Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barisseckin96

a-101 perşembe günü 1999 dan satıcak arkadaşlar, gittim sordum distribütör mü ithalatçı mı diye ama açıkçası karşımdakinin pek bilgisi yoktu, biraz daha açtım yook biz yurtdışı ürünü satmayız dedi. yinede bana göre ithalatçı garantisiyle gelicek heralde düşünenler varsa

Apple'ın Türkiye'de tek yetkili bir distribütörü yok ki ? Bu nedenle GSM operatörleri de (veya onların ürün aldığı firmalar da) aslında birer ithalatçı. Bu nedenle Türkiye'de satılan hiçbir Iphone için Apple yurtdışında garanti vermiyor, "gidin ithalatçınız ile konuşun" diyor.

Buna göre "distribütör veya ithalatçı" demek yerine, garantiyi kimin verdiğini öğrenip, o firmaya ne kadar güvenilebileceğine bakmak lazım.

• 50-100'e bakmayın Genpa-Kvk-Teleservice-Brightstar garantisi altında olanlardan alın hem kafanız rahat olsun hem de kendinizi yıpratmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasdereli70 -- 21 Ocak 2013; 18:19:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

50-100'e bakmayın Genpa-Kvk-Teleservice-Brightstar garantisi altında olanlardan alın hem kafanız rahat olsun hem de kendinizi yıpratmayın..

Yurtdışına gidip gelenlere Türkiye garantili ürün almalarını ben önermiyorum.

Zamanında Genpa'nın ufak çizikten cihazı garanti dışı saydığını, Apple'ın kabul ettiği ve direkt değişim yaptığı çatlak sorunlarını da kullanıcıya yüklediğini unutmadım.

Son 3 Iphone ve son 3 Ipad'imi yurtdışından aldım. Hiçbiri ile sorun yaşamadım ama yaşasam bile yurtdışı Apple store'dan çok daha hızlı ve problemsiz hizmet alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

50-100'e bakmayın Genpa-Kvk-Teleservice-Brightstar garantisi altında olanlardan alın hem kafanız rahat olsun hem de kendinizi yıpratmayın..

Yurtdışına gidip gelenlere Türkiye garantili ürün almalarını ben önermiyorum.

Zamanında Genpa'nın ufak çizikten cihazı garanti dışı saydığını, Apple'ın kabul ettiği ve direkt değişim yaptığı çatlak sorunlarını da kullanıcıya yüklediğini unutmadım.

Son 3 Iphone ve son 3 Ipad'imi yurtdışından aldım. Hiçbiri ile sorun yaşamadım ama yaşasam bile yurtdışı Apple store'dan çok daha hızlı ve problemsiz hizmet alırdım.

Haklısınız hocam ama ülkemiz firmalarının tüketiciye vermiş olduğu değer bu sadece telefon için geçerli değil. Apple Store'ların sunduğu imkanları bekleyemeyiz adamlar aşmış çünkü artık bunları..

• Türkiyeyede bir apple store açılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Türkiyeyede bir apple store açılsa

kaç ayda açıyorlarsa bunu aylardır eleman arıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Türkiyeyede bir apple store açılsa

kaç ayda açıyorlarsa bunu aylardır eleman arıyorlar

Yurt dışında apple storelarda geniuslar varya türkiyede apple store için genius bulmak zor olmalı :)
  • 3 sene önce okuduğum haberi 2 ay önce virgülü değişmemiş halde apple store eleman arıyor başlığı altında okudum milliyette ne kaynak var ne bi tarih, bence bi 3 senemiz daha var
  • http://www.1v1y.com da İthalatçı firma garantili İphone 5 16GB beyaz ve siyahta son 18 Adet Fiyat 2089 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

http://www.1v1y.com da İthalatçı firma garantili İphone 5 16GB beyaz ve siyahta son 18 Adet Fiyat 2089 TL

En iyisi bu fiyatlarda şu an METRO. İthalatçı garantisi olsa bile,ithalatçıyla çözemezsen sorununu gider Metro ile çözersin diye düşünmekteyim. En azından muhattabın var.
  • grupfonide var şu an.

http://www.grupfoni.com/Istanbul-Anadolu/iphone-5-1

%5 indirim + 10 tl hediye çeki ile 1900 küsüre denk geliyo. %5 +10 tl hediye çeki için pm atabilirsiniz.
  • kliksa da bonus karta 200tl indirimle birlikte (distirübütör garantili) 2049 tl geliyor siyah renk var...

avantajix üzerinden de % 2 puan veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjoseph -- 22 Ocak 2013; 13:39:16 >
  • 50 tl daha pahali ithalatci garantili urunu , genpa urunune tercih ederim. Insanlarimizin genpanin ne sahtekar bir firma oldugunu anlamak icin illa ki kendilerinin bir sorun yasamasi gerekiyor.

Sozum sadece genpayadir , ithalat garantili almayacaksiniz mumkunse brighstar bulun , cok daha profesyonel calisiyorlar , ama bilincsiz bir sekilde aa bu genpa urunu , ne bulascam ithalat garantili urune yorumunu yapip milleti de yanlis yonlendirmeyin.
  • Sanalpazardaki teklif verme olayi da avantaj :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

Orijinalden alıntı: Hsna

quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

Orijinalden alıntı: Hsna

İyi günler ben iphone 5 aşağıdaki adresten almayı düşünüyorum bir pürüz çıkmaz dimi ? Kayıtsız olarak alıcam kendim kayıt edeceğim, yorumlarınız
    Fiyat:1435
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-sifir-magazadan-satis-taksit-imkani-101835454/detay

çıkmaz hocam rahatlıkla al...
    bir problem olursa garantisi biziz yani forumdaki tüm arkadaşlarımız... hepsi ilgilenir...

İlginiz için teşekkürler bu hafta almayı düşünüyorum zaten.

Bu adamın karı ne kadarki , bu fiyata satıyor bu ürünü.
    Kendim USA den getirdim, kaydettirmesiydi falan 1400 TL ye yakın bi fiyata geldi.
    Hiç kimsede 50-60 TL kar için bu işi yapmaz.
    Hemde bu pasaport kaydının sıkıntılı oldugu zamanlarda.

Kayıtsız fiyat zaten minumum 200 kazanıyordur..

649 USD x 1.77 TL = 1148 TL. İphone 5 USA Apple store fiyatı. Kayıt da yoksa 1435-1148 = 287 TL kar ederdi yanında telefon getirip burada satan bir vatandaş.

Ama burada durum farklı çok sayıda cihaz var. Asıl soruyu da diğer arkadaş sormuş zaten. Nasıl bu kadar çok getirebiliyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dradis -- 23 Ocak 2013; 14:48:58 >

• Tüm Vatanlarda Paraf Karta özel iPhone 5 16 GB kampanyası hemde 10 Taksit

Her karta 1 tane cihaz verilmek üzere iPhone 5 kampanyası yarından itiberen başlayacaktır ...

ilgilenenlere duyurulur ...

Fiyat 1899 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

Tüm Vatanlarda Paraf Karta özel iPhone 5 16 GB kampanyası hemde 10 Taksit

Her karta 1 tane cihaz verilmek üzere iPhone 5 kampanyası yarından itiberen başlayacaktır ...

Fiyat 1899 TL

Güzelmiş ama Paraf yok
  • quote:

Fiyat 1899 TL

paraf değil de halkbank da hesap var ATM kartı o olmuyo mu ?
  • quote:

Fiyat 1899 TL

Ahh ahhh, halen kart gelmedi

Bu arada garantisi nereden?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.