dediğim gibi ben beğenmedim yapaylıktan hoşlanmıyorum diğer kanalların testleri de çıkınca daha net anlaşılır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (844. sayfa)
-
-
belkin kullanan arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim yoksa spigen ez fiit olandan şipariş geçeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yapaylık tabi zevk işi ama netlik keskinlikte geride kalmış malasef iphone
-
sizin de hayırlı olsun, hepimiz iyi haberler için kullanalım inşallah
ekran koruyucu linki:
amzn.euJETech Ekran Koruyucu için iPhone 16 Pro Max 6.9 Inç, Kolay Kurulum Aracı ile Temperli Cam Filmi, Kılıf Dostu, HD Şeffaf, 3 Pakethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZPXJRH?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DQ0K8PBHGYJZQ4ERY3X9&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DQ0K8PBHGYJZQ4ERY3X9&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DQ0K8PBHGYJZQ4ERY3X9&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1Bu da aldığım kılıf linki :
amzn.euBabilden iPhone 16 Pro Max için Kılıf Kamera Korumalı Magsafe Wireless Şarj Özellikli Şeffaf Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DKJTSRX4?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VN2BSJG42NJFJXXT0VPB&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VN2BSJG42NJFJXXT0VPB&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VN2BSJG42NJFJXXT0VPB&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1eşimin 16 pm i için orjinal apple şeffaf kılıf almıştım, elden kayıyor, alt kısmı açık, butonlar sert basıyor…üstelik 2.200 e aldıydık…
benim aldığım 199₺ ve butonlar son derece yumuşak elden de kaymıyor. Kamera buton yeri açık bu eksi yanı, haa bi de 2-3 ay sonra sararır, o zaman da atar yenisini alırım.. 1 apple kılıfı 11 tane benim kılıf ediyor… resmen yuhingeeennn…
Şimdi şu üründen alacağım aliekspresten, son 3 telefonumu hep bu kılıfla kullandım, hem yok gibi hem köşeleri koruyor hem de telefonun güzelliğini hissedebiliyorsunuz.. alıtken 4-5 tane alıyorum, çizilip görüntüsü bozuldukça değiştiriyorum..
AliExpress'te az önce şunu buldum: 74,47TL | Iphone 16 15 11 12 13 14 Pro MAX XR XSMAX X XS MINI SE 7 8 ARTı Şeffaf kenarlıksız Anti damla ultra ince PC sert kabuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orjinal silikon kılıf suyla temizlenebiliyor mu, daha önce tecrübe eden var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam size özel msj atmıştım bakarmısınız size zahmet.
-
netlik olarak bir fark görmedim ama cilt tonu olarak kötü baya aşırı makyajlı gibi çıkmış kimse soldaki gibi gözükmek istemez bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 23 Ocak 2025; 18:14:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aa netlik olarak ciddi fark var. Özellikle 5x te kadının saç uçlarına dikkat edin. S25u daha başarılı. Detaylarda ciddi fark var. Tabi zoomsuz ana kamera ve selfie performansları da görmek lazım. Zoomda samsung hep daha başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SRPR- -- 23 Ocak 2025; 18:20:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X