Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Düzcedeyim aldıgım ı phone 5 kutusunu açmadım satıyorum.1 899 tl.
  • Yardımcı olcak arkadaşlar herhangi bir komisyon istiyorlar mı acaba? Bende Ankara'dan almayı düşünüyorumda nakit olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Yardımcı olcak arkadaşlar herhangi bir komisyon istiyorlar mı acaba? Bende Ankara'dan almayı düşünüyorumda nakit olarak.

yukrda yazmıştım Ankara dan yardımcı olurum mağaza fiyatı neyse o fiyattan hallederiz komisyon almam
  • quote:

Yardımcı olcak arkadaşlar herhangi bir komisyon istiyorlar mı acaba? Bende Ankara'dan almayı düşünüyorumda nakit olarak.

Paraflıların 100 tlye kadar ekstre indirimi var zaten. Bide puan kazansa güzel kar
  • banada lazım paraflı bir arkadaş ama ben amasyadayım nakit 1900 lira öderim
  • arkadaşlar Söğütözünde I PHONE 5 Siyah Mevcut mu ? alan var mı acaba ? sitede y0k ama ?

bi ark ıma alıcaz da yardımcı olursanız . forumdan 1-2 ark la gorustum fakat stok varmı yk mu boşa adamları yormayalım ona göre gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

quote:

yukrda yazmıştım Ankara dan yardımcı olurum mağaza fiyatı neyse o fiyattan hallederiz komisyon almam

Tesekkur ederim, baska birisiyle anlastim forumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayseriden alacaklara yardımcı olurum bende... Hafta sonu (CUMARTESİ GÜNÜ ) alabilirim ama. Herhangi bir şey istemiyorum sizde benden istemeyin indirim vs:)
  • adana dan alacaklara yardımcı olabilirim...
    fiyat mağaza ile aynı olacaktır.
  • İstanbuldan yokmu yardımcı olacak ?
  • Para peşin olmak kaydıyla yardımcı olurum isteyene komisyon almam.(Yer İstanbul Ümraniye)
  • bugun almaya gittim. . vatan eşkişehir yolu ümitköy mağazasına.. bi sürü iphone var alanda yok.. neden mi? 4 ay ertelemeyi yapamıyormuş beyfendiler.. yok banka gelmemiş ayarlamamaış.. bende almadan çıktım..diğer mağazalarda sözde erteliyorlarmış ama sormadan gitmemek gerek...
  • ankara dan komisyonsuz bu akşam yardımcı olabilirim
  • Yarın için istabulda 1.899 tl ye vatanda peşin olarak almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.Yalnız paraf kartda 1 hak olduğu için ilk pm atana arkadaşa öncelik tanıycam.
  • Aldığım fiyata yani 1899TL ye isteyen bir kişiye yardımcı olurum...
  • ankaradan isteyen var mı?
  • başlayacam parafına. Şimdi bu vatan'ın bonus esprisi bitiyor mu nedir son durum ?

Sırf ipad almak için gittim kazıkcı garantiden kredi kartı çıkarttım. valla vatanpc böyle bi kötülük yaparsa iyice gözümden düşerler.

Bu arada iphone'un yurtdışı veya amerika fiyatları nasıldır arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 24 Ocak 2013; 18:53:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

başlayacam parafına. Şimdi bu vatan'ın bonus esprisi bitiyor mu nedir son durum ?

Sırf ipad almak için gittim kazıkcı garantiden kredi kartı çıkarttım. valla vatanpc böyle bi kötülük yaparsa iyice gözümden düşerler.

Bu arada iphone'un yurtdışı veya amerika fiyatları nasıldır arkadaşlar ?

http://www.amazon.com/s?field-keywords=iphone+5

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

quote:

en düşük ücretli tarifeden başlayarak en azından 24aylık sözleşmenin hatrına cihaz taksidi toplamı 2150yi geçmemeli hatta daha da düşük olmalı türkiyede 100dolar olmaz tabi ama 1800-2000 arası olmalı ki taahhüt yaptığına değmeli.

Valla ben siteden hesapladın fahiş fiyatlar çıkıyor taahütle.. Yani almanın çok cazibesi kalmıyor..

türkiyede sözleşmeli almak mantıksız kimse mantıklı açıklamasını yapamaz evkurdan almakla farkı yok

aynen
    benim üzerime kayıtlı bir hatta yakınım iphone 5 almak istiyor ama bana mantıklı gelmediği için alımı onaylamadım :) keyfi bilir :) fiyat konusunda bir avantajı olmuyor ve 24 ayda sözleşme yapıyorsunuz.sırf 12 taksit yerine değmez.birde faturalarınızı düzenli ödemiyorsanız kredi kartına 1800 t yi 12 taksit geciyorlar ki işte o zaman esprisini hiç anlıyabilmiş değilim.

2100 tl lik telefonu e azından 1750 tlye verecekler ki işte o zaman esprisi olsun.ayrıca fiyatları cokta uygun olmayan tariflerde cabası.oradanda ayda 20-25 tl de koyuyorlar

hiç gerek yok çok isteyen kendine hat alsın onun yüzünden girdiğiniz tarifede yanlışlıkla paket dışı yüksek fatura çıksa ne olacak

kesinlikle olması da büyük ihtimal.
    paraf kartın kampanyasından aldım.şuan 35 tl ye iyi bir tarife kullanıyor.onun üzerine aylık 25 tl den toplamda 600 tl ordan kara geçti.24 ay süre sonunda toplamda 2137 ödüyecekti.onun yerine 4 ay taksit ertelemeli 1899 tl 10 taksitle aldım.oradanda 237 tl karı oldu.toplamda 837 tl kar ile taahhütsüz telefona sahip oldu.taahhüt ver ondan sonra uğraş dur.aveadan birisine tarifeme ek 4 tl ile telefon aldım ve hediye ettim.tarife fiyatı aynı taahhüt aynı fatura birden artıverdi.bunda düşünemiyorum.89 tl kaç tl our acaba.ama onda hiç değilse 300 tllik telefonu 96 tlye vermişlerdi.tarife değişikliğide yoktu.bunda oda yok fazla bile ödüyorsun.

ayrıca paraf kartın vatanda ki kampanyasını dün akşam öğrendim.yoksa vodafonedan gidipte almıyacaktım.huyum kurusun bile bile para benim cebim çıkmıyacakta olsa kazıklanmayı ve aracı olmayı bile sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

kesinlikle olması da büyük ihtimal.
    paraf kartın kampanyasından aldım.şuan 35 tl ye iyi bir tarife kullanıyor.onun üzerine aylık 25 tl den toplamda 600 tl ordan kara geçti.24 ay süre sonunda toplamda 2137 ödüyecekti.onun yerine 4 ay taksit ertelemeli 1899 tl 10 taksitle aldım.oradanda 237 tl karı oldu.toplamda 837 tl kar ile taahhütsüz telefona sahip oldu.taahhüt ver ondan sonra uğraş dur.aveadan birisine tarifeme ek 4 tl ile telefon aldım ve hediye ettim.tarife fiyatı aynı taahhüt aynı fatura birden artıverdi.bunda düşünemiyorum.89 tl kaç tl our acaba.ama onda hiç değilse 300 tllik telefonu 96 tlye vermişlerdi.tarife değişikliğide yoktu.bunda oda yok fazla bile ödüyorsun.

ayrıca paraf kartın vatanda ki kampanyasını dün akşam öğrendim.yoksa vodafonedan gidipte almıyacaktım.huyum kurusun bile bile para benim cebim çıkmıyacakta olsa kazıklanmayı ve aracı olmayı bile sevmiyorum.

en iyisini yapmış

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.