Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Burda yazanlarin vatan sevdasi nedir ya yazanlara vatan paramı veriyor? Hem en pahali urunleri vatan la teknosa satiyo hemde herkes vatanda şöle böle yazılıyo.

Elden alınabilecek en sıcak fırsatı söyler misin bir teknoloji marketinde? Vatan sevdası diyorsun kime laf attığın belli değil ama Vatan'la ilgili fiyatı ben yazmıştım en son. 2160TL diye 2 yıl dist. garantili diye. Bul bakalım 2100TL'ye elden alınabilen bir teknoloji mağazası dist. garantili gidip alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Burda yazanlarin vatan sevdasi nedir ya yazanlara vatan paramı veriyor? Hem en pahali urunleri vatan la teknosa satiyo hemde herkes vatanda şöle böle yazılıyo.

Elden alınabilecek en sıcak fırsatı söyler misin bir teknoloji marketinde? Vatan sevdası diyorsun kime laf attığın belli değil ama Vatan'la ilgili fiyatı ben yazmıştım en son. 2160TL diye 2 yıl dist. garantili diye. Bul bakalım 2100TL'ye elden alınabilen bir teknoloji mağazası dist. garantili gidip alalım.

2100 saturn satyo magzasinda bugun gordum bu arda laf atma yaşında deiliz geçtik biz onları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

2100 saturn satyo magzasinda bugun gordum bu arda laf atma yaşında deiliz geçtik biz onları

İstanbul'daki mağazası olsa gerek. Hem böyle bir paylaşımı onca gereksiz ithamlarda bulunmadan önce belirtebilirdiniz öyle değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

ayrica burada isterse herkes 16 ligin adını iphone 5 e çikartiyorsa ve birtek ben burada yanlış olduğunu düşünsem bile benim görüşüm de önemlidir.. bu da ayrı konu.. demişsiniz. diğer insanların görüşü de onlara göre önemli. bu arada, 1 ay önce ben de abd den gönderttim bu telefondan, yaklaşık 1000 tl ye filan maloldu, ederi de bu

hocam dikkat et bak :) görüşüm de önemlidir yazdım.. görüşüm önemlidir yazmadım .. bu arada telefonun ederinden hiçte bahsetmedim nerden çıktı ki? 1000 tl ye almış olsanız da muadillerine göre dunyanin her yerinde apple telefonlar daha pahalı.. ederi ne kadar olursa olsun.. ben iphone dan pahalı satılan galaxy s3 veya note görmedim..

bu arada ayrı konu olarak : iyi fiyata almışsınız...

benim demek istediğim sadece iPhone 5 16gb alacaklar var ve tüm özellikleririni oyunlarını ,güzel programlarını ,müziklerini , gönül rahatlığıyla kullanmak isterlerse ,video çekip birkaç dakika içerisinde de hafızanın en az 1gb kısmını yerlerse (ki uzerine ekleyecek cok sey var sırasıyla yazsam bu yazı bile uzar)
    16gb iPhone 5 resmen bir karın ağrısı olur..
    ve dedigim gibi sadece rehber kullanıp 3,5 tane appstore uygulamasıyla nimetini bilmeyen insanlardan da hep şu lafı duymuşumdur: "bana 16 yetiyo valla fazla bile"
    fazla tabikide .. sen elindeki cihazı kullanmıyosun ki.. adam da senin için üretiyor...:)
    sonuç olarak
    iPhone 5 eğer 16gb ise kısıtlı kullanacağınız kesin.. isterse her gun pc ye yedekleme yapın ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

quote:

Evo nasıldır garanti hizmeti olarak genpa kvk gibi mi

Sanırım değil.
    Ben sorduğumda Beyoğlu'nda yerlerinin olduğunu ve oraya götürmem gerektiğini söylediler.

Yani garanti yönünden yüzümüz gülmez ben izmirdeyimde yarın carfura gidip almayı düşünüyorumda galiba garanti yüzünden vaz geçicem

Ben galaxy s3 aldım mavişehir carfurdan canvar kaşeli imzalı 2 yıl bakanlık belgeli garantli. Daha ne istersen samsungdan ıslak imzamı

Benim carfura lafım yok kardeşim iphone 5 alıcam zatende garanti önemli benim için internette çok şikayet var evo için yoksa fiyat uygun

Beklyin biraz 15gun dha 5s tantimi yaplck 30 ocakta dahada beklerim dersen temuzda 6 piyasda

hocam ciddi misin 5s konusunda erken değil mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: ladex

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

quote:

Evo nasıldır garanti hizmeti olarak genpa kvk gibi mi

Sanırım değil.
    Ben sorduğumda Beyoğlu'nda yerlerinin olduğunu ve oraya götürmem gerektiğini söylediler.

Yani garanti yönünden yüzümüz gülmez ben izmirdeyimde yarın carfura gidip almayı düşünüyorumda galiba garanti yüzünden vaz geçicem

Ben galaxy s3 aldım mavişehir carfurdan canvar kaşeli imzalı 2 yıl bakanlık belgeli garantli. Daha ne istersen samsungdan ıslak imzamı

Benim carfura lafım yok kardeşim iphone 5 alıcam zatende garanti önemli benim için internette çok şikayet var evo için yoksa fiyat uygun

Beklyin biraz 15gun dha 5s tantimi yaplck 30 ocakta dahada beklerim dersen temuzda 6 piyasda

hocam ciddi misin 5s konusunda erken değil mi??

Ciddiyim az kaldı. 5 alanların eskidi bile 6ay oldu,zaten 5s erken çıkma sebebi 5 satılmaması ve %90 sorunlu çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ay sonunda dubaiden alayım dişyodum ama

http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Haber/2012/11/13/iphone-5-turkiyeye-gelmeden-eskidi

Çıkyo yeni iphone şubatta piyasda 5 alanlra geçmiş olsun

• 5s çıksa bile iphone 5 ile donanım olarak aynı olacaktır sadece sorunsuz bir model olacaktır ki iphone 5i şuan sorunsuz olanlar için pek fark eden birşey olmayacaktır
  • quote:

5s çıksa bile iphone 5 ile donanım olarak aynı olacaktır sadece sorunsuz bir model olacaktır ki iphone 5i şuan sorunsuz olanlar için pek fark eden birşey olmayacaktır

12 mp kamera konulck ki yenisine batarya gücü dha yuksek olucak .

• apple'nin ceo'ları basmış konuyu
  • Hiç sorma hocam herşey de kesin ha Hiç güleceğim yoktu valla. Arkadaşlar inanmayın böyle şeylere 5s Ocak 30 da falan çıkmayacak. Apple ı az çok takip eden bunu rahatlıkla söyleyebilir. Yukarıdaki arkadaş naptığını sanıyor hiç bir fikrim yok. Alın 5i rahat rahat kullanın. Prim vermeyin bu tarz kişilere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanoguz

Hiç sorma hocam herşey de kesin ha Hiç güleceğim yoktu valla. Arkadaşlar inanmayın böyle şeylere 5s Ocak 30 da falan çıkmayacak. Apple ı az çok takip eden bunu rahatlıkla söyleyebilir. Yukarıdaki arkadaş naptığını sanıyor hiç bir fikrim yok. Alın 5i rahat rahat kullanın. Prim vermeyin bu tarz kişilere

Yalan yok bekle gor tabi turkiyede yaşıysan size 5ay sonra haber geldiği için bu tarz konuşman sana uygun cuk oturmuş cevap tarzın.ihsanoğuz cevap şekliden yeraltı seviyye sahip olduğnu belli etmşin zaten komiksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanoguz

Hiç sorma hocam herşey de kesin ha Hiç güleceğim yoktu valla. Arkadaşlar inanmayın böyle şeylere 5s Ocak 30 da falan çıkmayacak. Apple ı az çok takip eden bunu rahatlıkla söyleyebilir. Yukarıdaki arkadaş naptığını sanıyor hiç bir fikrim yok. Alın 5i rahat rahat kullanın. Prim vermeyin bu tarz kişilere

Yalan yok bekle gor tabi turkiyede yaşıysan size 5ay sonra haber geldiği için bu tarz konuşman sana uygun cuk oturmuş cevap tarzın.ihsanoğuz cevap şekliden yeraltı seviyye sahip olduğnu belli etmşin zaten komiksin

hazirandan önce yeni telefon tanıtılmaz.
    ekim ortası gibi tanıtılır hatta.
    5 alıcaklar gönül rahatlığıyla alabilir.
    sene sonuna anca 5s ülkemizde olur.
    buda 1sene yapar.
    artık türkiye amerika bilmem ingiltere falan kalmadı.
    internet nerde bilgi orda.
    siz gösterin bize 30 ocakta çıkacak madem.
    Buyrun verin link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 20 Ocak 2013; 20:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

ayrica burada isterse herkes 16 ligin adını iphone 5 e çikartiyorsa ve birtek ben burada yanlış olduğunu düşünsem bile benim görüşüm de önemlidir.. bu da ayrı konu.. demişsiniz. diğer insanların görüşü de onlara göre önemli. bu arada, 1 ay önce ben de abd den gönderttim bu telefondan, yaklaşık 1000 tl ye filan maloldu, ederi de bu

hocam dikkat et bak :) görüşüm de önemlidir yazdım.. görüşüm önemlidir yazmadım .. bu arada telefonun ederinden hiçte bahsetmedim nerden çıktı ki? 1000 tl ye almış olsanız da muadillerine göre dunyanin her yerinde apple telefonlar daha pahalı.. ederi ne kadar olursa olsun.. ben iphone dan pahalı satılan galaxy s3 veya note görmedim..

bu arada ayrı konu olarak : iyi fiyata almışsınız...

benim demek istediğim sadece iPhone 5 16gb alacaklar var ve tüm özellikleririni oyunlarını ,güzel programlarını ,müziklerini , gönül rahatlığıyla kullanmak isterlerse ,video çekip birkaç dakika içerisinde de hafızanın en az 1gb kısmını yerlerse (ki uzerine ekleyecek cok sey var sırasıyla yazsam bu yazı bile uzar)
    16gb iPhone 5 resmen bir karın ağrısı olur..
    ve dedigim gibi sadece rehber kullanıp 3,5 tane appstore uygulamasıyla nimetini bilmeyen insanlardan da hep şu lafı duymuşumdur: "bana 16 yetiyo valla fazla bile"
    fazla tabikide .. sen elindeki cihazı kullanmıyosun ki.. adam da senin için üretiyor...:)
    sonuç olarak
    iPhone 5 eğer 16gb ise kısıtlı kullanacağınız kesin.. isterse her gun pc ye yedekleme yapın ..

telefonunda hangi app ler yüklü merak ettim. nedir telefonun hakkını verecek app ler yaz bi hele de bilelim.

• Hepsiburada'da 12 taksit 2099 TL ve 100 TL hediye çeki kampanyası var arkadaşlar

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 21 Ocak 2013; 14:57:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Hepsiburada'da 12 taksit 2099 TL ve 100 TL hediye çeki kampanyası var arkadaşlar

Link

1999tlyemi denk geliyor yoksa 100tl indirimli fiyatmı 2099

• millet gerçekten 1600tl 16gb için fırsat mı? yada kayıtsız 1500den gelen getirse uygun mu oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

millet gerçekten 1600tl 16gb için fırsat mı? yada kayıtsız 1500den gelen getirse uygun mu oluyor?

1600 iyi fiyat. Pasapor size ait değilse doğru düzgün bir kayıt 200-250 tl yi buluyor.
  • a-101 perşembe günü 1999 dan satıcak arkadaşlar, gittim sordum distribütör mü ithalatçı mı diye ama açıkçası karşımdakinin pek bilgisi yoktu, biraz daha açtım yook biz yurtdışı ürünü satmayız dedi. yinede bana göre ithalatçı garantisiyle gelicek heralde düşünenler varsa
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.