yarın ben çekerim hocam ama bu mesaha bir hatırlatma atta unutusam o an çekeyim bende hiç denemedim açıkcası bende görmüş olayım |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (738. sayfa)
-
-
Dostlar airpods pro 2. Nesil güncelleme sonrası telefon çaldığında eskiden Siri sesi normal gelirdi ama şu anda hiç gelmeyecek kadar kısık ses veriyor. Motosiklet kullanıyorum kulaklık kulağımda oluyor sürekli ama güncelleme öncesi her şey normal iken şu an hiç ses yok denebilir. Bu bir tür arıza mı yoksa ayarlardan yapılan bir şey mi? -
bu yöntem hala geçerli olur mu hocam ?
-
Kamera da hala problem yaşıyorum ben. En alttaki ana menüye dönme barında da takılmalar yaşadım çok nadir de olsa.
-
18.2 güncellemesi ve tüm diğer uygulamaların da 18’e uyarlanmış olması sebebiyle bu saatten sonra dokunmatik ekran sorunları için kimse güncelleme beklemesin. Varsa iade etsin geçsin yenisini alıp şansını denesin. -
Selamlar. 15 Pro Max sahibiyim 5 aylık. 70 bin civarına alıcısı mevcut. 16 PRO modeline geçmek istiyorum boyuttan ötürü. Üzmez değil mi? 😊
-
Telefonu aldığımızda kurulum yapmadan kontrol yapıp, yedek ekranını geçince ana ekran geldiğinde yedeğimizi kurabiliyoruz değil mi bilgisayar üzerinden? -
Üzüyor hocam hem boyut hem şarj konusunda. Ben de 15 pmden sonra 16 pro aldım sonra tekrar pm e döndüm. -
-
Boyutu ufaltmak istiyorum onda sorun yok hocam.Telefondan içerik tüketmiyorum pek. Sesli olarak anca. İşimde masa başı ve hızlı doluyorlar artık. Oyun oynamıyorum zaten gündelik bir kullanıcıyım ama biraz daha düşüneceğim.
-
iPhone 16 Pro'da 5x kamera 48mp gelmediği için hayal kırıklığı yaşamıştım. Umarım 17'de 48mp olur. Bence kamera konusunda asıl devrim işte o zaman olacak. 16 Pm almaktan vazgeçme sebeplerimden biri de 5x'in 12mp olarak gelmesi.
-
ultra geniş açı yerine telefotoyu 48 mp yapsalar daha iyi olurdu ultra geniş açılı kamerayı kim kullanıyor ki? zaten sensör minicik olduğundan çok güneşli havalarda biraz daha detay vermekten başka artısı olmadı. iPhone kameralarında hem ana sensör büyümeli hemde telefoto lensin çözünürlüğü artmalı
-
17 pm te tüm kameralar 48 mp olacak.
selfi kamerasıda değişecek 24 mp olacak.
-
kurdum telefonu boş olarak tekrar sıfırlayarak yaptım dün hocam diğer türlü olmadı
-
Değiştirdiler mi bilmiyorum. Buraya özel 15$ kargo ücreti koydular artık -
13 PM den 14 pro ya geçmiştim. ben de sizin gibi kullanıyordum telefonu ama baktım şarjım dayanmıyordu bir de küçük geliyor pm den sonra tekrar 15 pm ye geçmiştim.
-
kesin bilgi mi?
-
gsmarena.comiPhone 17 Slim / Air specs reiterated along with iPhone 17 Pro and Pro Max'shttps://www.gsmarena.com/iphone_17_slim___air_specs_reiterated_along_with_iphone_17_pro_and_pro_maxs-news-64994.phpmacrumorsiPhone 17: Everything We Know | MacRumorshttps://www-macrumors-com.translate.goog/roundup/iphone-17/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc
-
Her yıl hepsi 48mp oluyor ama öyle bir şey bir türlü olmuyor. Bir de her yıl bütün tuşlar kapasitif olacak deniyor o da olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 12 Aralık 2024; 13:5:37 > -
İos 18.2 yi güncellemeyin bataryayı sömürüyor resmen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X