Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avansas'ta 1269, Hepsiburada'da 1279 görünüyor şu an. Çek bulabilirseniz 1200 civarına inebilir. Zaten normal fiyatının 1199'dan aşağıya indiğini henüz görmedim, onu da depoları boşaltmaya çalışan Kipa yapmıştı.
  • selamlar. iphone se 64 gb apple garantili en ucuz fiyatı ne oldu bugüne kadar? hafta sonu turuncu indirime falan denk geldi mi mesela, şu an 2399 daha altına düştü mü hiç bilginiz varsa?
  • Skarun S kullanıcısına yanıt
    n11'den Apple TR garantilisi 2230-2300 bandında çok rahat alınır. Birkaç günlük indirimler oluyor sık sık. Şu anda yok.
  • Apple in kendi sitesinde zaten havale fiyatı 2300 degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Apple in kendi sitesinde zaten havale fiyatı 2300 degil mi ?

n11, gg gibi sitelerden kredi kartıyla dediğim fiyata geliyor. Hatta ticari kartınız varsa aynı fiyata taksit yaptırabiliyorsunuz.
  • Bimeks'te anlık %10 indirim olabiliyor arkadaşlar. iPhone SE 16gb modelini bu şekilde 2 gün önce 1805 TL'ye aldım. Bir tane de Mediamarkt'tan dün aldım. Gittigidiyor mağazasında 1915 TL, taşınabilir hoparlör alacaktım zaten onu da sepete ekleyince 150 TL worldpuan kazandım. Kısaca telefon 1765 TL'ye geldi. İkisi de Apple Türkiye garantili.

Mediamartk iPhone SE'yi şu an 1915 TL'den satışa sunuyor. Yapı kredi cüzdan ile 100 TL puan kazanıp 1815'e ya da alışverişnizi 2000'e tamamlayıp 150 TL puan kazanabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-uzay-grisi-apple-turkiye-228164704

• İngiltere'den iPhone SE 16 gb aldım. 1605 lira karttan cekmis. 170 lira tax free vergi iadesi karta 1 hafta sonra yatırdılar. 1435 liraya geldi. 138 lirada işletme ücreti vereceğim. 1573 lira toplam cebinden çıkan miktar. Yurtdışından almak isteyen olursa kıyaslamak icin yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 22 Haziran 2016; 11:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

İngiltere'den iPhone SE 16 gb aldım. 1605 lira karttan cekmis. 170 lira tax free vergi iadesi karta 1 hafta sonra yatırdılar. 1435 liraya geldi. 138 lirada işletme ücreti vereceğim. 1573 lira toplam cebinden çıkan miktar. Yurtdışından almak isteyen olursa kıyaslamak icin yazdım.

Model numarasını yazabilirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

İngiltere'den iPhone SE 16 gb aldım. 1605 lira karttan cekmis. 170 lira tax free vergi iadesi karta 1 hafta sonra yatırdılar. 1435 liraya geldi. 138 lirada işletme ücreti vereceğim. 1573 lira toplam cebinden çıkan miktar. Yurtdışından almak isteyen olursa kıyaslamak icin yazdım.

MLLN2B/A

• Avrupa cihazları pek hesaplı olmuyor demek. Amerika'dan vergi dahil 430 dolara almış bir arkadaş.
  • SE nedir arkadaş ya 1800 2000 e ona vereceğinize 200 lira daha koy 6 al yada swap 6s al. Yazıktır.

• quote:

quote:

quote:

MLLN2B/A

A1687 olanların ülkemizde bir yıl garantisi var ondan sordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

MLLN2B/A

A1687 olanların ülkemizde bir yıl garantisi var ondan sordum

Evet bende seri numarasından apple destek sayfasından kontrol ettim 1 sene garanti var.

• Batistuta kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

Avrupa cihazları pek hesaplı olmuyor demek. Amerika'dan vergi dahil 430 dolara almış bir arkadaş.

Amerika'dan gelen telefonların ülkemizde hiç garantisi yok, Avrupa'dan gelenlerin 1 sene garantisi oluyor. İşletme ücreti sonrası 100-150 lira gibi bir fark oluyor ABD İngiltere arasında. Avrupa'ya ulaşımda daha kolay tabiki.

• quote:

Güle güle kullanın

Teşekkür ederim sağolun

• Arkadaşlar fikir vermesi açısından bende yazayım. Geçen hafta Iphone SE 64 GB Amerikadan 540$'a aldım. 140 lira da açtırma ücreti var.
    Toplamda 1750-1800 arası bir ücrete denk geliyor TL ile. Telefon Amerika serisi olan, A1662 serisi.
    Kasası 5s kasası bildiğiniz üzere. Bu kasayı seven,boyut olarak ideal bulan herkese tavsiye edebilirim.
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    SE 6'dan hemen her acıdan ustun bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

SE 6'dan hemen her acıdan ustun bir telefon.

hangi açıdan hocam ? milisaniye daha hızlı parmak okuyor diye mi ? yada 1 saniye daha hızlı facebook açıyor diye mi ? yada 8 tane oyunu aynı anda açınca aralarında geçiş yaparken donmuyor diye mi ? yapma lütfen ram işlemci vs diyorlar ama eski tasarım cihaza para mı verilir ya eşeğe altın semer vurmak misali
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    En son yazdığın deyimle kendi söylediğini çürütmüşsün.
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.