Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    130 tl chippara ( 100hb 30 babalar gunu) ile 1150 civarına geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar pek fırsat yok gibi.
  • n11'de 1880'e denk geliyor. Ama pek uygun sayılmaz. Bu hafta bir mağazanın stoklarına demo ürün gelecekti. Bir kombo yapılıp alınabilir gene.

Aksi halde temmuzu bekleyip yurt dışından alacağım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campolist

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

5s şuan en uygun nerden alınabilir arkadaşlar?

bende 5s almaya karar verdim. fikri olan varmı en uygun nerde suan ?

Turkcell ilk 2 taksit bizden kampanyası var. Taksitli alım için iyi sayılır.
  • Telefon maceram sona ermiş bulunmakta. 1674₺(1799-100 Chippara-25 BKM)'ye GG'de Beymag'dan iPhone SE Demo ürününü aldım, 16 gün bekledim. İptal etsem mi etmesem mi, iPhone 5S alsam mı almasam mı diye çok düşündüm ama; 5S ne kadar çok yeterli bir cihaz olsa da güncelliğini kaybettiği için SE'de son kararımı kıldım.

Allah herkese hayırlısını nasip etsin, gönlüne göre versin.

Bu arada Beymag'ın diğer demo partisi 2 hafta sonra gelecekmiş. Zaten GG'de ilan açık değil. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 14 Haziran 2016; 23:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

Telefon maceram sona ermiş bulunmakta. 1674₺(1799-100 Chippara-25 BKM)'ye GG'de Beymag'dan iPhone SE Demo ürününü aldım, 16 gün bekledim. İptal etsem mi etmesem mi, iPhone 5S alsam mı almasam mı diye çok düşündüm ama; 5S ne kadar çok yeterli bir cihaz olsa da güncelliğini kaybettiği için SE'de son kararımı kıldım.

Allah herkese hayırlısını nasip etsin, gönlüne göre versin.

Bu arada Beymag'ın diğer demo partisi 2 hafta sonra gelecekmiş. Zaten GG'de ilan açık değil. Bilginiz olsun.

demo ürün nedir ?
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    2.000 lira civarina geliyor. Turkcell in bu taksit olayi tamamen kandirmaca.

Her ne kadar borca girerek telefon almayi tasvip etmesem de , Banka kredisi cekip alin daha iyi. Ziraat 5.000 lirayi 36 ay vadeli aylik 186 liraya veriyor.

• Hocam hangi renk almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu
    Hepsiburada da 1280 tl
    130 tl chippara ( 100hb 30 babalar gunu) ile 1150 civarına geliyor

Hepsiburada'da Axess 100 TL chip para için bugün sonmuş. 30 TL chip para nasıl kazanılıyor acaba?
  • s0d kullanıcısına yanıt
    Rose Gold.

@cenup Apple'ın marketlere gönderdiği teşhir ürünleri. Kutunun içinden kulaklık çıkmıyor, bir de iTunes'tan güncelleme yapmak gerekiyor.

• sigona S kullanıcısına yanıt
    Hocam 100 tl işbankası mevzusu güzel kullanılır, fakat 5s 1400 tl. Siz attığınız linkin yanına 1200 tl yazmışsınız?

• TheWeakOne kullanıcısına yanıt
    dün akşam saat 10da kampanya yaptı mediamark sadece akşama özeldi
  • Tüh ya :/ babama alayım bitane diyorum hazır babalar günü de geldi, telefonuda dökülüyo baya. Ama 1300 den aşağı bulamıyorum bulsam yapışcam hemen

@sigona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWeakOne -- 16 Haziran 2016; 18:03:43 >
  • iPhone SE şu an rose gold 16 GB Vatan internet sitesinde 1899 TL. Ancak garanti konusunda bir şey yazılmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5s de kampanya varsa haber bekliyorum.

• Bende babama 5s almayı düşünüyorum, samsung j5 aldım büyük, taşıması zor diyor.
  • 32 gb lik olani sifir bulma sansimiz var midir acaba?

• İphone 5 s en hesaplı nerede şu anda

• Yok mu bi sıcak beyler babalar gününe almam lazım heryerde 1300-1400 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWeakOne -- 18 Haziran 2016; 11:21:34 >
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.