Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SEHZADE63 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.853
Cevap
532
Favori
811.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ne derse dedin spigen sadece isim sadece marka ama kalite olarak asla güvenmem 1k koruyucu alicağima 200-300 koruyucu alirim daha iyi,sonuçda kaliteleri ayni geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Ya zaten spigen ekran koruyucusu konusunda başarısız ama kılıf konusunda gerçekten başarılı.

• C00K kullanıcısına yanıt

Bu ekrandan yiyormu acaba hocam ?

www.vatanbilgisayar.com
    Blueo iphone 16 Pro Full Cover Hd Anti-Static Cam Ekran Koruyucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/blueo-iphone-pro-full-cover-hd-anti-static-cam-ekran-koruyucu.html
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt

Marka kaliteli ama resimler de görüldügü gibi siyah cizgiler var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt

Normal bu. El izi kalıyor titanyum kasadan dolayı. Özellikle elleriniz terliyorsa daha çok iz kalır. Bezle silince geçer.

Abartısız 8-10 senedir ekran koruyucularını kullanıyor olmasam yine anlayacağım da neden başarısız spigen koruyucularda? glas tr ezfit var spigenin 2lisi 750 hepsiburadada anlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 14 Şubat 2025; 16:27:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Çabuk kırıldıgını söylüyorlar hocam amazonda yorumlara baktım

2 gün önce hb nin değişim kampanyasından kasım 2022 de aldığım 14pm i verdim 16pro aldım, 14pm i aldığım gün uyguladığım koruyucu hala üstünde duruyordu 2 ay öncesine kadar. Telefon düştü düşünce koruyucu darbeyi emmiş kırıldı, çıkardım ekranda tık yoktu paketten çıkan 2.yi taktım 2 ay sonra da zaten telefonu değiştirdim, son 2 ayı saymazsak 2 sene aynı kouruyucuyla kullandım. Eşimin telefonu henüz değiştürmedik aynı anda aldık o hala 2022 de taktığını kullanıyor, çabuk kırılıyor o bu hurafe.

Bu arada telefon düşünce darbe alınca birşey olunca koruyucunun kırılması lazım zaten, darbeyi emecek basıncı üstüne alacak ki ekran zarar görmesin olabildiğince. Kırılmıyorsa sorun var demektir üretiliş amacına aykırı, durduk yere zaten kırılmaz.

Slim adıyla fln ince modelini bilmiyorum birşey diyemem, benim yıllardır kullandığım model bu;

Spigen iPhone 16 Pro Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit (2 Adet) - AGL07928https://www.hepsiburada.com/spigen-iphone-16-pro-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl07928-p-HBCV00006W4N9G?ftid=cl5w44mz9k9sxffy&url_src=ios-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 14 Şubat 2025; 16:34:24 >

Anladım hocam tekli satılanda aparat çıkıyor mu acaba

Dediğim gibi tekli olan farklı bi model, onun hakkında bilgim yok belki ince yapacağız diye dayanıklılık gitmiştir çabuk kırılıyordur olabilir birşey diyemem, benim tecrübe ettiğim uzun yıllardır kullandığım linkini attığım model.

Hocam sizin dediğiniz modelden alacam , parmak izi vs durumu neydi hocam yeni telefonunuzada aldınızmı bu koruyucudan

• Spigen iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A3296 16 Pro Max alınır mı?

• zhou1212 Z kullanıcısına yanıt
    Türkiye modeli değil mi bu

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum açıklamada öyle yazmış

Almam mı, daha telefonu kutusundan çıkarırken üzerindeki beyaz kağıdı söktüğüm gibi taktım koruyucuyu. 16pro serilerinde dokunmatik sorunu varmış okudum ama bana denk gelmedi demek ki. Bu koruyucunun slim adlı başka bi modeli varsa bendeki slim değil demektir ama ona rağmen yağ gibi akıyo ekran herhangi bi sorun yaşamadım. Parmak izi tutuyo tutmaz mı ama güneş ışığında rahatsız ediyo normal kullanımda fln çok sıkıntı çıkarmıyo, arada aklıma geldikçe üstümle başımla siliyorum o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 14 Şubat 2025; 18:11:55 >
  • zhou1212 Z kullanıcısına yanıt
    Buraya göre Türkiye modeli

https://www.techwalls.com/iphone-16-pro-max-model-number-a3084-a3295-a3296-a3297-differences/

Blueo curved modelleri siyah çerçeveli olarak ekranı tam kaplar ve daraltmaz. Fakat, hissiyat ve kir tutma olarak çok kötüler. Aşırı kir ve toz tutuyorlar. Ayrıca, yüzey hissiyatı ve kayganlıkları kötü. Çizilmeye karşı da dayanıklı değiller.

• Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Bu gün Teslim aldım

Apple store Online sipariş

Ekim üretim

şarj süresi nasıl 1 Gözüküyor anlamadım henüz kurulum yapmadım iade cihaz mı acaba

İos versiyon : 18.1 (22B83)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker -- 14 Şubat 2025; 18:27:1 >
  • 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.