|
Apple, iPhone 16 ön siparişleri için büyük bir stok hazırladı
-
-
Parasını nereye harcayagını bilmeyen bu kadar insan varken daha cok ünite hazırlarlar..
-
Ön sipariş patlaması yaşanacak derken.... 15 veya 14'den neyi farklı yapıyor merak ettim şimdi.!!? Yahu arkadaş bir bitmediniz gereksiz hype yapmaktan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 9 Eylül 2024; 13:11:35 >
-
O marka telefonlarda, yeni modellerin bir seyleri farklı yapmasına gerek yok.. Sadece model numarası yükselmesi yeterlidir..
-
Öyle mi ? Eyvallah o zaman benim içinde almaya gerek yok sırf model numarası yükseltmek için
-
Niye hocam mesela Samsung s24 ve s23 arasında çok mu fark vardı? Kim öyle aman aman diyebileceğimiz bir geliştirme sunuyor son yıllarda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple'ın iPhone 16 ile birlikte ne yapacağız biz şimdi diye düşünecek satış rakamları görmesini bekleyen var mı?
-
Aynı telefondan sıkılıyoruz yeni her şey iyidir niye teknolojiden geri kalayım ki.
-
Sunsa da sunmasa da, Apple baska diğerleri baska.. Kimse samsung telefonu, gidip sözde statü göstergesi seklinde satın almaz. En fazla Samsung markası xiaomi'den kalitelidir seklinde bir düsünceyle alabilir fakat apple telefonları alanlar o seyin telefon özelligini ikinci planda görüyorlar bence zaten bu kadar kısıtlı bir os'a sahip olmasına rağmen hala sağlam satıyor olması bile bunu kanıtlar nitelikte..
Ha simdi diyecekler, os'un nesi var gayet güvenli falan falan.. Fakat kullanımı kısıtlıyor.. Yani evdeki kapıyı yıkıp yerine duvar örersen ve sadece bacadan girersen, güvenli olabilir, hatta güvenli olmazsa ayıp olur ancak güvenlik anlayısı bu sekil olmamalı.. Hedefin teknoloji meraklılarından daha cok, statücüler oldugu gercegini hatırlayınca, isletim sisteminin kısıtlı kullanım olanagı sunması bile sorun yaratmıyor tabii ki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Eylül 2024; 13:37:50 > -
Hocam sorması ayıp siz çalışıyor musunuz? Yoksa öğrenci misiniz? Merak ettim. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla iphoneu bir hava atma aracı olarak düşünenler genelde lise üni öğrencisi yada çalışmaya yeni başlamış genç arkadaşlar oluyor. İşi gücü olan insanların hiç iPhone la hava attığını görmedim. Genelde araba ve ev ile hava atılır o aşamada.
Mesela kendimden örnek verirsem işim için telefonun hiç bir zaman yavaşlamaması, her ihtiyacım olduğunda sıkıntısız kullanabilmem önemli. Kutusundan çıktığı gibi kullanırım zil sesini bile değiştirmem onunla uğraşmak istemem. Bu yüzden özelleştirme falan hiç önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 9 Eylül 2024; 14:9:22 >
Kisisel bilgileri sormak bu konuyla ilgili degil.. Iphone'u bir gösteris amacı olarak görenler, genel olarak, tüm Türkiye ve diğer ücüncü dünya ülkelerinde yasayan insanlar..
Son paragraftaki kullanım örnegi sadece apple marka telefonlar icin gecerli degil.. Ben de telefonla fazla ugrasmıyorum ancak bir cihazın aynı zamanda kendisiyle ugrasılmasına, yani özellestirmeye de imkan tanıması gerekir, cihazların ve isletim sistemlerinin tasarımı bu sekilde olur cünkü bunları satın alanların ve kullananların cogu bunlarda esneklik ve özellestirme ararlar ama az ama cok.. O yüzden bir cihaza isletim sistemi tasarlıyorsan özellestirmeye imkan tanırsın güvenlik riskine sebep olsa bile standartlar böyledir.. Yoksa en basitinden kullandıgın Windows bile kapıyı kaldırıp bacadan girilme apple taktigi uygulayarak simdikinden 500 kat daha güvenli olabilirdi, fakat böylelikle islevsellik büyük oranda kısıtlanırdı, bu hedef kitlesi icin kabul edilmez olurdu ancak apple kitlesi icin cok büyük sorun degil cünkü bu kitlenin büyük bir kısmının derdi telefon degil yeni iphone'lara sahip olmak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Eylül 2024; 15:6:25 >
-
senelerdir iphone kullanırım her sene aynısı. 13 pro kullanıyorum gittiği yere kadar devam. Ama bir sonraki telefonumun android olacağını tahmin ediyorum…..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aa öyle deme büyük değişiklik geliyor. Şahsen benim asgari maaşlı arkadaşlarım et yiyemiyorum diyip şikayet ederken 16 pro max sırası için gün sayıyor.
Şeffaf beyaz ekran cıkana kadar hiçbir telefon ilgili mi çekmiyor örnekleri westword 3. Ve 4. Sezonun da var ısterse ıphone 20 cıksın umurumda degıl ☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yap yapıştır boya kamerayı bi tık büyüt %30 bir önceki telefondan daha hızlı de pazarla sat bu kadar basit aynı terane gelicek he bide zam gelicek
Züğürtler toplanmış yine milletin derdini, kendilerine dert edinmişler.
Fakirlerin yorumlarını okuyunca çook mutlu oluyorum.Herkes herşeyi alabilse düzen bozulurdu zaten :) #durmakyokyoladewam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
senelerdir iphone kullanırım her sene aynısı. 13 pro kullanıyorum gittiği yere kadar devam. Ama bir sonraki telefonumun android olacağını tahmin ediyorum…..
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X