daha lens geçişlerini düzgün yapamayan leş gibi fotoğraf video çeken s24 ultra ile mutluluklar arkadaşına < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (831. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar. iPhone'u çoğunlukla apple.com.tr den alırım ancak 16 Pro 128 GB. Siyah Titanyum Model Amazon'da 77.499,00 TL. dolayısıyla apple.com.tr ile arasında ki fiyat farkı 5.500,00 TL. Sorum şu sitesinden veya pazaryerinden almak arasında ne gibi bir sorun yaşarım.Ya da bir sorun yaşar mıyım.
-
Ben de çok düşündüm siyah olanı, çöl aldım bugün bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
@4810 Şimdiden iyi günlerde kullanın.Apple dan aldığımda sorun yaşamadım ama yaşarsam iade edebileceğimi vs. bildiğim için içim rahattı.Fakat pazaryerlerinden hiç telefon almadım.Satıcı da gönderici de Amazon olunca bir cazibesi oldu.
-
Kılıf ın yapmış olma ihtimali yüksek. Kılıf sert olduğu için takıp çıkarırken farkında olmadan bile olabiliyor. Bazende çizmese bile kılıf a bağlı olarak renk atmasıda olabiliyor. Benim önceki siyah 14 pro dada olmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:)) evet 16 pro yerine 1150 euro vererek s24 ultra tercih etti (yurt dışında yaşıyor)
-
daha önceden var mıydı? üretimde olan şeylere benziyor bence.
-
Bence bunlar büyümeden ya da artmadan telefonu kaplatın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 16 pro max için ekran koruyucu önerebilirmisiniz ? Ben hangi telefoncuya gittysem koruyucular hep ekranın bir kısmını (kenarlardan) kapatıyor, çerçevesiz kullanan varmı? Ya da bir fikri olan varsa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi hayranı61 -- 16 Ocak 2025; 14:43:32 >
Olabilir hocam bende ondan şüphelendim şimdi yeni kılıf alıcam silikon içi kadife bu mika çok sert banada ondan gibi geliyor
Hocam telefonu alalı 3 ay oldu yoktu diye hatırlıyorum çünkü baya bi baktım sabah kılıfı çıkarayım temizleyim dedim silerken baktım bi türlü çıkmıyordu çok anlaşılmıyor zaten nokta kadar ama işte ileride büyümesin diye içime kurt düştü
Hocam kaplatma çözerse kaplatayım ben kılıftan şüpheleniyorum şimdi yeni kılıf alıcam içi kadife silikon kılıf sinirimi bozdu o kadar temiz kullanıyoruz ama nasıl oldu hala anlamış değilim
Mika kılıflarda araya toz toprak kaçarsa sıkıntı yaratma ihtimali büyük hocam. İki sert zemin arasında sıkışıyor haliyle çizebiliyor kasayı. Ben eski telefonumda uzun zaman kullandım sorunsuz bir şekilde ancak belli ki bu titanyum serilerde boyalar hassas, içi yumuşak kılıflar kullanmak daha mantıklı gibi
Aynı fikirdeyim dostum sence görseldekiler boya atmasını yoksa nokta kılcal çizikler mi sana ne gibi gözüktü
Bu arada silikon içi kadife kaplı kılıf siparişi vericem sinirimi bozdu bu olay
Gozluk bezini hafif nemlendirip silin 15pm natureldede boyle toz tarzi seyler ve cilt yagi geciyordu kasaya silince geciyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemedim hocam ama sanki sim yuvasındaki nokta yapışmış bir şey gibi görünüyor, keskin görüntü çünkü. Nemli fiber bezle çıkar gibi. Ama diğeri daha belirsiz, boya atması olabilir gibi. Kafaya takılacak boyutta bir şey yok bence, kılıf değiştirip keyfinize bakın. Yarın bir gün yeni cihaza geçerken bunu satmak istediğinizde göze batacak kadar bile değiller
Hocam desert larda bunlardan çok var direkt fabrika çıkışı kutudan çıkıyor böyle siz fark etmemişsinizdir. Bende birkaç kere aldım farklı yerlerde böyle siyah noktalar var. Bezle siliyorsun geçiyor sonra yine beliriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu iOS18, gerçekten minimum sorun çıkarmasıyla ünlü iOS için utanç verici bir garabet olmuş. Toparlanması 18.5’i falan bulur muhtemelen. Afedersiniz kıçı kırık hesap makinesinde bile ara ara gecikme oluyor. Apple forumlarında ve Reddit gibi mecralarda konuyla ilgili şikayetler olmuş, telefon modeli fark etmeksizin yaşayanlar var. Yapay zekaya yüklenelim derken stabiliteyi dağıtmışlar resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 16 Ocak 2025; 18:29:13 >
Amazoun sorun yaşaticağini sanmiyorum,apple gibi sorun oldugun da geri iade edebiliyorsun diye biliyorum.Diger firmalar biraz sıkıntılı 5k az değil amazon tercih edebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X