Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Musab

Bugün Bimeks ten peşin 1350 TL ye 5S alıcam. İtirazı olan var mı?

1200 den kuruş fazla vermezdim puan vs net fiyat olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone se 64 gb güzel bir fırsat yakalabilirsem 6 aylık 5s mi satıp almayı düşünüyorum.
  • 19sng19 kullanıcısına yanıt
    lg g4 almalıyım değil mi
  • quote:

lg g4 almalıyım değil mi

Hayır hocam ne lg g4 ü 😄
    5s'e 1200 den fazla vermezdim dedim

• ıphone 5s alınırmı hala gideri varmı
  • xfire212 kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyata denk getirilirse alınır da iki sene sonrasını görmez gibi.

• Bimekste 1.000 TL uzerine 100 hopicik veriyor.

• n11 den alıcaktım 5s 1250 civarı olan satıcı vardı ürün kalmamış ya da kapatmış satışı,

dün akşam 1325 olan satıcı 1390 yapmış hemen.

n11 70tl kupon, ve 75 maxipuanla gayet alınabilir olacaktı benim için.
  • Se icin konu takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridsl

turkcell.com.tr'ye girdim 4900 puanım var gözüküyor fakat sarı kutuya katılmam gerekiyor galiba. peki katıldıktan sonra o puanı nasıl kullanacağım?

sarı kutuya girdikten sonra oradan 2000 puan karşılığı akıllı telefonalarda geçerli 100 TL indirimi alıyorsunuz. Telefonunuza kod geliyor o kodu turkcell.com.tr de 5s sipariş ödeme ekranında bulunan kısıma giriyorsunuz direk toplam fiyattan düşüyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e71

quote:

Orijinalden alıntı: ridsl

turkcell.com.tr'ye girdim 4900 puanım var gözüküyor fakat sarı kutuya katılmam gerekiyor galiba. peki katıldıktan sonra o puanı nasıl kullanacağım?

sarı kutuya girdikten sonra oradan 2000 puan karşılığı akıllı telefonalarda geçerli 100 TL indirimi alıyorsunuz. Telefonunuza kod geliyor o kodu turkcell.com.tr de 5s sipariş ödeme ekranında bulunan kısıma giriyorsunuz direk toplam fiyattan düşüyor zaten.

siparişi verdim. teşekkür ederim. 5s 1199tl ye uygun oldu benim için
  • quote:

Bugün Bimeks ten peşin 1350 TL ye 5S alıcam. İtirazı olan var mı?

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-5s-16gb

Bu daha iyi değil mi hocam ?
  • bi arkadasim bu ay icinde ingiltereye gidecek. benim adima iphone SE alabilir mi?fiyatllari abd ile ayni midir?tax free vergi olaylari nasil?

• Dün gece Turkcell'den 2 adet 5s aldım.Henüz 100 TL lik bandrol ücretini yansıtmamışlar. Sarı puanlarla 2400 TL ödedim. Gönül SE almaktan yanaydı onda da 64 gb almadıkça arada ki farkı hak etmeyeceğini düşündüm. Şimdilik önümüzde ki sene 7s çıkana kadar idare etsin dedim. 7s ile köklü değişiklikler olacağı söyleniyor. Baktım hoşuma gitmedi zaten SE 64 gb o zamana daha uygun seviyelere çekilir, olmadı 64 gb olanından alır kullanırız Şimdilik 5s ile şu arayı sessiz sakin geçirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Dün gece Turkcell'den 2 adet 5s aldım.Henüz 100 TL lik bandrol ücretini yansıtmamışlar. Sarı puanlarla 2400 TL ödedim. Gönül SE almaktan yanaydı onda da 64 gb almadıkça arada ki farkı hak etmeyeceğini düşündüm. Şimdilik önümüzde ki sene 7s çıkana kadar idare etsin dedim. 7s ile köklü değişiklikler olacağı söyleniyor. Baktım hoşuma gitmedi zaten SE 64 gb o zamana daha uygun seviyelere çekilir, olmadı 64 gb olanından alır kullanırız Şimdilik 5s ile şu arayı sessiz sakin geçirelim.

Hocam babamın 1211 srı puanı var. Bu sarı puanlar nasıl artırılıyor? Turkcell hesabım uygulamasını indirim 500 puan diyor. Bunu indirsek 500 puan daha mı eklenecek ?

Edit: Google Play'dan Turkcell Hesabım Uygulamasını indirdim giriş yaptım 500 puan daha yüklediler. 400 pauan daha ihtiyac var. Akıllı depo programını indirsem 500 daha verecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 5 Temmuz 2016; 10:24:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Dün gece Turkcell'den 2 adet 5s aldım.Henüz 100 TL lik bandrol ücretini yansıtmamışlar. Sarı puanlarla 2400 TL ödedim. Gönül SE almaktan yanaydı onda da 64 gb almadıkça arada ki farkı hak etmeyeceğini düşündüm. Şimdilik önümüzde ki sene 7s çıkana kadar idare etsin dedim. 7s ile köklü değişiklikler olacağı söyleniyor. Baktım hoşuma gitmedi zaten SE 64 gb o zamana daha uygun seviyelere çekilir, olmadı 64 gb olanından alır kullanırız Şimdilik 5s ile şu arayı sessiz sakin geçirelim.

Hocam babamın 1211 srı puanı var. Bu sarı puanlar nasıl artırılıyor? Turkcell hesabım uygulamasını indirim 500 puan diyor. Bunu indirsek 500 puan daha mı eklenecek ?

O konu da hiç bilgim yok, sadece her gün 10 puan eklendiğini biliyorum, her ay sonu 300 puan ekledik diye mesaj geliyor. Kardeşim sarı kutuya hiç katılmamıştı, dün gece turkcell hesabına şifre alıp giriş yaptım, sarı kutuya girdim ilk başlangıç olarak 2500 sarı puan yüklenmiştir uyarısı çıktı. Turkcel in hesap sayfasında sol altta yardım istermisiniz adı altında canlı bağlantı var, oradan sorabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

O konu da hiç bilgim yok, sadece her gün 10 puan eklendiğini biliyorum, her ay sonu 300 puan ekledik diye mesaj geliyor. Kardeşim sarı kutuya hiç katılmamıştı, dün gece turkcell hesabına şifre alıp giriş yaptım, sarı kutuya girdim ilk başlangıç olarak 2500 sarı puan yüklenmiştir uyarısı çıktı. Turkcel in hesap sayfasında sol altta yardım istermisiniz adı altında canlı bağlantı var, oradan sorabilirsiniz.

Peki cihazı netten mi alıyoruz yoksa herhang bi Turkcell bayisi olabilir mi?

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-uzay-grisi-apple-turkiye-228164704

Burda zaten Mediamarkt uygun fiyatlı haliyle satıyor. Bir de axess varsa daha avantajlı.

Ben SE fiyatı verdim ama siz 5s bakıyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 5 Temmuz 2016; 11:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-uzay-grisi-apple-turkiye-228164704

Burda zaten Mediamarkt uygun fiyatlı haliyle satıyor. Bir de axess varsa daha avantajlı.

neden bu kadar ucuz ?
    media markt türkiye'den çekiliyor sanırım
    ondan olabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.