< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple, iPhone 16 Pro'ların kamerasında sınırları zorlayacak (2. sayfa)
-
-
Höveyi çinliler dışında kimse sallamıyor. Lider yine belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
H.264 ile çekmiştir muhtemelen. HEVC kodekle çekse o kadar tutacağını sanmam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onları bilmiyorum doğrudur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sınırları yavaş zorlasın... Zorlayacağı sınır da altı üstü 4K 120fps video çekimi.
-
Ben kendin için söyledim dostum.
-
Fotoğraf düğmesi Sony'nin tuşlu telefon zamanlarında da vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iphone 16 adı üstünde 16k gelmeliydi bazı arkadaşlar 4 kamerayla yetinmiş ama 16 kamera şart artık.
Hafif basınca netlik olacak, sert basınca çekim yapacakmış. Vay canına ne büyük yenilik, Lumiere kalk büyüğün geldi.
Video çekerken kaliteli foto çekebilse harika olur.
-
Belli bir yaş kuşağı olarak şunu söylemek isterim Apple tercih sebebim yeni özellikler geliştirmiş olmasın değil bir çok yönden Android gelişimleri önde olduğu görüle biliyor Burada beklentim güvende olmak ve telefonum değiştirdiğimde eskisinden farklı bir menü bazlı bir değişiklik olmaması ve karışıklığın olmaması basit kullanım ve güvenirlik bunların çoğuna katılmayacağınızıda biliyorum ama bir çok kitle bir çok konudan ziyade buna dikkat ediyor eski telefonum 11 yıl oldu aslında değiştirmesemde olur sunduğu hizmette hala memnunum artık son modele geçip bir 15 yıl da bunu kullanmayı düşünüyorum sonuçta değişmeyen menüler işlevler bunlar stabilize çok önemli dostlar buda gençleri mutlu etmesede bizleri kullanım rahatlığı açısından çok mutu ediyor 11 yıllık telefonumu ne zaman elime alsam neyle karşılaşırım bilmiyorum hiçbir zorluk kilitlenme donma sorunu olmuyor sadece siz değerli dostlarıma bir bakış açısı sunmak istedim saygıyla kalın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wind. -- 8 Eylül 2024; 9:42:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu benim sony ericsson w800i telefonumda vardı. hatta kamerayı açınca o tuşun içinde ışık yanardı. Hattax2 kameranın lensinin koruyucu kapağı vardı. Hattax3 sony ericsson k850 de bu kapak foto çekince otomatik açılıp kanpanır lensi kirlenmekten korurdu.
-
Videoda duraklama gelecekmiş vay be 😂
mevzu zaten insta, samsungla cektiklerin donarak yukleniyor. Isterdr goruntuyu gerçek olarak çeksin donduktan sonra amaci yok. Dag tas cekmekse amacin raw olarak zaten bayonetli makine al geç.
aynen knzi inovasyon dandıroitten sorulur s24 ile yapay zeka çağı başlıyor diye kıç yırttılar ama her zamanki gibi tırışkadan birşey çıktı. innovasyondan önce telefonlarınıza adam akıllı bir kamera güncellemesi gelsin de çamur gibi fotoğraf video çekmekten kurtulun aylardır güncelleme bekleye bekleye ağaç oldunuz. daha işin sosyal medya kısmına hiç girmiyorum bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 8 Eylül 2024; 20:3:23 >
Boş yapma. Somut kanıtlarla gel konumuz iPhone ve her sene inovasyon diye çıkardıkları şey zaten Android'te yıllardır olan şeyler bu yıl da kamera şöyle mükemmel böyle mükemmel olacak diyerek gazlama, reklam çalışmaları başlamış. Yine iPhone 15'ten zerre farkı olmayan bir telefon çıkaracaklar ve devrim diye sazanlara kitleyecekler olacak bu. iPhone devri bitti bunu kabul etme zamanı, Steve Jobs dönemi efsaneydi şu an ise içler acısı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X