Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tango4280 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.170
Cevap
509
Favori
767.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk kilif yumusacik silikondu, ikincisi daha sert malzeme ama ici kadife gibiydi 3.sude benzerdi. Anladigim kadariyla burda kilif degilde kilifla telefon arasina girebilecek mikro yabanci maddeler zamanla telefona zarar veriyor. Cok kotu bir his, telefonu koruyorum diye kilifi 6 ay cikarmadim en sonunda telefon arkasi yani vs cizik icindeydi. Kilif kullananlara, telefonu haftada bir kilifindan cikarip ic dis temizlik yapmalarini oneririm.

• orhanyor kullanıcısına yanıt

ben yıllardır dediğiniz gibi kullanıyorum, hafta sonu geldiğinde kılıftan çıkartıp kılıfı suyla yıkıyorum telefonu da hafif nemli cam beziyle siliyorum ertesi gün dışarı çıkana kadar kılıfsız kullanıyorum çıkarken takıyorum yine rutinim böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 17 Ocak 2025; 13:10:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

ben yıllardır dediğiniz gibi kullanıyorum, hafta sonu geldiğinde kılıftan çıkartıp kılıfı suyla yıkıyorum telefonu da hafif nemli cam beziyle siliyorum ertesi gün dışarı çıkana kadar kılıfsız kullanıyorum çıkarken takıyorum yine rutinim böyle...

evet oyle bir sikinti olmayabilir. mesela ufak bir kum tanesi girse zamanla zimpara gibi telefonu ciziyor ve farketmiyosunuz. bereket telefonu satmak zorunda kalmadim babama verdim oda zaten telefonun olusu cikana kadar kullanir yoksa buyuk deger dusumu var.

Kılıfı çıkarıp telefonu silmeye başladığımızda gözle görünmeyen tozlar silerken telefonu çizme ihtimaline nasıl önlem alıyorsunuz? Sırf bunun için temizleme sakızı veya hamuru bakıyorum telefon için, ilk önce gözle görünmeyen tozları sakız ile alıp daha sonra yumuşak bi bezle silmek daha doğru olmaz mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıfa

Kılıfı çıkarıp telefonu silmeye başladığımızda gözle görünmeyen tozlar silerken telefonu çizme ihtimaline nasıl önlem alıyorsunuz? Sırf bunun için temizleme sakızı veya hamuru bakıyorum telefon için, ilk önce gözle görünmeyen tozları sakız ile alıp daha sonra yumuşak bi bezle silmek daha doğru olmaz mı?

hic bilmiyorum yanlis yonlendirmeyeyim. Dedigim gibi kiliflardan vazgectim sadece ekran koruyucu kullaniyorum. Telefonu anahtarli, bozuk para olan cebe atmiyorum biraz daha dikkatli kullaniyorum suanlik boyle iyi. Herkese onermem belkide telefonu temizleyerek kilifla daha iyi olabilir ben beceremedim sonuc hep husran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 17 Ocak 2025; 13:29:27 >
  • Kilif telefona ne yapabilirki diyenlere, bir ara babamlara gittigimde telefonun fotosunu cekip buraya atarim.

kılıfsız da çok riskli, bende kılıfsız kullanmayı seviyorum bazen kullanıyorum da ama geçen gün çarşıda elimde telefon bir şeyin fiyatını karşılaştırıyordum biri geldi yanlışlıkla koluma çarptı tabi telefon elimden yere uçtu o gün mesela kılıf takılıydı sadece kılıfta ufak ezilme oldu kılıf olmasaydı telefon kesin hasar alırdı, dedim ki bu bana bir işaret kılıfsız kullanma bence... şimdilik kılıflı kullanmaya devam!!!

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

tabiki riskli ozellikle kenarlar cok sert bir yuzeye duserse ezilebilir. kiliflara ilk verdigim kurban iphone 6s olmustu onun fotusunu buldum. Bu telefon yumusak silikon kilifta duruyordu 6 ay sonra boyle oldu. Telefonu aldigim gibi kilifa koydum dusurme falan yok sonuc bu. Babama verdigim samsung S22 onunda fotosunu dedigim gibi bir ara atarim

Telefonu kilifsiz kullanmayin demiyorum yanlis anlasilmasin. Demek istedigim farkinda olmadan kurda kuzu teslim ediyor olabilirsiniz. kilif var diye telefona bisey olmaz sanmayin tek dedigim o.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 17 Ocak 2025; 13:41:57 >

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Hocam bence en iyi varyant;

Cihazımda arkasını ve yan çerçeveleri kapatan ince şeffaf kaplama var,

Üstüne de istediğim kılıfı takıyorum hiç bir problem olmuyor. Sert bir toz parçası veya kum girse dahi cihaza bir zarar vermiyor, kaplamada ufak çizikler ezilmeler yapıyor. Sadece kaplama ile kılıfsız kullanayım çok çokomel olur dedim cihaz elimden ilk gün yere fırladı Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Ben de benks Air kullanıyordum çöl titanyumda kaplama yaptırınca kenarda kaldı. Sanırım en iyi çözüm dışarıya çıkınca kendi kılıflarından bir tane alıp onunla çıkmak. Evde vs kılıfsız sadece kaplama koruyor. Evde merdivenlere düşürdüm herhangi bir iz çizik durumu yaşamadım.

• En güzel ve en f/p kılıflar spigen. Macera aramaya gerek yok telefona da zarar vermiyor, koruyuculuk anlamında da gayet yeterliler.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Yukaridaki 6s te spigen vardi bilginiz olsun. zaten telefona zarar veren sey kilif degilde dedigim gibi araya girebilecek yabanci kucuk zerrecikler. Olur yada olmaz ben tecrubeleri ortaya koyuyorum sonra birilerinin basina gelirse boyle birsey varmis diye insanlar sasirmasin

• Kilif olarak sadece koseleri koruyan bir sekil olsa en guzeli o olabilir. arkasi ve yanlari mumkunse acik olsa keske o zaman bu sorunlar olmaz

Hocam ben 15 yildir spigen de uag de pitaka da bin bir çeşit kılıf kullandım hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım. Ara sıra kılıfı çıkartır tozları temizlerim siz sanıyorum hiç temizlemeden kullanmışsınız ve 6s in materyali de çizilmeye çok müsait zaten en ufak toz çiziyordu.. Şuanki telefonlar daha dayanıklı.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Dogrudur, dedigim gibi bana yaramadi herkesin tecrubeleri farkli olabilir. Sonrasinda samsun S22 aldim (S21miydi yoksa neyse..) onda da aynisi oldu.

• sryche S kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi çok az şekilde sürüp yavaş yavaş yapınız. 1 toplu iğnenin üst kısmı kadar sürüp yaparsanız sorun olmaz

• arkadaşlar merhaba bir sorunum var eski cihazımda airtaglerim vardı cihazdan iclouddan cıkıs yaptım ama buldan silmeden sıfırlamıştım şimdi yeni iphone a bulda görünmüyor nasıl tekrar ekleyebilirim

• Silikon kılıf sevenler için tavsiyem mümkün olduğunca içi desensiz tercih edin. İçi kadife ya da düz pürüzsüz olanlarda sıkıntı yok. Ancak bazı kılıflar iç taraftan noktalı ya da baklava desenli oluyor. Eğer sık sık çıkarıp temizleme huyunuz yoksa, o desenler telefonu mahvediyor zamanla

• shafck kullanıcısına yanıt

Spige’nin armor sınıfı bir kilifini kullanıyordum ve içinde sarı kısımlar vardı darbe engellemek adına. Dediğiniz gibi uzun kullanımda o kısımlar 15 pro max telefonumun arka kısmına kalıcı iz yapmıştı. İçi desenli olan veya darbe engelleyici bahanesiyle içinde sekiller olan kılıfları kesinlikle tavsiye etmiyorum telefonu elimden zor çıkardım o kadar kalıcı iz yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtPanzerMeyer -- 17 Ocak 2025; 17:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt
    Bende telefonu sattım. Haliyle iphone u da sıfırladım verdim. Airtag hic aklıma gelmedi. Sonra airtag i sıfırladım. Hanımın telefondan eklerim saniyodum ama benim iCloud hesabina bağlı oldugu için baska hesaba ekli diyor. Kendi hesabima hanımın telefondan girsem gözükmezmi yani benim airtag hocam ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.