< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (833. sayfa)
-
-
kılıfı yumuşak alın hocam kılıfın tuş basma yerlerinin iç kısmı sert olmasın yumuşak olsun boyayı kılıf daha cok berbat ediyor. Siyah ayrıca çok toz topluyor sinir bozucu.
-
-
inşallah sorunsuz kullanırsınız siyahın en büyük avantajı kılıf 1 tane al uzun vade kullan beyazda şeffaf almak lazım şeffaf güzel oluyor oda sararıyor malesef ama ben siyahtan soğudum XS mesela çok güzel siyah sorunsuz ip12 siyahta sorunsuz ip13 siyah boya sorunu var yine düz seriden bahsediyorum ama apple siyahta boyayı sanırım yan sanayi kullanıyo
-
Kılıfı da normalde kendi orginal silikon kılıfını aldım aslında. Fakat o da çok toz topluyor diye iade ettim. Hem siyah hem de kot cebinde falan bütün tozları topladı. O yüzden Spigen’in Tough Armor kılıfını aldım. Toz toplama gibi bir sıkıntı kalmadı. Yoksa yumuşak olsun diye kendi orijinal içi kadife kaplı kılıfını kullanacaktım. Bakalım ilerleyen zamanlardaki deneyimimi yazarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam apple kılıflarından uzak durun derim içi kadife olanlarında rengi belli bir süre sonra değişiklik gösteriyor kopmalar oluyor , iade etmekle iyi yapmışsınız appe şeffaf kılıfı plastik düşünce kırılıyor direk ve garanti dışı bırakıyor apple 2300 tl edecek bir kılıf değil gerçekten apple kılıf işini bırakması gerek yoksa çok insanı mağdur edecek , Spigenden şaşmam asla kılıfınız gayet güzel iyi günlerde kullanın bende yeni sipariş ettim yarın gelecek inşallah kamera buton korumalı 1150 tl den aldım çarşamba günü sipariş geçtim 150 tl premiuma özel indirimle birlikte. siyahıda var gözden geçirin derim kamera buton koruması güzel duruyor bakalım.
-
Rengi belli bir süre değişiyor derken ne demek istediniz, kılıfın iç kısmı mı ?
Yıllarca ici kadife kılıf kullandım 5 sene boyunca telefona hiç bişi olmadı cillop gibi koruyor rengi değişiklik gösteriyor derken evet içerideki kadifenin rengi soluyor ama bu kısım içeride kaldığı içi normal olarak dışarıdan gözükmüyor ve telefonada ayrıca hiçbir zararı yok kadifesinin solumasında
Benks marka kılıfı kesinlikle tavsiye etmiyorum benim telefonumuda bu sekilde aşındırdı kevlar dedikleri ince olan kılıfi kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benks midir ne zımbırtıysa kılıfına o kadar para ver kasaya zarar versin, ekran koruyucu diye al dokunmatiğini bozsun.. yazık günah saçma sapan paralar aşırı ucuza sıfır sorun kılıflar koruyucular var
Herhalde bu seneki kaplama/boya biraz hassas. Yıllardır sert kılıflar kullanıyorum. İlk defa bu kadar kolay çizilen telefon gördüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, bende de sonradan buna benzer bir lekeyi farkettim. Otomotiv sektöründe çalışıyorum. Araçlara sürülen pasta ile çok hafif üzerinden geçince çıktı. Sizinde deneme şansınız olursa çok hafif sürüp dener misiniz. Bendeki leke pasta harici hiç çıkmamıştı.
-
Ekranın çerçeve boşlukları, ahize kısmı tozları için temizleme sakızı veya hamuru tavsiye edebileceğiniz ürün var mı ?
Bende ilk defa kaplamasız kullanıyorum iphone kılıf benks ama sıkıntı olmadı,bence üretimsel olabilir,ben kasanın parlak değişil böyle olmasını çok sevdim,
Sadece yapmanız gereken mika tarzı kılıflar almamak,slikon olsun kaliteli olsun,ben 2 günde bir temizlerim arasına bişey girer ve görmez iseniz çizer çıkarırken,gevşek kılıf kullanmayın mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 17 Ocak 2025; 10:14:10 >
Benks Armor air Aralık 1 den itibaren çöl rengin de kullanıyorum hafta sonları açıp temizliyorum hiç bir sorun yok..
-
Pasta kasayı çizmedi mi?
Bu kılıftan da almıştım. Baktım sanki çizme potansiyeli yüksek. Özellikle takıp çıkarırken hiç güven vermedi. Geri iade etmiştim. Ben de alacak olanlara tavsiye etmiyorum. Ne telefon da duruşu ne koruyuculuğu hiç iyi değil.
son güncellemeden sonra akıcılığın arttığını 120 hz’in daha hissedilir olduğunu düşünüyorum
Suana kadar kiliflar 3 ayri telefonumu bastan asagi cizdi. 16 pro yu kilifsiz kullaniyorum bir tek ekran koruyucu var umrumda degil nasilsa kilifta ciziyor.
-
Kılıfla bir telefon nasıl çizilir?sert mikantarzı kılıfmı kullandınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X