Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eminim bu kampanya axses bonus veya word olsaydi bu saatte imaknsizdi stok kalmasi
    Ben ankara forum magazasindan aldim siyah var sadece 4 ay erteleme yapti bende
    Kimsecikler yok eee malum kimsede paraf yok sanirim
    1 den fazla alim olsaydi yardimci olmaya calisirdim forumdan arkadaslara ama malesef 1 hakkimiz var

Ayrica toplamda 1200 adet stok varmis TR genelinde benim aldigimda 45 dk once yani 550 tanesi tukenmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

başlayacam parafına. Şimdi bu vatan'ın bonus esprisi bitiyor mu nedir son durum ?

Sırf ipad almak için gittim kazıkcı garantiden kredi kartı çıkarttım. valla vatanpc böyle bi kötülük yaparsa iyice gözümden düşerler.

Bu arada iphone'un yurtdışı veya amerika fiyatları nasıldır arkadaşlar ?

Vatan geçmişi nedirki şimdiki zamanı ne olsun, eski zamanda millete cardfinans çıkarttılar. Sonra bıraktılar bonus vs, senin anlaşmalı kartların dururken paraf nedir yahu bu kart kimde var? saysan 1200 kişide varmıdır? bu güne kadar çok şey aldım vatandan bundan sonra ürünü yok fiyatına vermedikten sonra asla igne bile almam.

Yarın medimarkt ugrayacagım en düşük fiyat zımbırtısı vatanda bu fiyat diyecegim bakalım belki verirler. Hiç deilse vatan benim açımdan son kez bir işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

Iyi forumlar arkadaslar

Eminim bu kampanya axses bonus veya word olsaydi bu saatte imaknsizdi stok kalmasi
    Ben ankara forum magazasindan aldim siyah var sadece 4 ay erteleme yapti bende
    Kimsecikler yok eee malum kimsede paraf yok sanirim
    1 den fazla alim olsaydi yardimci olmaya calisirdim forumdan arkadaslara ama malesef 1 hakkimiz var

Ayrica toplamda 1200 adet stok varmis TR genelinde benim aldigimda 45 dk once yani 550 tanesi tukenmis

tabi ipadden sonra herkes aldı kartı
  • Bende bir arkadasima siyah olandan bir adet aldım sogutozu vatandan. Arkadasimin pazar gunune kadar vazgecme ihtimali var. Almak isteyip alamayan olursa pazartesi benimle ozel mesaj ile irtibata gecerse alis fiyatindan vetebilirim.

Guncel durum(sogutozu): Beyaz secenegi oglen bitmis, siyah da tahminim su siralar bitmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krombacher -- 24 Ocak 2013; 20:44:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat önce vatan'dan paraf'la aldım. fiyat uygundu.
  • Vatanda anında paraf kart veriyolar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Vatanda anında paraf kart veriyolar mı?

Ben Aralık'ta baş vurdum, platin kart çıkartmışlar, Şubat geliyor hocam, hala teslim edilecek... Altı üstü 4 gram plastik parçası, 2 aydır çıkartıp teslim edemediler, ki en üst segment karta yaptıkları şey bu..

Devlet bankası bunlar, bugün git yarın gel, böyle şeyler mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

kayseriden alacaklara yardımcı olurum bende... Hafta sonu (CUMARTESİ GÜNÜ ) alabilirim ama. Herhangi bir şey istemiyorum sizde benden istemeyin indirim vs:)

Hocam cumartesi gunune kdr tozu kalmaz dusuncesindeyim

• aylardır hatta yıllardır süren i phone alma maceram sonunda sonuçlandı. turkcell mağaza dan aldığım i phone 5 bugün elime ulaştı. nano kart bulupta çalıştırmadım. siyah i phone kutusundan beyaz şarj aleti ve beyaz kulaklık çıktı normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERENGETİ ASLANI

aylardır hatta yıllardır süren i phone alma maceram sonunda sonuçlandı. turkcell mağaza dan aldığım i phone 5 bugün elime ulaştı. nano kart bulupta çalıştırmadım. siyah i phone kutusundan beyaz şarj aleti ve beyaz kulaklık çıktı normal mi?

Hocam hayirli olsun

Nano kart cikartmaniza gerek yok cikartirsanizda 10 tlden sakin fazla vermeyin..

Bi makasla isinizi gorursunuz..yani kesiceniz kendiniz..cok kolay olmadi videosu var

• quote:

Orijinalden alıntı: erakan

quote:

Ben Aralık'ta baş vurdum, platin kart çıkartmışlar, Şubat geliyor hocam, hala teslim edilecek... Altı üstü 4 gram plastik parçası, 2 aydır çıkartıp teslim edemediler, ki en üst segment karta yaptıkları şey bu..

Ben de Aralıkta başvurdum ve hala teslim edilmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: erakan

quote:

Ben de Aralıkta başvurdum ve hala teslim edilmedi.

30.12 de başvurdum 17.01 de teslim aldım klasik kart kuryenet öğrenciyim 500tl limitli

• quote:

aylardır hatta yıllardır süren i phone alma maceram sonunda sonuçlandı. turkcell mağaza dan aldığım i phone 5 bugün elime ulaştı. nano kart bulupta çalıştırmadım. siyah i phone kutusundan beyaz şarj aleti ve beyaz kulaklık çıktı normal mi?

evet
  • quote:

quote:

Hocam hayirli olsun

Nano kart cikartmaniza gerek yok cikartirsanizda 10 tlden sakin fazla vermeyin..

Bi makasla isinizi gorursunuz..yani kesiceniz kendiniz..cok kolay olmadi videosu var

teşekkür ederim.. bu kadar para vermişken nano da alayım demiştim 30 tl dediler. 10 tl den fazla vermeme şansım var mı ki?

beyaz kulaklık ve şarj aleti olayına ne diyosunuz?

• Apple da aparatlar çoğunlukla ürünün rengine bağlı olmadan beyaz geliyor gayet normaldir..
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hayirli olsun

teşekkür ederim.. bu kadar para vermişken nano da alayım demiştim 30 tl dediler. 10 tl den fazla vermeme şansım var mı ki?

Hocam bu nano sime 50 tl isteyende var 35 tl isteyende var hakkı olan 10 tl isteyende..
    Yani kısaca araştırcaksınız veya kesiceksiniz..kendiniz kesemiyosanız kestirin bi telefoncuya makinası var yani

Beyaz aparat olayına gelince daha önce 2 adet ıp5 açtım lakin ikiside beyazdı hocam o yüzden sorunuza net yanıt veremicem
    Bugün paraf kart kampanyasıyla siyah aldım lakin daha açmadım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hayirli olsun

Hocam bu nano sime 50 tl isteyende var 35 tl isteyende var hakkı olan 10 tl isteyende..
    Yani kısaca araştırcaksınız veya kesiceksiniz..kendiniz kesemiyosanız kestirin bi telefoncuya makinası var yani

Beyaz aparat olayına gelince daha önce 2 adet ıp5 açtım lakin ikiside beyazdı hocam o yüzden sorunuza net yanıt veremicem
    Bugün paraf kart kampanyasıyla siyah aldım lakin daha açmadım :)

anladım hocam size de hayırlı olsun o zaman

• parafla hayat benden taraf yardımcı olunur antalya dan aynen ben istemiyorum bir sey siz de istemeyin
  • Paraf kartımın nakit artırımı için bankaya başvurdum inşallah ben de alacağım nakit artırımı gerçekleştiğinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryildirim -- 24 Ocak 2013; 23:08:33 >
  • Beyaz kulaklik ve sarj aleti, iPhone Apple olgusudur hocam, hep beyaz olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tano -- 24 Ocak 2013; 23:19:39 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.