Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkeste fiyat düşmesi beklentisi var ve bu konu başlığındaki cihazlarda biraz düşüş olmuş incelediğim kadarı ile.

Fiyat düşmesi beklentinizi dolar kurundaki tırmanış ile birlikte değerlendirebilir misiniz? (ben bu metni yazarken dolar 3.08'i gordu)

Șunu sormak istiyorum Apple Türkiye'den ya da aracisindan alıp Apple Türkiye garantili satan (vatan evkur vb) firmalar cihazları dolar cinsinden mi alıyor, tl cinsinden mi? Bunu bilen var mı?

Apple Türkiye'nin (kendi sitesinde) kur oynaklıgi nedeniyle fiyatta değişiklik yaptığı hiç oldu mu?

Apple Türkiye sitesindeki fiyatlar daha iyi olabilir daha da düşebilir, onda tartışılacak bir şey yok. Hiç yoksa, aynı fiyata verdiklerinde, diğer satıcılardan çek puan vb kazanımlar ile daha ucuza mal edilebilir telefon.

Ancak nasıl rakamlardan bahsediyoruz burada? EKİM sonu %5,KASIM sonu %10 gibi düşüşler mi bekleniyor? Daha uzun vadeyi beklemek çıkmak ne denli anlamlı telefonu kullanmak için alacak olanlara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 11 Ekim 2016; 11:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar şuan 1720 ye filan gördüm hb de, se modeli için konuşuyorum, daha iner mi sizce 1500 seviyelerine ne zaman iner :)

• iphone se 16gb demo ürün
    n11.com da 1700 e satılmakta hediye çeki ve puan ile 1525-1550 ye maal edilebilmekte.
    demo alanlar genelde menunlardı
  • Dolar tırmanışta, 1500 leri yakında görmez. Yükseliş devam ederse Apple bir zam daha koyarsa şaşırmayalım.

• gg teknosa'dan 2 gün önce bonus dahil 1620'ye se almıştım. 2 gün bitti. Hala ses yok ups kargo dan.

Dün bugün için teslim ederiz diyorlardı. Akşam oldu hareket yok. Yoksa geri mi çekti siparişleri bu teknosa.

Yer fatih

Hareketler;
    11.10.2016 00:57:09 MAHMUTBEY HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ FORMULA HUB
    10.10.2016 17:05:39 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU FORMULA HUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 12 Ekim 2016; 18:02:42 >
  • Arkadaşlar bende bugün 1 adet Se gg dan sipariş verdim.1699 dan. 100 de bonus 1599 a geldi. Birde şunu sakin unutmayın. Kasa 5 kasası olduğu için ekran kirilmalarini 100 tlye hallettirebilirsiniz. 6 gibi yüksek maliyetler çikmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer

Arkadaşlar bende bugün 1 adet Se gg dan sipariş verdim.1699 dan. 100 de bonus 1599 a geldi. Birde şunu sakin unutmayın. Kasa 5 kasası olduğu için ekran kirilmalarini 100 tlye hallettirebilirsiniz. 6 gibi yüksek maliyetler çikmaz

Demo değil mi? Güzel fiyat.
  • 0 5s 16 gb 1200den bulabilirmiyiz?
  • 1500 liraya se almak istiyorum, bakalım hayırlısı.

• Bagwell486 B kullanıcısına yanıt
    1350 ye filan bulunabiliyor hocam, bence 1200 şimdilik zor gibi, bence bu saatten sonra 5s almayın

• https://www.morhipo.com/apple-apple-md818zm-a-lightning-data-kablosu/15355121/detay
    Bu orjinalmidir acaba?

• n11'de 1820 lira tr garantili 16 gb. 100 tl kupon ve 75 tl maxipuanla 1645 tl'ye geliyor. alınır mı yoksa beklenir mi?
  • Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlam veremiyorum artık. Bundan sadece 2-3 yıl önce yurt dışından cihaz getirttiğimizde cebimizde 1000 liradan fazla para kalıyordu, şimdi 100-200 lira daha ucuz almak için koşturuyoruz. Yurt dışından ürün getirtmenin avantajı kalmadı. Öyle bir ekonomiye sahibiz ki cihaz normal seyrinde ucuzlarken dolar yükselince tekrar eski seviyesine dönüyor, biraz daha yükseldi mi eskisinden daha pahalıya satılıyor. Nefes almaya bile izin vermiyorlar. Alt tarafı bir telefon alamadık, lanet olsun böyle ekonomiye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

n11'de 1820 lira tr garantili 16 gb. 100 tl kupon ve 75 tl maxipuanla 1645 tl'ye geliyor. alınır mı yoksa beklenir mi?

100 tl kupon nasıl temin ediliyo hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

n11'de 1820 lira tr garantili 16 gb. 100 tl kupon ve 75 tl maxipuanla 1645 tl'ye geliyor. alınır mı yoksa beklenir mi?

100 tl kupon nasıl temin ediliyo hocam

Hocam çek satış bölümünde 20-30 falan satıyorlar

• Gg da demo 1645 tl
    20 çek bulunan hesaplar var 100 de puan 1525 e gelir
    Birde 3 hediyeli yazıyor neyse onlar anlamadım
    Şarj aleti bulunuyor mu demo cihazda

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlam veremiyorum artık. Bundan sadece 2-3 yıl önce yurt dışından cihaz getirttiğimizde cebimizde 1000 liradan fazla para kalıyordu, şimdi 100-200 lira daha ucuz almak için koşturuyoruz. Yurt dışından ürün getirtmenin avantajı kalmadı. Öyle bir ekonomiye sahibiz ki cihaz normal seyrinde ucuzlarken dolar yükselince tekrar eski seviyesine dönüyor, biraz daha yükseldi mi eskisinden daha pahalıya satılıyor. Nefes almaya bile izin vermiyorlar. Alt tarafı bir telefon alamadık, lanet olsun böyle ekonomiye!

aman hocam neler yazıyorsun böyle, birazdan "ösködön töp köyröğöndö böklöyördök"çüler gelir sana cevap verir, konu başlığı mantara bağlar
  • 5s için uygun fiyat bulan varsa link atabilirmi? gg teknosa hesabında 50tl bonus ile 1250tlye geliyor 5s ondan daha uygunu bulabilirmiyiz?
  • SE Apple Tr garantili en uygun fiyat nedir bu aralar beyler ?

• 19sng19 kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 15 Ekim 2016; 11:44:29 >
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.