin s23 çöpünün iphone 14 karşısında paramparça edilişini burnunu karıştırarak seyret Apple ve Samsung için en önemli modeller diyebileceğimiz iPhone 14 ve Samsung Galaxy S23 cihazlarını detaylıca karşılaştırdım. Tasarım, performans, kamera ve... https://m.youtube.com/watch?si=K6e9160Ac_HXiULv&v=w3PLsRafFNA&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 15 Eylül 2024; 20:16:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|