Şimdi Ara

Apple, iPhone 17 serisinde bir ilke imza atacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

laf söyledi bal kabağa. android diye bir ucubenin halâ var olabilmesinin tek sebebi bolca ucuz seçeneklerin olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
    Bence en önemli şey güzel bir İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU koyması lazım. 16 serisi ile gelmesi bekleniyor. 1 yıldır çalışmaları var ama gelir mi bilmem. Soğutucu ile gelirse pro serisine geçerim, gelmezse hiç gerek yok iphone almanın.

13 Pro serisinden bu yana 1-120 hz promotion dinamik ekran tazelemesi kullanıyor diye biliyorum, hatta kullandım.

Ram miktarında haklısınız 8 GB ram mevcut pro serileri için dalga geçer gibi oluyor. En az 16 gb ram koyması lazım pro serilerine.

S24 Ultra kullanıyorum, Snapdragon 8 Gen 3 for galaxy işlemci var. S23 Ultra'dan S24 Ultra'ya geçmek için önemli bir neden yok hocam bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 4 Eylül 2024; 10:25:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet farklı skalada farklı performansta telefonları ihtiyacına göre alıyor kullanıyor ve isini görüyor adam olana cok bile.. 75 K'lık cöpleri ise sadece telefonla karizma olacagını sananlar alıyor.. 2024 yılında hala böyle bir gudubet cihazın olması bu yüzdendir.. Yani tamamen marka ve gösteris algısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Eylül 2024; 10:34:7 >
  • Gelecek olan 16 modelinden daha çok 17 modelinin haberleri var garip

• Tamam tamam, 16 almayacağız.

• O değil de ben iphone 19’u merak ediyorum. Ya da niye kendimi kısıtlıyorum iphone 23 haberleri çıksın artık

• Evet haklısınız. Soğutucu demeyi unuttum. Sonuçta süper hızlı ve pahalı cihazlar. Mevcut durumda 23 Ultra her şey için yeterli bana. Ama 2025 de telefon, tablet ve laptop güncelleme yapacağım. O yüzden Snapdragon işlemci olmasına önem veriyorum

• xmenvirüs kullanıcısına yanıt

Hocam yıllardır 3 yılda bir en iyi model cihazı alıp kullandım. Öyle her yıl cihaz değiştirmeyi israf olarak görüyorum. 5-6 yıldır da ıos android farkı göremiyorum. Fotoğraf olayı önemli değil benim için

2025 Ocak ayında Samsung S25 ultra Quallcomm Snapdragon 8 gen 4 ile gelecek. Ciddi işlemci farkı olur.

TSMC 3 nm ile üretilecek ve quallcomm markasının alt şirketi Nuvia tarafından geliştirilen özelleştirilmiş ORYON çekirdekleri ile sıfırdan tasarlanan bir işlemci. Apple işlemcisi (A18 Pro) ile neredeyse kafa kafaya geleceği tahmin ediliyor.

• Harika bir cihaz olacak

• İçimiz dışımız işlemci oldu artık hocam benchmarklarda puan kastırmanın ötesine geçemiyor o işlemci ile neler yapacak önemli olan o. Apple 17 pro'yu çıkardı ama konsol oyunları da getirdi. Direkt cihaz üzerinden çevrimdışı da çalışabilecek yapay zeka getirdi. Video kalitesi zaten rakipsiz. Samsung ne getirecek oryon çekirdekleri ile? İnstagrama girme süresini 0,1 milisaniye azaltmayı mı planlıyor? Zaten yapay zekası tırışka çıktı bulut tabanlı olduğundan çok hantal çalıştığı söyleniyor. Ne yapabilmeyi planlıyor 8 gen4 ile merak ettim doğrusu.

• Gen 4 farklı geliyor hocam çok tehlikeli. Nuvia isimli alt şirket tasarlıyor mühendisleri apple'ın eski kurtları. Bugüne kadar ki apple işlemcilerini tasarlayan ekip. Sıfırdan tasarladılar. TSMC 3 nm ile birleşirse çok kafa kafaya olur.

Daha soğuk, daha hızlı ve daha az enerji tüketimi olan cihazların önü açılır. Pek çok eleştiri alan Android kusurları giderilebilir.

Totalde apple malzeme kalitesi ve işletim sistemi ile yine tercih sebebi benim için.

Gerçek hayatta kullanmadan, test etmeden bir şey diyemem ama işlemci kısmı sağlam hazırlanıyor görünüyor.

• FaceTime görüşmelerinde ürünün ısındığını tecrübe ettim. Bu yeni ısı yalıtımı ne kadar fark edecek göreceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16 çıktıda 17 kaldı  

• xmenvirüs kullanıcısına yanıt

Düz modellerinde bu yıl SD ile geleceği konuşuluyor haberleri çıktı.

Android ucuz olmasa kim bu ucube yorumları atardı 😆😆

• çok bilmek kullanıcısına yanıt

sadece ucuz diye rakip telefonlari kullanmiyoruz ibon ayni zamanda igrenc ve gudubet bir os calistiriyor.. o gudubet os'a katlanmamak icin de almiyoruz.. ayrica os arabirimi de cok kadinsi.. yuvarlak koseler falan, o igrenc renk cumbusu... her tarafından kısıtlanmıslıgı da cabası.. parayı sadece logoya veriyorsun ki, en pahalısı bile 75 k civarında. ufak bir ihtiyac kredisiyle herkes alır kullanır..

firmanin vintage logosu rainbow flag, ceosunun yonelimi de belli.. kendisi itiraf etmisti.. bu yönelimim, tanrinin bana bir hediyesi demisti.. anlarsin..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Eylül 2024; 11:4:59 >

pardon hocam sen ne kullanıyorsun sorması ayıp? eğer S24 Ultra falan kullanmıyorsan iPhone hakkında yorum eleştiri yapmaya hiç hakkın yok bence

• O sence.. Böyle bir sey sana kalmadıgı icin yorum yapabilirim..  

Ayrıca gercekten cok kadınsı bir arabirimi var degil mi? OS tam gudubet.. Dosya yöneticisi bile yoktu hala devam ediyor mu mevzu? hahaha

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.