Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Quake5252 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.978
Cevap
560
Favori
879.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sol 15 Pro Max (GVC Panel) / Sağ 16 Pro Max (GH3 Panel)

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 12 Aralık 2024; 23:10:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekim üretimi çıktı, panel üreticisine bakmadım ama hiçbir sorun yoktu. Anneme hediye almıştım; özellikleri gösterirken kamera tuşunu anlatayım dedim, çok karmaşık buldu ve tamamen kapattırdı. Herhalde standart kullanıcının tuşa verdiği tepkiyi Steve Jobs görse küfretmedik arge personeli bırakmazdı diye düşünüyorum :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarptr S kullanıcısına yanıt

bende Pro var 16 üretim tarihi ekim

• Batarya seviyesi nasıl arkadaşlar sizlerde durum ne?

• Amfilm ekran koruyucu uyguladım algılama da olumsuz etkisi olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pasifik. kullanıcısına yanıt

Çoğu yapay zeka ile ilgili hocam, Türkiye için bir şey yok yani.

• panel üreticisine nerende bakıyorsunuz apple da?

• Telefonun dilini İngilizce yapında yapay zeka kullanılıyor deniliyor. Peki yapıp da kullanan var mı?

Kullnımda bir zorluğu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 12 Aralık 2024; 22:48:50 >
  • ysn61 kullanıcısına yanıt

Ben 7 Ekim’den beri kullanıyorum. Çok memnunum. Bazen 2 günde bir şarj ediyorum. Isınma sorunuda yok şarjda da kullandığım oluyor. Bazıları gibi mikroskop altında telefon incelemedim sonuçta ömürlük kullanmayacağım fakat en sevdiğim iphone oldu diyebilirim. ❤️

• quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Ben 7 Ekim’den beri kullanıyorum. Çok memnunum. Bazen 2 günde bir şarj ediyorum. Isınma sorunuda yok şarjda da kullandığım oluyor. Bazıları gibi mikroskop altında telefon incelemedim sonuçta ömürlük kullanmayacağım fakat en sevdiğim iphone oldu diyebilirim. ❤️

Ben de aynı şekilde, her sene değişiyorum zaten. Bu kadar takıntıya gerek yok fazlası hasta eder. Güle güle kullanın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 12 Aralık 2024; 23:45:44 >

• ysn61 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sizde güzel kullanın. Telefonu sevdiğimi ve sorun yaşamadığımı söylediğim için linç yediğimden çok bahsetmiyorum burada. :)

Apple’da hiç kalite kontrol sistemi yok sokakta buzdolabı poşetine koyulup yollanıyor gibi davranıyorlar komik geliyor sadece.İşyerinde de 3.kişide aldı oda problemsiz kullanıyor. Hayır tüm sorunlu telefonlar bu forumda toplanmış sanırım ne hikmetse. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 12 Aralık 2024; 23:51:42 >
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt

Zaten foruma bakmayan kimse panel kodunu üreticisini pil üreticisini vs takmaz. Millet telefoncuda telefonu açtırdığı gibi ekran koruyucusunu taktırıp kullanmaya devam ediyorApple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]  Ekran sarıymış maviymiş beyazmış kimsenin umrunda değil. Burada takılan hasta olur malesef bu bir gerçek. İnsan kendinden şüphe etmeye başlıyor bir süre sonra. Hastalık bu cidden alt tarafı telefon, ölene kadar kullanacak değil kimse. Burda bazıları 3 tane aynı telefonu sipariş edip hangisi beyaz ekransa onu kullanıyor, bu yapılan helal değil. İade olaylarını çok fazla kötüye kullanan var yakında bunu da kapatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 12 Aralık 2024; 23:56:21 >
  • appleinsider
    iPhone 17 rumors point to a radically different rear camera layout
    https://appleinsider.com/articles/24/12/12/new-iphone-17-rumors-point-to-a-radically-different-rear-camera-layout

Nerede kalmıştık…

Çok güzel olacağa benziyor 🔥

Şu anki tasarım aşırı sıkmıştı. Ama kötü yanı şu, herhalde bi 5 sene de suyunu çıkarana kadar arkada bu tasarımı kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 13 Aralık 2024; 0:24:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    berbat.
    henüz gelişmiş bir yapay zekaya sahip değil. nesne silme bile kötü çalışıyor.
    app store'daki ücretli uygulamalarda gelişmiş yapay zekânın nimetlerinden faydalanabilirsiniz şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

5s’teki gibi siyah kamera bölgesi camı, koyu gri gövde yaparlarsa çok feci durur.

Bu arada benim seneye en çok beklediğim ürün airpods pro 3. Pro 2’yi 2 senedir yoğun kullanıyorum ve pili çok yıprandı.

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğim bir uygulama var mı?

Dokunmatik ekranı düzeltmişlerdir inşallah

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Seneye ön siparişte yokum, kalan arkadaşlara başarılar :)) Geçmem için tasarımdan ziyade doğru dürüst değişim yapmalılar. Misal bu sene ultra geniş kamera değişti, yine karıncalı yine berbat. İncelemeler çıkıp mağazada iyice kurcalamadıkça satın almayacağım. 3 senedir boşa para döküp duruyoruz.

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.