Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
18.267
Cevap
536
Favori
833.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle en kaliteli ekran paneli yine de forumu bulandırmayalım çok iyi Lg çıkan paneller de var tamamen şans işi gerçekten

• kaiserx K kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın kesinlikle takılmayın hocam yazdıklarımıza klavye de ekran da sorun yoksa boş verin gerisini

• stalker kullanıcısına yanıt

LG panel benim, herhangi bir sorun yok. Dünyada Lg panel milyon tane 16 pro vardır herhalde sorunsuz çalışan. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.U.Y kullanıcısına yanıt
    Aynen takılma☺️kim bilir bu zamana kadar kaç kere lg ekranlı kullandın☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Yok arkadaş 3-4 kere yapıp bekledim ama görüldüğü üzere syn ile başlayan veri göremiyorum. Zaten harf sırasıyla gidiyor s ile ilgili olan suggests en son.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• mali1616 M kullanıcısına yanıt
    3utools programında şu kodu nereden görüyoruz bi anlatın hele kurban olim.

• cawrash C kullanıcısına yanıt
    Telefon ekranının hemen altında Verification Report butonuna bas onay ver. Açılan sayfada sol en altta Screen Serial Number yazar

• yemrebz Y kullanıcısına yanıt
    Çok şükür sayende buldum sağol dostum GVCH ile başlıyorsa lg midir bizimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 19 Şubat 2025; 0:38:16 >
    Maalesef öyleymiş benimde GVCH ile başlıyor ama ekranı süper ben sorun yaşamadım

Telefonunuzu kapatın biraz bekleyip tekrar açıp işlemi tekrar yapın gelecektir.

• yemrebz Y kullanıcısına yanıt
    Yaa açıkçası lg imiş samsung imiş takılacağımdan değil, baya bi muhabbeti döndü ondan bakmak istedim. :) Lg çıktı diye telefondan mı soğuyacağım yooo.. canavar gibi cihaz. Hard diskide gördük bu arada TLC imiş üreticisi :)

Dokunmatikte sorun yoksa, sarılık, kumlanma vs. yoksa zaten takacak bir şey yok hocam, her LG ekran sorunlu diye bir durum yok; güle güle kullanın.

Bu konuda haklısın dostum fazla takıntılı olmaya gerek yok cihaz uçuyor mu uçuyor :)

• Yav cihaz iyi hoş ekran vs herşey iyi de şu pil meselesi aklımı karıştırıyor. Bende mi var sorun yoksa gerçekten kullanımıma bağlı olarak normal mi 4 saat ekran süresi almam ? Pil 85-20 aralığında sürekli mobil veri kullanıyorum 4-4:40 dakika ekran süresi alıyorum 20 ye geldiğinde pil. Cihaz 16 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsafak06 -- 19 Şubat 2025; 0:51:48 >
  • sametsafak06 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama 85-20 arası için iyi değil mi bu süre zaten? Toplamda %65 şarjla yaklaşık 270-280 dakika güzel süre gibi. Tam şarja oranlasak (100-0) aşağı yukarı 7 saati geçiyor. Bilmiyorum ortalama ne kadar alıyor diğer arkadaşlar ama cihaz Pro Max değilse iyi bence, ufacık alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 19 Şubat 2025; 1:4:34 >
  • shafck kullanıcısına yanıt
    Yok pro hocam. Bilmiyorum ya benim beklentim çok yada buradaki sonuçları gürünce benim psikoloji bozuluyor

Buradaki çoğu sonuç senin moralini bozmak için zaten 😃 Telefonadaki uygulama sayısı, arka planda çalışanlar, ekran ışığı, hareketli ekranı koruyucular, konumlar vs pili etkileyen bir sürü etken var. Bir arkadaşım face insta gibi uygulamara safariden giriyordu uygulamalarını indirmiyordu düşün 😃 Bir de sadece telefonu kullanacağı zaman interneti açıp kullanmayacağı zaman kapatanlar var, var da var. Günde bir şarj yetiyorsa sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsafak06

Yav cihaz iyi hoş ekran vs herşey iyi de şu pil meselesi aklımı karıştırıyor. Bende mi var sorun yoksa gerçekten kullanımıma bağlı olarak normal mi 4 saat ekran süresi almam ? Pil 85-20 aralığında sürekli mobil veri kullanıyorum 4-4:40 dakika ekran süresi alıyorum 20 ye geldiğinde pil. Cihaz 16 pro
    Hattınız Vodafone veya Türk Telekom ise cihaz vericiden kaliteli sinyal alamadığı için genelde şarjı çok daha fazla harcıyor olabilir mi? Genelde bu iki operatör kullanıcıları şikayet ediyor ve Turkcell’e geçince kullanım süreleri uzuyor.

• 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt

Evet, fiziki ve e-sim olmak üzere çift hat kullanabiliyorsunuz.

Sadece mobil veri kullanarak 20-85 arası pille bu ekran süresi gayet normal, herhangi bir sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.