Şimdi Ara

apple iphone 3g 16gb mı 8600 luna mu n96 mı i8510 mu yorumlara ++++rep

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apple iphone 3g 16gb mı 8600 luna mu n96 mı i8510 mu yorumlara ++++rep bu üç telefon arasında kaldım ben en coq şekle önem veriyorum ne önerirsinz lütfen yardımcı olun şekil çok önemli benim için lütfenn:(

• Iphone 3g 16 gb.
  • İPHONE A BİR OY DA BENDEN ama N96da fena bir seçenek değil. hem çok şekil hemde güzel duruyor
  • Seçenekler arasında bence şekli en düzgün olan 8600, mantıklı olan ise iphone..
    Ben olsam iphone alırdım
  • iPhone alırdım bu modeller arasından.
  • arkadaşlar yorumlarınız için tşkr ederim de iphone da bluetooth sorunu yok demi bilgisi olan lütfen yardımcı olsun
  • bluetooth sorunu derken?? normalde cihazda bt var ama handsfree için. veri transferi için değil.
  • bana kalsa n96 alırım ama 8600 ap ayrı bi karizma apple desen çok isteyen var ama hiç bi işime yaramaz i8510 denen telefonu duymadım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z@NZ@R@ -- 11 Haziran 2009; 15:26:56 >
  • innov8
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z@NZ@R@

bana kalsa n96 alırım ama 8600 ap ayrı bi karizma apple desen çok isteyen var ama hiç bi işime yaramaz i8510 denen telefonu duymadım bile

innov8 i8510 u nasıl duymadın hocam yaw ? çok ünlü bir tel...

@yeniyurt06
    hocam sen sadece şeklemi önem veriyorsun yoksa özelliğine mi ?bi mesajında sırf şekil diyorsun bi mesajında bluetooth sorun olurmu diyosun...şekil istiyosan bence iphone 3g ye bak beğenmessen 8600 luna..özellik istiyosan tek kelimeyle innov8 i8510..n96 yı düşünme bile....

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 12 Haziran 2009; 22:27:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mcansl

quote:

Orjinalden alıntı: Z@NZ@R@

bana kalsa n96 alırım ama 8600 ap ayrı bi karizma apple desen çok isteyen var ama hiç bi işime yaramaz i8510 denen telefonu duymadım bile

innov8 i8510 u nasıl duymadın hocam yaw ? çok ünlü bir tel...

@yeniyurt06
    hocam sen sadece şeklemi önem veriyorsun yoksa özelliğine mi ?bi mesajında sırf şekil diyorsun bi mesajında bluetooth sorun olurmu diyosun...şekil istiyosan bence iphone 3g ye bak beğenmessen 8600 luna..özellik istiyosan tek kelimeyle innov8 i8510..n96 yı düşünme bile....

edit:imla

int. baktım biliyorum o teli ben adını bilmiyodum süper bi cihazmış yaaa

• seçeneklerde yok ama bence samsung i900
  • Iphone 3G s 32 gb
  • tabiki iphone hatta bekleyebilirsen 3gs
  • LG GC900 tip karizma özellik hepsi var bir düşün bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.