Şimdi Ara

Apple, iPhone 16’larda 8 GB RAM olduğunu doğruladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video kaydını durdurma özelliği iPhone’lara geldi, şimdi naneyi yemedin mi eyy Samsung??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir 60 Hz ekranlı telefon S23 ile aynı lig de degildir, isterse içine 14700k koysunlar fark etmez. Zaten Apple dışında kimse de 2024 model bir ürüne 60 Hz ekran koymaz. Bırak karşılaştırmayı 16 ürün ailesinin düz ve plus modeli direk kusurlu ürün olarak görülmeli bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt
    Ben iphone 12'den s23 geçtim bu bile fişek fişek.

• Çok bile. 8 sene daha 8gb yeterli. 👍

• WoXeD kullanıcısına yanıt

Apple iPhone’ları kutu içinde satışa sunduğu için şükredelim bence. 

• mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Kilitli poşetle vermeleri lazım zaten. Karbon ayakizini düşürürler. 👍 😂

• Bu bir avuntu değil Apple adına utanç verici bir gerçeklik. Herşeyi kontrol ettiğin ekran modern seviyeye geldiğinde tekrar gel diğer +- yönleri tartışalım. O güne kadar bu sakat ürünü satın almayın ve savunmayın. Parası olan Pro veya Max alsın, olmayanda en az 15 Pro'ya zorlasın. Bir iki sene sonra iyice elektronik atık seviyesine düşecek 65 bin TL bedel istenen bu ürünü tavsiye edip insanların başını yakmayın.

• Xtrud kullanıcısına yanıt

1 gb da yetiyor knk.

• benim bilgisayarda bir ara 256mb ram vardi. internette 256mbit almistim. mutluydum. simdi terabaytlar mutluluk vermiyor.

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

adam giriş seviyesi telefonuna 60hz koymuş. şarjı da uzun gidiyordur 60 hz olunca. giriş seviyesi modele adam niye 120hz 200hz ekran koysun ?

öyle bir algı kovalıyorsunuz ki sanki en baba modeli 60hz de çıkartmışlar da ekran gecikmesi 10 sn olmuş gibi..

• Arkadaş bana iphone 14'ün s23 karşılaştırma videosunu göndermiş iphoneun s23'ü nasıl ezdiğini oturda izle demiş. Videoyu dikkatlice izlerseniz s23'ün iphoneu sessizce şamarladığını resen görebilirsiniz 😀

• gösteriş budalası ve zengin bebeleri üflemeye devamke

• Bildiğim kadarıyla telefonlarda 6gb ram günümüzde tam olarak yetiyor da artıyor. 6 dan fazla ram harcanılan bir durum yaşanmıyor, 8gb koymaları ekstra pahalılık demek, gerek olmayan bir şey yani, bence 6 koyup geçmelilerdi hem biraz daha ucuz olurdu.

• estafine E kullanıcısına yanıt

giriş seviyesi telefon dediğin 70-80k fiyat bandında kardeş bilmem farkında mısın...

benim 16k'lık telefonumda bile (poco x6 pro) 120hz ekran var.

Farketmez hocam, vergiyi dikkate almaya gerek yok. Dünyanın hiçbir yerinde 800 dolarlık telefon giriş seviyesi olamaz. Giriş seviyesi dedikleriniz 200-300 dolarlık cihazlardır. Hadi bilemediniz 400 dolar olsun...

Ama sen kalkıp 800 dolarlık telefona bile 60 Hz ekran koyuyorsan resmen müşterilerini keriz yerine koyuyorsun demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

yav he he...

android ile iphone yorumuna hiç girmeyeceğim, keko muhabbetler ile işim yok.

sadece şunu belirtmek istiyorum; ülkedeki vergiden dolayı fiyatların böyle olduğunu hepimiz biliyoruz fakat ben sana kıyaslama yaparken kendi telefonumun amerika fiyatından bahsetmedim sonuçta, aynı vergi 16k'lık telefonda da var ve bu telefonda 120hz ekran varsa kimse bana 80k fiyatlı iphone'un 60hz ekranını savunmasın.

anlamakta zorlanıyorsan orjinal fiyatlarını da vereyim sana; bendeki telefon 250$, iphone 800$. aradaki farkı kendin kıyasla artık.

Neresi giriş ya? Bu modelin tek olayıı boyutu olmalı. Ben kocaman telefon yerine gittim S23 aldım. Ama kucuk telefon seviyorum diye neden çağ dışı 60 ghz kullanayım? Sacmalik. He kamera açısından ultra gibi olmamasını sa sevmiyorum ama 60 ghz gerçekten rezil bir şey. Samsung böyle bir şey yapsa asla almazdım.

Giriş seviyesi telefonsa dediğin cihazlar ki nasıl bir girişse 65k ile giriyor gidip de ondan çok daha iyi özelliklere sahip olan amiral gemisi S24 cihazlarla karşılaştırman neyin nesi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.