Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aceleciburak

quote:

Orijinalden alıntı: engin20020

quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

Tüm Vatanlarda Paraf Karta özel iPhone 5 16 GB kampanyası hemde 10 Taksit

Her karta 1 tane cihaz verilmek üzere iPhone 5 kampanyası yarından itiberen başlayacaktır ...

ilgilenenlere duyurulur ...

Fiyat 1899 TL

Hocam bilgiyi nerden aldınız. Vatanbilgisayar.com'da i phone 5'ler şu anda görünmüyor. Kampanya bilgiside yok. Acaba diğer kartlara ne kadara veriyorlar?

vatanda çalışıyorum o açıdan bilgi geliyor yarın zaten insert yayınlanacak reklam ve siteler üzerinde ...

diğer kartlar ile Hafta sonu kampanyasında 2160 TL oluyor iPhone 5 16 GB Bonus ve Axess 10 Taksit ...

Şubat itibari ile Axess le olan %25 indirim kampanyası bitiyor yerine Maximum ile %25 başlıyor ...

Oooh süper world gitmişti bir şey alamıyorduk, maximumla neşemizi bulalım yeniden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paraf da var maximum da ama iphone almam (istesem de alamam şehir dışındayım)

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

paraf da var maximum da ama iphone almam (istesem de alamam şehir dışındayım)

Bu mesajı hangi amaçla yazdınız çok merak ediyorum. iPhone almayacaksanız neden bu sayfada geziyorsunuz? Lütfen yanlış anlamayın sadece merak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

paraf da var maximum da ama iphone almam (istesem de alamam şehir dışındayım)

Bu mesajı hangi amaçla yazdınız çok merak ediyorum. iPhone almayacaksanız neden bu sayfada geziyorsunuz? Lütfen yanlış anlamayın sadece merak

almaya meraklıyım bende

• Bu İPhone5 A101 e düşmüş,bundan bi numara çıkacak ama dur bakalım
    Turgut u da elinde İphone5 le reklama çıkardılarmı tamam olcak

Elinde İphone la, İ pon 5, i pon 5 diye çığrdımı yıkacak ortalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terturk39 -- 24 Ocak 2013; 6:18:08 >
  • Apple için imaj kaybı sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

Apple için imaj kaybı sadece.

Daha ne olacak Hocam, jops abim mezarında ters dönmüştür

Bu sözümde reklamcılara,
    Angaralı Turgut u çıkar İphone reklamına,kristal elmadan başla, altın küreye kadar tüm ödülleri topla, Oscar da zorlar biraz ama imkansız değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barisseckin96

a-101 perşembe günü 1999 dan satıcak arkadaşlar, gittim sordum distribütör mü ithalatçı mı diye ama açıkçası karşımdakinin pek bilgisi yoktu, biraz daha açtım yook biz yurtdışı ürünü satmayız dedi. yinede bana göre ithalatçı garantisiyle gelicek heralde düşünenler varsa

Hocam a-101 geçen seferki gibi peşin fiyatımı 1999 tl olacak. Asyacard'a taksitte bir güzelliği vardı. Diğer kartlarda vade farkı vardı sanırım...

şöyle söyliyeyim yeni yıla iphone 5 ile girin yazıyodu broşürde yani adamlar yılbaşında yaptıkları broşürü bile değiştirmemiş sadece üstüne 24 ocak yazmışlar

• quote:

quote:

quote:

a-101 perşembe günü 1999 dan satıcak arkadaşlar, gittim sordum distribütör mü ithalatçı mı diye ama açıkçası karşımdakinin pek bilgisi yoktu, biraz daha açtım yook biz yurtdışı ürünü satmayız dedi. yinede bana göre ithalatçı garantisiyle gelicek heralde düşünenler varsa

Hocam a-101 geçen seferki gibi peşin fiyatımı 1999 tl olacak. Asyacard'a taksitte bir güzelliği vardı. Diğer kartlarda vade farkı vardı sanırım...

şöyle söyliyeyim yeni yıla iphone 5 ile girin yazıyodu broşürde yani adamlar yılbaşında yaptıkları broşürü bile değiştirmemiş sadece üstüne 24 ocak yazmışlar

Ben bimde calışıyorum ıphone 5 satılacak cuma gunu bimlerde fiayatda 1800 bilginiz olsun.. ay sonuda 5s içinde ön siparis alcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

quote:

quote:

Ben bimde calışıyorum ıphone 5 satılacak cuma gunu bimlerde fiayatda 1800 bilginiz olsun.. ay sonuda 5s içinde ön siparis alcaz

5s icin ön siparişmi? Bi 5s e fiyat vermediğin kalmış.Onada 1500 deseydin bu mesajinda hic sırıtmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

quote:

quote:

Bim 25 Ocak 2013 aktüel ürünler listesi

Güral porselen 24 parça yemek takımı 59 TL
    Porselen fincan takımı 6′lı 19.90 TL
    Porselen demlik 9.90 TL
    Hava nemlendirici 49.90 TL
    Bluelight koldan tansiyon ölçer 35 TL
    Krep omlet tavası 7.50 TL
    Sahan seti 3′lü 32.50 TL
    Sosluk 5.90 TL
    Şarjlı vidalama seti toolmaxx 29.90 TL
    Dijital kulaktan ateş ölçer 25 TL
    Duvar saati 7.50 TL
    Lisanslı çocuk pijama takımı 13.90 TL
    Çok amaçlı süzgeç 3.90 TL
    Yazı tahtası 5.90 TL
    Dizlik 7.50 TL
    Bim 25 Ocak 2013 kataloğunu aşağıda bulabilirsiniz.

• Paraf kampanyası izmit için yardımcı olabilirim. Sıfır komisyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 24 Ocak 2013; 15:13:57 >
  • Paraf kartimla Çorlu dan yardimci olabilirim.

• Paraf kartina ihtiyaci olanlara ben de yardimci olabilirim
    İstanbul bostanci

• ANKARA dan yardımcı olurum paraf kartım var
  • Ankara sogutozu icin yardimci olurum yarin oglen hallederiz

• Eskişehirden iphone 5 için paraf kartıyla yardımcı olacak arkadaşlardan belirtilen fiyattan daha düşük teklifleri bekliyorum.
  • bizdemi paraf olsak ne yapsak bonusdan bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bizdemi paraf olsak ne yapsak bonusdan bıktım

iyi güzelde genelde kartlar ilk çıktığında adını duyarmak amacıyla kampanyalar yaparlar.. Sonrada hiçbir işe yaramamaya başlar. finansbank'ın kredi kartı mesela. ilk çıktığında çok iyi işler yaptı ama bu aralar adını duyan yok.. Ama özellikle word bonus (özelliklede word) herzaman çeşitli kampanyalar yapmaya devam ediyor.. Parafıda bekleyip göreceğiz...
  • Paraf kartım var.İstanbul ataşehir civarından almak isteyene yardımcı olunur.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.