bir sorun yok çerçevesiz olduğu için kenardan bakınca hafif renk efekti oluşuyor bana göre bir önemi yok ekrandan yemiyor olması, dokunmatik hassasiyetini bozmaması tercih sebebi. ürün bu; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (842. sayfa)
-
-
kılıf sıradan ucuz şeffaf kılıf. sarardıkça değiştirmelik. 15 Pro Max için;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gökkuşağı tarzı renk efekti ekranda olmuyor bu arada kenarda kesim yerinde oluyor o da çok önemsiz birşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 22 Ocak 2025; 15:23:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen cevap verdiniz çok teşekkür ederim resimlerden görüldüğü kadarıyla zaten tam oturmuş ekrana. Benks’in invisiwarrior modeline bakıyordum yorum gelene kadar şimdi linkteki ürüne bakacağım tekrardan teşekkürler. İnce siyah çerçeveli ekran koruyucu hiç yok olan da ekranı tam kaplamıyor. Safir ekran koruyucusunun yeni versiyonu geldi diyen de var sipariş verdim hala eskisini gönderiyorlar diyen de var o yüzden de çekimserim zaten safir modelini alma konusunda. 2-3 ekran koruyucu denedim en son blueo markasının ekran koruyucusu tam kaplıyor diye almıştım ekranı cidden tam kaplıyor kenarlardan yemiyor ama o da aşırı toz ve parmak izi tutuyor dayanılacak gibi değildi çıkardım sonunda.
Kesim yerlerinde olması doğal ya işte normalde o siyah çerçevenin görevi o kesim yerlerinde oluşan ufak ışık kırılma efektini engellemek ama hiç sekmedi bütün siyah çerçeveli ekran koruyucu modelleri ekrandan yiyor yemeyeni tek blueo işte o da çok kötü ben hayatımda böyle toz toplayan bir ekran koruyucu görmedim gerçekten statik toz toplama makinesi gibi 😃
benle birlikte çevremdeki 5 kişideki 16P/PM cihazların hiçbirinde ekranında bir sorun yok hocam şimdiye kadarki en sorunsuz iPhone bu benim gördüğüm
Merhaba arkadaşlar şu videodaki elran kenarlarında renkli ışıklı bildirim olayını nasıl yaparız bilen var mı ?
https://www.tiktok.com/@julianalexanderthies/video/7446083542402043158?_t=ZS-8tHQiJXMBK4&_r=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mandır merak ediyorum
Hocam o bildirim işi değil, yeni Siri bu. Telefonun ve Siri’nin dilini İngilizce yapıp, Apple Intellegence’ı aktif etmeniz gerek. Türkçe desteği yok
Leke değil hocam toz dur,benim yıllarca başıma geldi,allaha şükür 16 serisinde görmedim.
Önemli birşey değil tabi ama insanın sinirini bozuyor.
Ben zamanında vatanda aldığım xs max cihazımı iki kere değiştirmiştim ayıplı ürün diye.
maşallah cihaz ateş ediyor be 🌹
Arkadaşlar internet tarayıcılarda örneğin safaride, videoları harici oynatıcıda oynatma imkanımız yok mu? Kendi oynatıcısında yön kilitleme bile yok yoruyor insanı.
18.3 yukleyen varmi promax lere pil durumu nasil suan 18.2.1deyim akicilik pilde kullanim seneryoma gore 2gune yakin gidiyor 100den 20ye wifide 9saat üstü mobil wifi karisk 8 saat ekran veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 22 Ocak 2025; 21:53:35 >
Umarım daha iyilerine sahip olursun dostum ❤️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 22 Ocak 2025; 22:46:0 >
Arkadaslar batarya üretimi kasım veya aralık olup dokunmatik problemi yaşayan var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
apple mağazasında satılan belkin ekran koruyucular nasıl sizce
18.3 Beta 3 kullanırken, betadan vazgeçip 18.2.1 yüklemiştim, 3 gün kadar stabil sürümde kaldım. Dün akşam tekrar betaya geçiş yaptım ve şu an 18.3 RC kullanıyorum. 18.3 RC, pil özelinde 18.2.1’den net bir şekilde daha iyi diyebilirim. Ancak (özellikle uzun metin yazarken) klavyedeki gecikme/lag sorunu devam ediyor.
Bugün itibariyle 16 pm naturel 256 ya geçiş yaptım. Hepsiburada dan 14 plus 128 gb amerikanyum çift esim cihazla takas yaptık. 93.500 üstünden 4.000 takas desteği + 26.800 e 14 plus ı saydılar, 62.700 farkla geçiş yaptım. Cihaz (pil) ekim üretimli ve 18.1 sürümü ile geldi. Çin üretimli bir cihaz. Kasada çizik kameralarda toz yok. Dokunmatikte korumasız korumalı sıkıntı yok. Jetech çerçevesiz ekran koruyucu uyguladım, yağ gibi kayıyor, tavsiye ederim…
E-sim kullanan arkadaşlar qr kod aktarımında yeni cihazın en son sürümde olmasına dikkat etsinler.. 18.1 de iken e sim tanımlamayı yapamadım, 18.2.1 yükleyince e sim aktivasyonunu yapabildim.. turkcell müşteri temsilcileri bile bilmiyor bu durumu, aklınızda bulunsun…
Çünkü yazılımsal bir lag değil hocam o yaşadığınız. Dokunmatik ekranınınızda donanımsal sorun var. Bu kadar güncelleme gelmiş o iş yazılımsal olsa 50 kere biterdi.
Batarya uretim kastiniz telefon uretimidir galiba benim bu sekilde 3 ocakta aldim hic bi problem yok dokunmatik yada kozmetiksel pil markasi desay ekran samsung g9n beyaz titanyum 256 sarj konusuna gelince sali 22:51 00 arasi 45dk ekran suan 9 bucuk ekran surem var sarj %36 ios 18.2.1 dfuya kurdum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 23 Ocak 2025; 9:28:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X