Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (893. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
17.860
Cevap
532
Favori
812.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Zam olunca size bir faydası mı oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BM35 kullanıcısına yanıt

Olacağı söylüyorum sadece

Nostradamus 🙂

Bu nasıl bir konuşma şeklidir ya, sen ergenmisin kardeşim.Bir daha benimle asla muhatap olma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt

Evet

112,04 kargo ve paketleme + 92,70 vergi ile toplamda 513,74 ₺ tutuyor ama 3 adet cama veriyorsunuz bu parayı.. yani birim maliyete bakınca bedavadan bi tık pahalı gibi oluyor..

• 14 proyu verip 16 pro max’e geçiş yaptım. Ana sebebim pildi. Umarım pil konusunda üzmez

• Instagram keşfette dolanırken bazı videolarda ekran parlaklığınız daha aydınlık oluyor mu sizin de? Keşfette video geçişlerinde bazı videolarda ekran çok daha beyaz çok daha aydınlık çok daha net görünüyor, bu Instagram hatası mı anlayamadım bu durumu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

Instagram keşfette dolanırken bazı videolarda ekran parlaklığınız daha aydınlık oluyor mu sizin de? Keşfette video geçişlerinde bazı videolarda ekran çok daha beyaz çok daha aydınlık çok daha net görünüyor, bu Instagram hatası mı anlayamadım bu durumu yaşayan var mı?

Çözdüm…

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

En altta bulunan otomatik parlaklığı kapatınca bu durum düzeldi. Bu özellik açıkken ekran parlaklığı sonda da olsa Instagram‘da farklı videolara bakarken video içeriğine göre parlaklık kısıyor ya da azaltıyordu. Bunu kapatınca bütün videolarda ekran daha parlak beyazlar daha belirgin bir şekilde göründü. Bir an panelde mi hata var diye düşündüm endişelendim neyse ki bu ayarla alakalııymış.

• G.U.Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun için otomatik parlaklıktan feragat etmenize gerek yok. HDR videolarla alakalı bu durum. HDR içeriklerde dinamik aralığı genişletir ve bunu düzgün verebilmek için parlaklığı artırır. Eğer bundan rahatsızsanız Instagram içinde devre dışı bırakabilirsiniz.
    Instagram’da profilinize girip sağ üstten ayarlara gidin. Medya kalitesinde HDR görüntülemeyi devre dışı bırakın.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• G.U.Y kullanıcısına yanıt
    hdr video ya denk geliyorsunuz o sıra

• Arkadaşlar merhabalar uzun zaman sonra tekrardan iPhone a geçeceğim ama şunu merak ediyorum android de olduğu gibi güvenli klasör(Samsung da ki ismi)oluşturma var mı yani o klasörü oluşturunca ikinci bir Apple store oluşuyor mu böylece aynı uygulamayı yeniden indirme kendine ait galeri haritalar gibi kısım?
    Meslea Samsung da güvenli klasör sayesinde ikinci play store ekleniyor ve buraya uygulamayı indiriyorum ama güvenli klasör dışında ki play store da o uygulama indirilmemis olarak gözüküyor kısacası her şey o klasör içinde özel olarak kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick0tin -- 15 Şubat 2025; 5:46:42 >
  • Selamlar. Duz 16 kullaniyorum ama konusu canli olmadigi icin buraya da sorayim. Benks alternatifi ucuz kilif var mi piyasada? Renk ve desenleri cok hosuma gidiyor ama fiyatlari malum.

• shafck kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Aslına bakarsanız Instagram‘da videonun parlaklığının artması hoşuma gitti daha beyaz renk görmek güzeldi. Şarjı çok etkisi olmazsa genel olarak bu ayarı kapatarak kullanacağım.

• shafck kullanıcısına yanıt
    Yıllardır iphone kullanıyorum, instagramda asla böyle hdr kalitede paylaşımlar yapamadıım.Bırakın hdr kaliteyi hep çamur gibi oluyor paylaşımlarım bütün kaliteyi bozuyor.İnstagram ayarlarında en yüksek kalitede yükle ayarıda açık durumda.Ne yaptıysam çözümünü bulamadım maalesef.

• mrtcbk M kullanıcısına yanıt

Bir perakendeci olarak söylüyorum zaten elde etmenizi istedikleri hissiyat bu.

Bizim ihtiyacımız olan 1 adet ekran koruyucu. Her nesilde belirttiğiniz ekran koruyucuyu aldım hep 1 tanesini kullandım kalan 2 taneler hep çekmecede duruyor cihazları satarken yanında hediye ediyorum alıcıya.

Eskiden film koruyucular alırdık. Zamanla sararırdı bu koruyucular yada çizilirdi değiştirmek mantıklıydı. Ancak cam koruyucuda böyle bir ihtiyaç olmuyor. Bu zamana kadar hiçbir koruyucumu kırmadığım için ihtiyacım da olmuyor haliyle.

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Instagram bazı hesaplara daha çok bant genişliği veriyor bazılarına vermiyor. Bu da paylaşılan içerik kalitesini etkiliyor. Sadece telefondan da değil yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.