Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: C00K Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.736
Cevap
528
Favori
805.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Etkiler tabi cihaz yeniyse en az 1 hafta beklemen lazim.Zamanla oturur acele etmr servis vs yeniyi ver eskiyi al olayina girme sifir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametsafak06 kullanıcısına yanıt
    Cihaz yeni olduğu için indeksleme yapabilir. Bu da bir süre alabilir ve pili olumsuz etkileyebilir. Bu her yeni yazılım güncellemesi yapıldığında da olabilir. Bir süre bekleyip kıyaslama yapmak daha doğru olur bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• ebugra E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam takip edeceğim bakalım gün bazında. Her sabah 8 gibi yüzde 85 le şarjdan çıkarıp gece 12 gibi 20 ye düştüğünde takıyorum bu şekilde devam edeceğim takibe.

• merhabalar amazondan 16 pro max almayı düşünüyorum ama satıcı amazon değil gürgençler,biliyorum gürgençler de apple tr yetkili satıcılarından ama olası bi sorunda iade değişim açısından problem yaşar mıyım?

Amazon kendi satıcısı olduğu ürünlerde bu konuda çok iyi olduğu için Amazon'un kendi stoğunu girmesini bekliyorum birkaç gündür ama henüz yok.

• daha geçen yeni güncelleme gelmişti neden bir gün sonra bir daha güncelleme geldi acaba bilen var mı?

Orjinal şarj cihazı mı kullanıyorsunuz? Sizin cihazda bi gariplik var. İlk gün aldığımda da ekran sürem 6.5 saat civarıydı. 18.3 mü cihazınızın yazılımı ?

• fıfa F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Orjinal şarj cihazı. Bugünki güncel pil değerlerim ve uygulama sürelerimde bu şekilde. Bu saate dek hep mobil veride kullandım wifi blutetoth açıktı hep.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• peodAbest P kullanıcısına yanıt
    Amazon’u arayıp danışabilirsiniz. Satıcı gürgençler ama amazon deposundan çıkış sağladığı yazıyor satışta. Belki garanti iade sürecinde esneklik sağlanır ama mutlaka teyit edin.

Kullanımlarınıza da dikkat edin. Mesela ben 16pm kullanıyorum. Bazı günler sabah 8’de %100 ile evden çıkıp akşam 8’de %15 ile eve döndüğüm de oldu. Bazı günler 2 günde 1 şarj ettiğim de oldu. Kullanım da etken

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Natürel hojdır

Yani sizce normal mi hocam bu kullanımlara göre değerler ?

Mehmet üzüm şu videosunda ki ayarları yapmıştım sizde bir deneyin. 2.43 itibaren
    Mehmet Üzümyoutube
    iPhone 16 Pro - Yapılması Gereken İlk 25 Ayarlar ( İpuçları )
    https://www.youtube.com/watch?si=laoxPoWHNLw_xX-T&v=dc1ZxPgK_iY&feature=youtu.be

Birde iyileştirilmiş pil sağlını aktif değilse aktifleştirin.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Vatan dan alınma hocam

Hocam ben pili 85 e sınırlamıştım. Sizce bu şekilde mi olmalı yoksa iyileştirilmişi mi açmalıyım

Ben ilk aldığımda yüzde 90 la sınırlandırmıştım. Ama telefonu bu şekilde kullanmak fazla abartı gelmişti. Cihazı en az 2 yıl kullanacağımı düşünürsem bu şekilde tam şarj etmeden kullanmak saçma o yüzden kapattım bir haftanın sonunda. İyileştirilmiş pil sağlını açtım ve bu şekilde kullanıyorum. Size attığım video daki anlatılanları bi uygulayın.

Tamamdır teşekkür ederim

Ben değerlerinize bakmadım detaylı ama şahsi fikrim sizi memnun editor mu etmiyor mu? Burada 2 gün şarjı gidiyor derseniz biri benim 3 gün gidiyor derse yine canınızı sıkar. O sebeple pil performansı konusunda başkaları ile kıyaslama yapmıyorum

Yani en azından tüm gün şarja takmadan bi iPhone kullanabiliyorum çok şükür diyorum 😅

O zaman tamam :) benim önceki telefonum 11’di ve 5 yıl içinde pilini bir kere değiştirmeme rağmen pil sağlığım 82’de bıraktım. Kimilerini gördüm benim bir pil eskittiğim sürede aynı pille pil sağlığı daha iyi olanlar vardı. Beni memnun etti mi, yeterli kullanım sağladı mı tamam :) Elbet bu da eskiyecek bir gün, telefonlar ucuz değil doğru ama öbür türlü de her detayına bakarken keyfini çıkaramadığımı düşünüyorum cihazın :)

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.