Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

http://www.teknolojix.com/?urun-43141-APPLE-IPHONE-5-16GB-BLACK-CEP-TELEFONU-ITH-.html

Bu nasıl?

Bu site hakkında şikayetvar.com adresinde çok fazla şikayet var. Özellikle de satılan telefonların 1-2 ay içerisinde kayıtsızdır diye kapandığından şikayet edilmiş.

Bence, zaten 2000 TL üstü verilen bir üründe, 100 TL için risk alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpeCTRuM

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

http://www.teknolojix.com/?urun-43141-APPLE-IPHONE-5-16GB-BLACK-CEP-TELEFONU-ITH-.html

Bu nasıl?

Bu site hakkında şikayetvar.com adresinde çok fazla şikayet var. Özellikle de satılan telefonların 1-2 ay içerisinde kayıtsızdır diye kapandığından şikayet edilmiş.

Bence, zaten 2000 TL üstü verilen bir üründe, 100 TL için risk alınmaz.

Tamamdır, bulaşmayalım bence de hiç...

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

En sıcak fırsat ABD'den almak. Ülkemizde resmen yoluyorlar.
    Boşuna bu adamlara ülkemizde para kaptırmayın.

Customers looking to purchase the new Apple smartphone off carrier can grab
    the 16GB version for $649.00,
    the 32GB version for $749.00 and
    the 64GB model for $849.00.

All three memory capacities will ship in one week's time, according to Apple.
    Read more athttp://global.christianpost.com/news/iphone-5-unlocked-price-revealed-apple-begins-selling-model-85865/#RszXYOIpJLeRiPDD.99

ah bide gümrüksüz rahat bi şekilde alabilsek alabilsem 2 tane alırdım gözüm kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

En sıcak fırsat ABD'den almak. Ülkemizde resmen yoluyorlar.
    Boşuna bu adamlara ülkemizde para kaptırmayın.

Customers looking to purchase the new Apple smartphone off carrier can grab
    the 16GB version for $649.00,
    the 32GB version for $749.00 and
    the 64GB model for $849.00.

All three memory capacities will ship in one week's time, according to Apple.
    Read more athttp://global.christianpost.com/news/iphone-5-unlocked-price-revealed-apple-begins-selling-model-85865/#RszXYOIpJLeRiPDD.99

Üstad kim yoluyor hangi adamlar yoluyor? yolan adamlar mı devlet mi?

sadece %18 KDV %25 ötv ödüyorsunuz devlete. Varsa trt badrolü extra ıvır zıvır bilmiyorum..

• Nakitde 2000 Altına Fİyat varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

quote:

Benim şu ana kadar gordugum en iyi firsat Apple Premium Reseller'larda. 2149 TL iPhone 5'in fiyati ancak bonus ozel 12 taksit yapiyor ve 200 TL'lik bonus veriyorlar. Sadece aralik ayina ozelmis kampanya.

2150 ve 200tl puanla nerden alabiliriz acaba? Ben kastettiğinizi tam olarak anlayamadım. Gene genpa garantili mi oluyor?

Turkcell'den ya da Vatan'dan alinan cihazlarla hicbir farki yok. Genpa garantili oluyor onlar da. Zaten Turkcell'den alip satiyorlar.

İstanbul'da Kanyon, İstinye Park ya da Nisantasi City's deki Apple Premium Reseller'lardan alabilirsiniz. Kampanya ile ilgili gorsel su:

Gittik gördük aldık geldik :) bonus ile 1949 tl ye geldi. Duyuran arkadaşa teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadri61

quote:

quote:

quote:

Benim şu ana kadar gordugum en iyi firsat Apple Premium Reseller'larda. 2149 TL iPhone 5'in fiyati ancak bonus ozel 12 taksit yapiyor ve 200 TL'lik bonus veriyorlar. Sadece aralik ayina ozelmis kampanya.

2150 ve 200tl puanla nerden alabiliriz acaba? Ben kastettiğinizi tam olarak anlayamadım. Gene genpa garantili mi oluyor?

Turkcell'den ya da Vatan'dan alinan cihazlarla hicbir farki yok. Genpa garantili oluyor onlar da. Zaten Turkcell'den alip satiyorlar.

İstanbul'da Kanyon, İstinye Park ya da Nisantasi City's deki Apple Premium Reseller'lardan alabilirsiniz. Kampanya ile ilgili gorsel su:

Gittik gördük aldık geldik :) bonus ile 1949 tl ye geldi. Duyuran arkadaşa teşekkür ederim.

iphone da geçerlimiymiş, yüklendi mi bonusunuz, eğer yüklendi ise ve bonus kullanımında sınır yok ise bende almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 18 Aralık 2012; 16:32:57 >

• İzmir Apex'te yok ne yazık ki.

• iPhone'da geçerli. arti.net.tr diye giderseniz sitesinde gözüküyor. Turkcell Genpa garantisi ile veriyorlar. Bonusu 4-15 Ocak arası harcamak gerekiyormuş. Troy avm'lerdeki dükkanları. Kendileri şişli de. Nişantaşında beyaz vardı. Kanyon telefonda ulaşılmıyor. Şişli'deki yerde siyah modelleri kalmış. ben ayırtarak gittim aldım. 12 taksit 2149TL + 200TL bonus ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadri61 -- 18 Aralık 2012; 17:13:46 >
  • quote:

iPhone'da geçerli. arti.net.tr diye giderseniz sitesinde gözüküyor. Turkcell Genpa garantisi ile veriyorlar. Bonusu 4-15 Ocak arası harcamak gerekiyormuş. Troy avm'lerdeki dükkanları. Kendileri şişli de. Nişantaşında beyaz vardı. Kanyon telefonda ulaşılmıyor. Şişli'deki yerde siyah modelleri kalmış. ben ayırtarak gittim aldım. 12 taksit 214TL + 200TL bonus ile

Ben lydia magzalarini aradim sonra ise, brosurde olan bilkom numarasini aradim sadece maclerde gecerli oldugunu soylediler. Hepsi ayni seyi soykedi ben de aryrm bu fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

iPhone'da geçerli. arti.net.tr diye giderseniz sitesinde gözüküyor. Turkcell Genpa garantisi ile veriyorlar. Bonusu 4-15 Ocak arası harcamak gerekiyormuş. Troy avm'lerdeki dükkanları. Kendileri şişli de. Nişantaşında beyaz vardı. Kanyon telefonda ulaşılmıyor. Şişli'deki yerde siyah modelleri kalmış. ben ayırtarak gittim aldım. 12 taksit 214TL + 200TL bonus ile

capitoldekinin telefonlarına da ulaşılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pharheke

quote:

telefonla ulaştım.16 gb ne siyah ne beyaz kalmamış.siyahta sadece 64 gb kalmış.o da 2829 TL/12 +200 TL bonus..16 gb nin ne zaman geleceği belli değil dedi telefondaki yetkili..kısaca kaçırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 18 Aralık 2012; 17:16:51 >

• quote:

quote:

quote:

telefonla ulaştım.16 gb ne siyah ne beyaz kalmamış.siyahta sadece 64 gb kalmış.o da 2829 TL/12 +200 TL bonus..16 gb nin ne zaman geleceği belli değil dedi telefondaki yetkili..kısaca kaçırdık

14 civarı ayırtmıştım. Demek ki stokları azmış. Macbook alacaklar için de iyi fırsat gibi gözüküyor. MD223TU modeli en son vatanda %30 ile 2039TL idi. Burada sordum 2190TL ama 200TL bonus ile 1990TL'ye geliyor. Ben vatandan almıştım. Alacak olanlar için sıcak olabilir.

• Arkadaslar, direk bilkomu aradim, iphone de bonus falan yok. Sadece macler de var. Kara gecicem derken zarar etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar, direk bilkomu aradim, iphone de bonus falan yok. Sadece macler de var. Kara gecicem derken zarar etmeyin

Ben de aynı şekilde ilk olarak bilkom u aradım. Bilkom iphone getirmediği için özellikle sormuştum. Ama insertten anlaşılacağı üzere mac ler bilkom dan. İphone ları turkcelden alıyorlar. Yine de bonus yüklenmeden net konuşmayalım. Ama sorun çıkacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygun fiyatlı mağaza fiyatı nedir acaba? İzmir'de yaşıyorum.
  • Buyrun sizlere uygun fiyat...... 1.600TL

http://www.sanalpazar.com/I-Phone-5-Sok-Sok-Sok-1680tl-Sim-Free-Sifir-Kutusunda__isp5561900

Cihazlar önümüzdeki hafta geliyor...

Dubai malı, sıfır jelatinli orjinal ambalaj ve kutu içeriği ile...

Pasaport kaydı alıcılara ait....

Merak edilenler için sanalpazar veya burdan msj atabilirsiniz.
  • dün Balçova kipa'da vardı 2199 Tl. İzmir'de 2000 seviyesinde yakalamak biraz zor gibi.
  • http://www.sanalpazar.com/I-Phone-5-Sok-Sok-Sok-1680tl-Sim-Free-Sifir-Kutusunda__isp5561900
    Bana göre burası uygun ben mesaj attım önümüzdeki hafta çarş.perş. cihazlar geliyor 6 siparişimiz var sizinkinide onlara ekleriz dedi çorluda oturduğum için yüz yüze görüştüm nakit 1600tl den alıcam
    basit hesapla;
    1600+100maliye+20turkcell = 1720tl
    2140-1720tl = 420tl oda benim nerden baksan 4-5 ay lık cep faturam demek+birde paranla rezil olma durumu var turkcelle de gittim vodafonada avea yada hepsinde fiyat var cihaz yok hepsi ayrı bi triplerde

• quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

dün Balçova kipa'da vardı 2199 Tl. İzmir'de 2000 seviyesinde yakalamak biraz zor gibi.

Yılbaşı kampanyası olarak falan düşmez mi acaba. Vatan'ın fiyatı iyidi ama stokları bitirdiler tabi garantileri neydi bilemiyorum Genpa olabilir sanırım Tim'ler ve Avea da telefon stoğu bitmiş vaziyette.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.