Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vuslatteri , Dağılın , hayloft , arastgeldi Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.643
Cevap
542
Favori
856.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtcbk

Ama anlayamadığım nokta şu ; fotoğraflar icloud ile eşzamanlanmıyor…

düzeltme :ama az önce biraz kurcalarken farkettiğim şey ise eşzamanlama kapalı olmasına rağmen manuel yedeklemede fotoğraflar yedeklemesi açıkmış (demek bi ayarı 50 yerden kapatmak gerekiyor, tövbe tövbe!…) yani icloud için eşzamanla farklı bir olay yedekle farklı bir olay anlamına geliyor, benim anladığım bu.. sağ kulağı soldan değil ayak altından dönerek göstermek olmuş biraz 😂

Yazmaya geldim ki çözmüşsünüz, daha dün başıma geldi. İphone yedeklenemiyor uyarısı aldım. İcloud alanı doldu diyor, bakıyorum bakıyorum yok foto fln da kapalı derken aynı şekilde bir de yedekleme kısmında foto varmış o açıkmış, kapatınca düzeldiydi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• pasifik. kullanıcısına yanıt

0.5 rawda yakin cekim yapcam yaptiktan sonra fotografa girip duzenleden kirpcam makro olacak yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Evet nesneye daha çok yaklaşabiliyorsun.

• Arkadaşlar iPhone 16 pro max almaya karar verdim, fakat nereden almam gerekiyor inanın bilmiyorum. İnternetten aldığım ürün ile Apple' dan fiziksel bir şekilde aldığım ürün arasında ne gibi bir fark var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr4power

Arkadaşlar iPhone 16 pro max almaya karar verdim, fakat nereden almam gerekiyor inanın bilmiyorum. İnternetten aldığım ürün ile Apple' dan fiziksel bir şekilde aldığım ürün arasında ne gibi bir fark var ?

hiç bir fark yok. apple mağazasında daha pahalı

• mr4power M kullanıcısına yanıt

Sıradan bi telefoncudan aldım 256lik beyaz ne sarimtrak ekran var ne dokunmatikte problem var ne kamerada toz cikti nede fiziksel kusur var kasim uretimi ocak 3te aktif ettim

Ekran samsung G9N pil desay kapasitesinin 140mah ustunde yani takilmamak gerek gonlunuzden nere geciyorsa alin gecin Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 3 Mart 2025; 11:39:26 >
  • Arkadaşlar şarj aleti olarak 16 pro için ne kullanıyorsunuz? 20W Apple alsam yeterli olur mu? Yoksa Spigenden 30W alsam veya elimdeki 33W Xoimi'yi kullanasam olur mu?

• mai. kullanıcısına yanıt

Orjinal apple 20watt kullaniyorum 16pm icin adı ustunde orjinal benim icin yeterli herseyin kendi orjinali herzaman iyidir (benim şahsi görüşüm) 100k telefona veripte 700 800 orjinale vermektense 400 500liraya farkli fp adaptör arayisi bence sacma (sahsi gorusum) tercih sizin zevkler renkler  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 3 Mart 2025; 11:53:36 >

Hocam yetiyorsa alıcam zaten de mağazada (Apple'da değil) bu yeterli olmaz dendi o yüzden başka şeylere baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai. -- 3 Mart 2025; 11:53:50 >
  • mai. kullanıcısına yanıt

13pm 14pm 15plus 15pm 16pm hepsinde orjinal 20watt apple kullandim benim icin yeterli telefon sarjda biziklamam kiliftan cikarir oyle sarj ederim hep Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Bu konu cogu kisinin iplemedigi konu ama uzun vadede onemli pil sagligi icin Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 3 Mart 2025; 12:9:15 >

• cawrash C kullanıcısına yanıt

Hocam peki apple mağazasından aldığımızda bir avantajı yok mu ? Arkadaşım uzaktan bağlanarak bir tanıdığının güncelleme sebepli problem çıkartan telefonuna müdahale edildiğini, herhangi bir sorunda direkt değiştirme gibi avantajları olduğunu söylemişti. Eğer böyle ufak avantajları varsa zorludaki apple dan direkt alıcam haftaya

• Arkadaşlar merhabalar bu klavye de kelimeler üstüne sayı tuşları koyma iPhone'da yok mu devamlı sağ alttan mı sayı kısmına gelicez
    Yani bir heves ettik iPhone'a kullanıp belli bir süre sonra yeniden S25 ultra yaparız dedik de şimdiden tek elle kullanım zorluğu bile delirtmeye yetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick0tin -- 3 Mart 2025; 12:43:15 >

Tüm mesajları okumadım ama apple’da ilk 14 gün içinde her türlü iade hakkı oluyor. Tek farkı bu bildiğim kadarıyla.

Dostum internetten aldığın (amazon hb resmi satılıcılı ) ürünlerde 2 yıl apple türkiye garantili. O dediklerinin hepsini, buradan aldıkların içinde yapabilirsin.

Eczanedeki buz küplerinden alıp üstüne koyar halledersin diye düşünüyorum..
    Benim bir önceki 15pro’da 220 devir olmasına rağmen pil sağlığı 100’dü.
    Tek dikkat ettiğim orijinal şarj aleti ile yüzde kaçta takarsam takayım 100 olmadan çıkartmazdım.

• türkiyede herşey çok pahalı olduğu için iphone da ömürlük kullanacağını zannediyor .bundan dolayı pil hesabı yapıyor.eninde sonunda düşecek pil.memnun değilsen orjinalle değiştircen pilini.kafaya takıyorsan

• maximiles business a neresi taksit yapar 16 pro max için ve en fazla peşine kaç taksit acaba ?

• Nick0tin kullanıcısına yanıt
    Swift klavye indirip yapabilirsin. Orijinal klavyede böyle bir özellik yok

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Yükledim şimdi aslında güzel de klavye ama ayarlarında bulamadım, bu kocaman tahmin satırını kaldıramıyormuyuz? Kkavye zaten büyük rakamları da ekledik, ekranda yer kalmadı o satır da gelince :D

• 
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.