yapay zeka getireceğiz diye temel işlevleri düzeltemiyorlar çalışan yetersiz herhalde. yapay zekayı geç kaldıklarını kabul edip ios 19 ile yapmalılardı 18 deneme yanılma oldu |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (734. sayfa)
-
-
Apple büyük gaza geldi,ya yazilim mühendislerine güvendi yada cok basit sandi ama umdugunu bulamadi.Apple hangi yazilimin da başarili şekilde sorunlari giderdi ki.İos 18 cok erken oldu,hazirliklarina bu yil başlayip ios 19 tam kıta vericekti.Amaç satmak göz boyama,bu saaten sonra gelen yazilimlar cihaz da isinma şarj da büyük etki yaratip kasma yapmaz ise birşey bilmiyorum..Ram büyük etki olucak 12gb ram ile satişlara hizli şekilde dvm edicek:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 16 da saçma olmuş ios 18 de ona keza
-
Herkese iyi akşamlar, anneme 16PM alacağım. Bendeki 16PM’de benks koruyucu var ama çerçeveden yiyor. Çerçeveden yemeyen korucu önerileriniz neler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
flolabFLOLAB ONETIME PRO NanoArmour Infinity Edge Screen Protector with ClearVue Anti Reflective Technology & Reinforced Edge & Anti-Rainbow for iPhone 16 Series .7mm Bezelshttps://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series-slimmer-bezels?variant=44743558955159
TR satışı yok sanırım hocam en iyisi diyebilirim
-
Ekrandan yemiyor. Daha önce görselleri paylaştım Benks shappire karşılaştırmıştım.
BLUEO iPhone 16 Pro Max 3D Curved Anti-Reflective Yansıma Önleyici HD Uygulama Aparatlı Cam Ekran Koruyucu
https://app.hb.biz/Dv0WODXGjf18
Önerileriniz için teşekkür ederim, bunlara ek olarak spigen hakkında ne düşünüyorsunuz ? Onun da yorumları fena değil.
Cihazın lg mi samsung üretimi mi oldugunu seri numarasını nasıl bakıyoruz
spigen ekran koruyucu için olumsuz yorumlar oldukça yüksek amazonda amazonSpigen iPhone 16 Pro Max Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) - AGL07907https://www.amazon.com.tr/dp/B0D84R9HYW?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_RK9HG97AHMG8RDCWDB5M&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_RK9HG97AHMG8RDCWDB5M&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_RK9HG97AHMG8RDCWDB5M&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 11 Aralık 2024; 2:17:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Blueo 3d curved model ekran koruyucu alacak olan arkadaşlar, bu ekran koruyucunun telefonu içine oturttuğumuz uygulama aparatı telefonu aşırı sıkıyor. Telefonun titanyum kasasında plastik sert malzeme izler yapabiliyor. Benim cihazda oluşan izler uzun süre sonra kendiliğinden geçti. Sonra benim gibi bu izler yoktu. Kendi kendine nasıl oldu diye kafayı yemeyin olabildiğince telefonu sert plastik kılıflardan da uzak tutmanızda fayda var. Denemelik dahi olsa sert kılıflara takmayın derim. Çünkü 16 pro serisinin kenar kasa bölümü gerçekten çok hassas. Kenar bölümü silikon olan kılıflar tercih etmenizi öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 11 Aralık 2024; 1:29:27 >
Konuya ne oldu ya herkes sus pus 🙂
bu sene ios ve apple int. yüklenirler iphone 17 de beklentisi olmasın kimsenin bence. ram artar vs pek bir şey değişmez bence.
-
3utools kurarak
-
-
apple inceleme telefonu göndermemiştir bir tane daha var böyle volkan manav adında da bu daha fena
-
muhtemelen. normalde youtube’daki pek çok testte fotoğraflardan hangisi samsung hangisi iPhone olduğu kabak gibi belli olurdu ve genellikle iPhone tokatlardı bunda tam tersi sanki Samsungla çekildiği söylenen fotoğraflar aslında iPhone’la çekilmiş gibi, iPhone denenler de samsungla çekilmiş gibi duruyor gerçekle alakası yok. ayarlarla olabildiğince oynanmış milleti böyle kandırıp onbinlerce lirasını çöp edecekler :))
4 ay önce huawei pura ultra ile s24U’yı kıyaslamış ne hikmetse onda da s24u kazanmış e yuh artık dedim onu da görünce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 11 Aralık 2024; 11:16:29 >
iPhone 16 Pro Max'ı elektronik marketlerde deniyorum, 4K 120 kare video çekiminde ekran titriyor. Çektiğim video'ya bakıyorum onda da titreme var. Sordum, yetersiz ışık kaynaklı dediler.
Size zahmet, 16 Pro Max de 4K 120 kare video çekip paylaşır mısınız. Özellikle ev içinde.
4K 60 kare de sorun yok. Video modu v.s. ile alakalı olabilir mi?
4K/120 modunda ışık titremesi kapalı ortamda led ışıkta var açık alanda yok
Aynı sorun benim denediğim cihazlarda da var. 16 Pro Max cihazlarda. 120 kare de video çekerken titreme yapıyor. Bunun bir çözümünü bulabildiniz mi?
Bu durumu sadece kamera ilk açılışta yapıyor. O da her zaman değil. Çekim anında bir sorun olmuyor. 14 Pro da dikkatimi çeken bir şey olmamıştı. Bunda fark edince onda da denedim. Bu kadar olmasa da ondada yapıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X