LG markası Gvch alttakı 15 promaxıme aitti cok hafif sarımtrak gıbı gelıyordu şimdiki 16om panel samsung g9n onun gibi değil cok hafıf sarımtraklık yok... hafif sarımtraklık var ıse renk filtreleri ayarlama yapılıyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 7 Şubat 2025; 0:5:57 > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (874. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
görüntüde renklerde çalışmasında problem yoksa kullanabilirsiniz, tedarik edilen bütün parçalar belirli bir standarta göre üretiliyor, sonuçta insan işi olduğu için her panel aynı kalitede olmuyor. problem her panelde çıkabilir sizde yoksa kullanabilirsiniz panelin adı önemli değil
-
Yani ben bi sorun görmedim. Burdaki yorumları okuyunca aklım çok karıştı detaylı baktım ama bi sorun göremedim. Parlaklık noktasında şuan elimde iPhone 14 var onunla kıyaslayabiliyorum ona göre biraz daha parlak ekran.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kafanızı karıştırmayın o zaman. sorun olduğunda belli oluyor ve rahatsız ediyor zaten. dediğim gibi bütün parçalar birkaç farklı üreticiden tedarik ediliyor, parçaların belirli bir standartı var. kalite kontrolden geçemeyecek parçalar kullanılırsa bu belli oluyor hemen. diğer türlü standart olanları insan fark edemez, çok detaylı ve teknik inceleme gösterir kusurları.
sizin ekran beklendiği gibi çalışıyorsa normal.
-
Arkadaş ekranla alakalı olarak bazen dokunmama okumama gibi sorunlara çare bulabilen oldu mu?
Bu durum beni çok sıktı gidip S25U aldım cihazların alakası yok hız ekran hissiyat açısından.. iPhone’da bunu yaşamak hayal kırıklığına uğrattı baya sıktı canımı durduk yere.
İkinci nesil iPhone Se , iphone 8 plus aynı alanda uzaklıkta wifi ağına bağlanabiliyorken 16 pro wifi ağını dahi zor buluyor. Bulduğunda da bağlanmak istersek biraz daha yakına gidin diyor 🤦🏻
Çaresi yok, istenilen hassasiyeti bulana kadar telefonu değiştirmeniz gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam fikrini almak için soruyorum, hız ve ekran hissiyatı açısından alakası yok derken nasıl yani? S25 U mu daha iyi, Iphone mu? Biraz yorumlar mısınız? :)
16 Pro ve Pro Max fiyatları aynı.
Hocam iPhone 3G'den beri hep vardı bir iPhone ancak net bir şekilde 5S ile tam kullanıma geçtim. O gün bugündür ekosistemin içinde ve aktif kullanıyorum.
2 telefon ile gezerim sürekli birisinde şahsi diğerinde iş..
İş için S25U'yı almıştım ki şu an şahsi dosyalarımı vs tamamen geçirmeye başladım.
Bendeki iPhone'a göre S25U hem akıcı hem keyifli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sorunu yaşayan var mı ? Herhangi bir çözüm önerisi olanquote:
Orijinalden alıntı: sametsafak06
İkinci nesil iPhone Se , iphone 8 plus aynı alanda uzaklıkta wifi ağına bağlanabiliyorken 16 pro wifi ağını dahi zor buluyor. Bulduğunda da bağlanmak istersek biraz daha yakına gidin diyor 🤦🏻
Hep bu fiyattı.
16 p orginal siyah apple kılıf satıyorum arkadaşlar yarı fiyatına. İlgilenen dm atabilir istanbul içi. 5 ocak vatandan aldım, kutulu.
onun yerine bunu aldım çok beğendim. Tutuş hissiyatı malzeme kalitesi baya iyi.
YoungKit iPhone 16 Pro Kılıf Magsafe Özellikli Basit Mat Deri Desenli Tech Fashion Serisi Siyahhttps://app.hb.biz/yNvsD88ja4UN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cone -- 7 Şubat 2025; 14:30:15 >
Benim aklimda 62 diye kalmisda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu telefonla hiç akşam hava kararınca video çeken yok mu zoom ile? çok çamur yapıyor mu görüntüyü zoom yapınca yazın telefon lazım bana konserler için
-
İcloud plus apple muzik icin aile hesabi olupda yer olan varmi ucreti mukabilinde dahil olayim
Arkadaşlar, 16 pro ve pro max modelleri için kenarı siyah çerçeveli, tam kaplayan ve ekranı en az daraltan, kusursuz uyum sağlayan ekran koruyucu Blueo Crystal modelidir. Denemediğim cam kalmadı. Bu ürün gerçekten en az daraltan ve tam kusursuz uyum sağlayan bir ürün. Ayrıca, darbe ve çizilmelere karşı da dayanıklı. Telefonunu yeni almış veya İhtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ediyorum. Lens koruyucu olarakta yine Blueo titanyum çerçeveli safir lensini öneririm. Bu yıl 16 pro serisinde Blueo en iyisi gibi görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X