Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur025 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
537
Favori
830.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yeni iPhone SE tanıtımı bu haftamı lansman olmadan önce alalım telefonu tam net tarih varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sryche S kullanıcısına yanıt
    Farkında mısın bilmiyorum ama batarya kapasitesinin sadece %65’ini kullanıyorsun ve ortalama 4.30 saat ekran süresi alıyorsun. Tabiki bir pro max değil 16 pro. Ama genellikle 10-100 şarj eden birisi mobilde 7 saati görür.

• ya arkadaşlar vallahi vaz geçin şu %20-80 takıntısından telefona 80-90k para ver sonra telefonun kahrını çek valla hergün %100 dolduruyorum umrumda bile değil.

• myhero17 M kullanıcısına yanıt
    Tanıtım bugün.

• Bunca yıldır iphone kullanıyorum, uzun uzadıya yazmayacağım da sadece birşeyi merak ediyorum. Pile takıntılı olan hatta bu yüzden 5w şarj aletiyle telefonunu şarj edenleri bile gördüm. Tamam eyv ama bu telefonlar şarjı 80 olduktan sonra hızlı şarjı kapatmıyor mu yanlış mı biliyorum? Eğer böyleyse 80den sonra ne güzel soğuk soğuk yavaş yavaş şarj oluyor telefon, 0-20 80-100 %40 lık bir pili bu şekilde soğuk soğuk şarj ederek kullanmak varken %60 batarya kapasitesiyle devam etmenin mantığı nedir?

• 20-80% neymiş ya ? Değil telefonu Elektrikli arabayı bile 50k kmdir 0-100% araliginda kullandım hep. Hiç umrumda olmaz 1-2 yıl kullanıp satacağım bir şey benden sonraki sahibini ben mi düşüneceğim..

• Anker 735 Nano II 65W 3 Portlu USB-C Hızlı Şarj Cihazı - iPhone / Android / Macbook Uyumlu GaN II - PPS Destekli Type-C Hızlı Şarj Adaptörü - A2667 (Anker Türkiye Garantili)
    https://www.hepsiburada.com/anker-735-nano-ii-65w-3-portlu-usb-c-hizli-sarj-cihazi-iphone-android-macbook-uyumlu-gan-ii-pps-destekli-type-c-hizli-sarj-adaptoru-a2667-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00004U1QOR?magaza=Teknosa&

Arkadaşlar bu şarj aletini önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cawrash C kullanıcısına yanıt

hocam TLC teknolojisi sanırım (triple layer cell) hynix veya toshiba var sanırım marka olarak.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ukelalık etmek istemem bildiğimden yazmadım açıkçası.

• Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, başlarım piline. Adam kılıfa 3 kaat veriyor, 4 bin pile vermemek için eziyet çekiyor. Takıntıdan başka birşey değil, hayır 1 yılda en fazla %3-5 anca daha iyi pili olacak o da garanti değil. Youtube da bi eleman 6 ay denedi çok farketmiyor sırf görün diye yaptım ama çok şükür bu eziyet bitti diyor 🤣

• Acil bir durumda ihtiyacınız olacak %20’den senelik %3 daha az yıpransın bataryam diye vazgeçmem.

Boşverin limitleri kaça düştüğünde şarja takarsınız bilmem ama acelem yoksa %100’e kadar şarj eder alır geçerim.

• Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Pil konusunda dikkat ettiğim ve herkese önerdiğim tek şey,

Şarja kaçta takarsanız takın (20nin altına düşmesine izin vermezdim), 100 olmadan çıkarmayın.
    Almış olduğum bütün cihazlar da bu prensiple kullandım, %1 bile zarar görmedim.

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Ya %20 altına düşürmemeye çalışıyorum zatende %80 sınırı sıkıntı ilk aldıgımda öyle yapıyordum %60 lık kısmını kullandıgım için 2 defa şarj etmek zorunda kalıyordum günde ama artık %100 yapıyorum hep

• appelle ın tavsiye ettiğinin tam tersini yapın çünkü zarar veriyor şarja.14 pm 15 pm de yaptım hiç bir faydasını görmedim artık yüzde 100 ederim kısmetse yeni telşefonda 17 de.

• Pil konusunda benim merak ettiğim şu: 20-100 günde tek sefer mi doldurmak lazım, 20-80 günde iki kere(ikincisi 15-20 dk)mi? Çok takılmıyorum pil konusuna ama bunu da merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümbülzade Vehbi -- 19 Şubat 2025; 14:29:38 >
  • %95’e kadar şarj ediyorum. 95’ten 94’e gelene kadar yaklaşık yarım saat geçiyor.(kullanırken şarjın azalmasından bahsediyorum) Diğer yüzdelik dilimlerde bu kadar uzun sürmüyor, bu normal mi sizce bana bir hata gibi geldii? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.U.Y -- 19 Şubat 2025; 15:55:1 >
  • G.U.Y kullanıcısına yanıt
    iPhone’da ilk yüzde 1’i yemek eskiden beri uzun sürer hocam. 100’e kadar da etseniz 80’de de sınırlasanız aynı şekilde

• shafck kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler hocam. İlk defa iPhone kullanıyorum 😂 Keşfedeceğim bakalım:)

• aylardır konuyu takip edip biraz önce amazon dan 16 pro 256 naturel sipariş etmiş bulunmaktayım. Niyet ettim samsung panel denk gelmesine :):)

bu arada apple orijinal silikon kılıf almayı düşünüyorum ekran koruyucu da memnuniyet en çok hangisinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERENGETİ ASLANI -- 19 Şubat 2025; 16:38:14 >
  • AuthenTech - Ben Schmankeyoutube
    Should you upgrade - or save your money? How much has actually changed over the years? This is my camera comparison test of the iPhone 16 Pro vs iPhone 15 Pro vs iPhone 14 Pro vs iPhone 13 Pro! Let's compare photo and video, new 5x zoom capabilities, low-light shots, audio samples, slow-motion, and more. (This video is not sponsored - I purchased all iPhone's.) Instagram: https://instagram.com/schmanke TikTok: https://www.tiktok.com/@schmanke My Camera Gear: https://www.amazon.com/shop/bschmanke 0:00 Worth the upgrade? 0:35 Daytime Photos & 5x zoom 2:31 Low light photos 2:57 4K video 3:55 Video zoom differences 4:47 4K120 slow-motion 5:13 Video FOV, colors, HDR 5:53 Durability and conclusions Disclosure: some of the links I use are affiliate links, this means I may receive a small commission at no cost to you.
    https://www.youtube.com/watch?v=zL-dOn87Jl8
  • 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.