Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende SE 64 gb kullaniyorum. Tercih meselesi . 5s den gecis yaptim. Senin yazdiklarin , teknolojik gelismeleri takip etme o zaman dedirtiyor. Hiz, serilik ve stabilite onemli degilse nokia 3310 , bilgisayarda da commoder 64 kullan bence. Altin semerli esegimden ben memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonu kimseye zorla satmıyorlar bu düşmanlık ne diye anlamadım.Ben de sırf kasası için bunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyorda iphone se 16 gb space gray 1899 tl satıcı mediamarkt
    2000 e tamamlanırsa alışveriş ykb cüzdan ile 1750 ye gelir bence alınabilir
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Yani bu kadar cahilce bir seye nasil cevap vereceğim bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Cahillikle ne alakası var bilgin kardeş. Açıkla bilelim o engin bilgilerinle bizi aydınlat. Ara bir model olan ve sadece eski kasaları elden çıkarmak için bir satış politikası oluşturulan cihazı öyle havaya soktunuz ki sanarsın iphone 7 :) iphone 6s ile 6 arasındaki farkı bile hissetmek zorken kalkıp SE ile 6 arasında neler görüyorsun bilemiyorum :) te Allahım ya.

Te allahım. El cevap;

* kamera
    * işlemci

Aha bu kadari bile yeter.

"Omo epil esko kasalar bidi bidi" He tabi he.

• 19sng19 kullanıcısına yanıt
    link rica ?

Sizdeki tel nedir ki bu kadar kotuledin??? Para benim degil mi? Istersem en pahalisini da alirim ama bu teli bekledim. Benim gibi bircok kisi gibi . Hatta bir ay siparisin gelmesini bekledim apple store dan. Senin bakis acinla , gercekten git nokia 3310 kullan , mutlu olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

link rica ?

urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-uzay-grisi-apple-turkiye-228164704

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vatanbilgisayar da 5s 1.199 tl

• Trolü beslemeyin millet, yokmuş gibi davranın çeker gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19sng19

gittigidiyorda iphone se 16 gb space gray 1899 tl satıcı mediamarkt

Ykb cüzdan ile nasıl 1750 tl oluyo. 150 tl indirim yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

quote:

Orijinalden alıntı: 19sng19

gittigidiyorda iphone se 16 gb space gray 1899 tl satıcı mediamarkt

Ykb cüzdan ile nasıl 1750 tl oluyo. 150 tl indirim yok mu?

1900-150=1750 oluyor işte
    100 tlye mesela çocuk bezi aldın diyelim alışverişi 2000 yapıp 150 puan almak için
  • Turkcell Sarı Kutu'ya 2000 puana akıllı telefonlarda 100 TL indirim gelmiş. Aylardır telefon vermemeye inat ettiler ama hiç yoktan iyidir. 5S'i 1199'a, SE'yi 1899'a getirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Turkcell Sarı Kutu'ya 2000 puana akıllı telefonlarda 100 TL indirim gelmiş. Aylardır telefon vermemeye inat ettiler ama hiç yoktan iyidir. 5S'i 1199'a, SE'yi 1899'a getirebiliyorsunuz.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-uzay-grisi-apple-turkiye-228164704

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Cahillikle ne alakası var bilgin kardeş. Açıkla bilelim o engin bilgilerinle bizi aydınlat. Ara bir model olan ve sadece eski kasaları elden çıkarmak için bir satış politikası oluşturulan cihazı öyle havaya soktunuz ki sanarsın iphone 7 :) iphone 6s ile 6 arasındaki farkı bile hissetmek zorken kalkıp SE ile 6 arasında neler görüyorsun bilemiyorum :) te Allahım ya.

Zamanında 4S ile 5 arasındada fark yok diyorlardı. RAM 512 MB fazlaydı. O Zaman'da İOS 6 4S ve 5 arasındaki fark hissedilmiyordu. Ama İOS 8 9 çıktı 4S klavyede bile kasarken İPhone 5 halen akıcı çalışıyor. İleride daha ağır bir İOS gelirse iPhone 6 ezilirken SE 2 GB ramden dolayı akıcı çalışacaktır.

• Yunanistan'dan SE alan var mı, arkadaşım gidecek yakında. Almaya değecek fiyat farkı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

Yunanistan'dan SE alan var mı, arkadaşım gidecek yakında. Almaya değecek fiyat farkı var mıdır?

http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=iphone+se&fromq=iphone+se
    buyrun hocam siz karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

Yunanistan'dan SE alan var mı, arkadaşım gidecek yakında. Almaya değecek fiyat farkı var mıdır?

http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=iphone+se&fromq=iphone+se
    buyrun hocam siz karar verin.

Ben de yunanistan'da almayı duşunuyordum.bu eeb satışımı yoksa mağaza mı? Media markt'tan almayı düşünmüştüm ama bu site çok iyi oldu.taz free oluyor mu ve Turkiye'de garanti devam ediyor mu? Kusura bakmayın çok sordum ama konusu açılmışkan sormak istedim. teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.