< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya zaten spigen ekran koruyucusu konusunda başarısız ama kılıf konusunda gerçekten başarılı. |
Bu ekrandan yiyormu acaba hocam ? Blueo iphone 16 Pro Full Cover Hd Anti-Static Cam Ekran Koruyucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/blueo-iphone-pro-full-cover-hd-anti-static-cam-ekran-koruyucu.html |
Marka kaliteli ama resimler de görüldügü gibi siyah cizgiler var gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Normal bu. El izi kalıyor titanyum kasadan dolayı. Özellikle elleriniz terliyorsa daha çok iz kalır. Bezle silince geçer. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 14 Şubat 2025; 16:27:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 14 Şubat 2025; 16:34:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 14 Şubat 2025; 18:11:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() Bu gün Teslim aldım Apple store Online sipariş Ekim üretim şarj süresi nasıl 1 Gözüküyor anlamadım henüz kurulum yapmadım iade cihaz mı acaba İos versiyon : 18.1 (22B83) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker -- 14 Şubat 2025; 18:27:1 > |