Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aksaray1

quote:

Orijinalden alıntı: figo976

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

http://www.guraks.com/IPHONE-5-16GB en ucuz burdaki TİM de buldum..

bura güvenilir mi acaba

oraya gerek y0k

http://www.teknolojix.com/?urun-43142-APPLE-IPHONE-5-16GB-WHITE-CEP-TELEFONU-ITH-.html

bu site var 2.036 TL

ondan dolayı sacma sapan sitelerle işiniz olmasın

http://www.guraks.com/IPHONE-5-16GB SİTEDE 2075 tl YE 12 taksit imkanı vardı ancak bugün sitelerinde bir yazı geçmişler..

"Sitemizi ziyaret eden müşterilerimiz , stoklarımızın tükenmesi ve yeni ürün gelmesi nedeni ile fiyatımız 2075 TL'den 2110 TL 'ye yükselmiştir, cuzi fiyat farkı için özür dileriz."

güvenilir mi bilmem adamlar Türkcel İletişim Merkerzi Orduda 3 mağazaları var. KVK-GENPA GARANTİLİ diye belirtmişler. Bir arkadaşım bizzat kendileriyle görüşmüştü bizzat ordu da bir tanıdığınız varsa mağazamızdanda alabilir demişler.

Neyse fiyatı arttırmışlar pek bir cazibesi kalmamış.

Ben 2075 den aldım buradan arkadaşım 2110 dan şimdi 2200 olmuş fiyatı daha alınmaz, 32 GB 'da fiyatları iyi 2470 artık 32 gb yada 64 gb almak daha mantıklı

• Telefonun fiyatı düşceğine, artışa geçti. İphone 5 32 GB Vatan'da 2.350 Bonus'a özel.
  • turkcellde 2149 tl den 2179 liraya yükseltmiş. hayır benim anlamadığım her sene sonu hepsiburada kartlara özel puan kampanyaları sunardı şimdi oda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Telefonun fiyatı düşceğine, artışa geçti. İphone 5 32 GB Vatan'da 2.350 Bonus'a özel.

32gb çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Telefonun fiyatı düşceğine, artışa geçti. İphone 5 32 GB Vatan'da 2.350 Bonus'a özel.

32gb çünkü

2.300 değil miydi geçen hafta 32 GB modeli?
  • simfree avrupa cihaz alıp kendım arkadasımın pasportuna kayıt ettırsem nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

simfree avrupa cihaz alıp kendım arkadasımın pasportuna kayıt ettırsem nasıl olur?

yapabilirsin daha ucuza gelir işte.
  • kliksada satılan ip5 in paralel mi, distrübütör ürün mü? bilen var mı, bonusu düşünce 2049 TL ye geliyor
  • vatanın sitesinde 2045 tl diyor 16 gb için.distributor garantiliymiş .iyi fiyat gibi duruyo.
  • Distribitor de hangisi birsuru distribitor var piyasada iphone 5 icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Distribitor de hangisi birsuru distribitor var piyasada iphone 5 icin.

Vatan için Brightstar olmalı. Fakat dönem dönem değiştirebiliyorlar sattıkları firmayı.
  • vatandan 2044 tl ye siparişi verdim bende
  • Vatanda yine stoklar tükenmiş sanırım..
  • Amerika'ya gidecek arkadaşıma iphone 5 ısmarlıycam fakat apple.com da unlocked 649 dolar newegg.com sitesinde 799 dolar.
    Bu fark nedendir. Apple shoplardan mı alması gerekiyor yoksa vergisiz gözüken fiyat mıdır?
  • Yilbasinda iyi bir indirim olursa kapıcam bir tane inşallah.
    Media marktta sira bile bekleyebilirim eger 1900 civarina düşerse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Yilbasinda iyi bir indirim olursa kapıcam bir tane inşallah.
    Media marktta sira bile bekleyebilirim eger 1900 civarina düşerse.

Talebe bakılırsa daha üç ayı var
  • iphone 5 çıktığı zaman güya ekranı ince ve uzun tutmaz satmaz birsürü laf ediyolardı ama bugün çatır çatır satıyor o vatandaşlar şimdi ne yapıyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Dara

iphone 5 çıktığı zaman güya ekranı ince ve uzun tutmaz satmaz birsürü laf ediyolardı ama bugün çatır çatır satıyor o vatandaşlar şimdi ne yapıyor acaba

meyve veren ağaç taşlanır bunu unutma..
  • Eve gelirken gordum biraz once a101 satacskmis 1999 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngboy

Amerika'ya gidecek arkadaşıma iphone 5 ısmarlıycam fakat apple.com da unlocked 649 dolar newegg.com sitesinde 799 dolar.
    Bu fark nedendir. Apple shoplardan mı alması gerekiyor yoksa vergisiz gözüken fiyat mıdır?

En ucuz yer applestore, mağazalara bakmana gerek yok, applestorelar arasında ucuz yer dersen eyaletler arasındaki vergileri kıyaslaman gerek. Ama arkadaşın bir yere gidecekse seçme şansı yok zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.