Şimdi Ara

Apple, iPhone 17 serisinde bir ilke imza atacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakinda piyasaya surmesi beklenen iphone 17 serisi… editorler bi ceviriyi bile yapamiyorlar salla basi al maasi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16yı almamıza gerek yok demek ki. rahatladım

• hee iyiymiş :D neyseki ben alamıyorum zaten fazla düşünmeme gerek yok jashkdfhaslfahsfk

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Burada bilimsel ve tarafsız bir platformda yer alıyorsan, konuşmaların bilimsel çerçevede olmalı. Ancak sen, ne bilimsel bir dayanağa ne de ahlaki bir tutarlılığa sahip olmadan insanları cinsel yönelimleri üzerinden hedef alıyorsun. Bunu yaparken yalnızca kendi önyargılarını sergiliyorsun. Yarın bir başkası senin varoluşun üzerinden nefret kusarsa ne hissedeceğini düşün.

Bu platformda nefret söylemlerinin yeri olmamalı ve moderatörlerin bu tür yorumlara karşı net bir tavır alması gerekiyor. Yaptığın bu ayrımcı yorumun platform kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorum ve şikayette bulunuyorum. Bu nefret dili durdurulmalı.

Burada bilimsel tartışmalar yapılır, insanların varoluşları yargılanmaz. İnsan haklarına ve toplumsal saygıya sahip değilsen, bu platformda yer alman platformun tarafsızlığına zarar verir. Unutma, herkesin eşit bir şekilde var olma hakkı vardır; bu hakkı senin gibi düşünenler elinden alamaz.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız yorum hem bilimsel gerçeklerle çelişiyor hem de açıkça ayrımcılık içeriyor. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve tüm modern bilimsel kurumlar eşcinselliğin bir hastalık olmadığını yıllardır kabul etmiş durumda. Bu tür söylemler, hem bilimden uzak hem de insan haklarına aykırıdır. Kimseyi doğası gereği dışlama ya da aşağılamaya hakkınız yok. Bu nefret dolu yorumunuzun platform kurallarına uygun olmadığını düşünüyorum ve gerekenin yapılması için bildiriyorum.

• Buhar odası ne kardeşim kalorifer kazanı mı bu sağlam sallamışlar.

Bu üfürükleri bıraksınlar asıl bomba apple’ın yeni wifi-bluetooth çipinde, stabil qualcomm çipi bırakıp kendi ürettikleri yeni çipi deneyeceklermiş kim bilir ne buglarla gelecek o çip bağlantı sorunları kopmalar v.s. uğraş dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Aralık 2024; 1:4:1 >
  • Ben mesaj sikayet eden adamla tartısmam, tartısmayı bırakıp derhal engel listesine alırım. Sana bu konuda son mesajım budur istersen bunu da sikayet et..

Sen bildirsen de, mesaj silen yönetici senin o yazdığın gerekçeye inansa da ya da inanmadığı halde, sırf seni memnun etmek için, şikayetin doğrultusunda islem yapmış olsa da, o konudaki gerçek değişmeyecektir. Bahsettiğin durum normal bir durum değil çünkü... Mesela bunun hastalık olarak listelenme durumu, DSM'den kaldırıldı çünkü senin burada yaptığın bu şeyi, o listeleri hazırlayanlara da yaptılar ve hastalık olmaktan çıkartılmasını sağladılar. 😄😄

Yani nefret mefret demişsin ama yazdığım yazıda nefret içeren bir şey de yoktu. Yazı, o durumun bir psikiyatrik problem olduğunu anlatıyordu. Sadece senin hoşuna gitmemiş ve sırf senin hoşuna gitmediği için kaldırılmış. Bu durumu bu forumda ilk kez yaşamıyoruz zaten.

O yüzden sen o konuda kafanı fazla yorma. Ben eğer ki o durum hakkında ciddi tartışmak isteseydim, yani senin nefret olarak düşündüğün şeyleri yazmak isteseydim, daha en başından buraya değil, daha sağlam başka yerlere yazardım ve sen de sildirtemezdin. Benim ne bu konuda, ne başka konularda nefret mesajı yazmak için böyle bir yere yazmaya ihtiyacım bile yok. Bunun için daha iyi yerler var yok mu?.. 😄😄

Sen normal bir tartışmayı sırf hoşlanmadığın için şikayet edip sildirtmişsin ama gerçek yine de değişmiyor tabii ki.. Bak gerçekler tam olarak orada.. 😄😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Aralık 2024; 8:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.