Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha evvel de yazdım, nakit alacaklar Evkur'dan vb. yerden kırdıran arkadaşları kovalasın. 1600 civarına çok rahat bulurlar.

iPhone 7 Türkiye'ye normalden geç geleceği için SE, 6 ve 6s fiyatları oturmadı henüz. 32gb'lık ürünler yaygınlaşınca el mahkum ucuzlayacak bu cihazlar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

tr den alınma iphone 5 im var. sıfırlanmış durumda. kaç paraya satarım bunu fikir verirmisiniz? kasa ekran pil sıfır. teknik servise sordum 370 liralık maliyeti varmış bunun tabi normal bir servis bu. ben kendim sıfırladım.

böyle bir telefonu kaça satayım arkadaşlar?

Kasa ekran pili kac paraya degistirdin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

tr den alınma iphone 5 im var. sıfırlanmış durumda. kaç paraya satarım bunu fikir verirmisiniz? kasa ekran pil sıfır. teknik servise sordum 370 liralık maliyeti varmış bunun tabi normal bir servis bu. ben kendim sıfırladım.

böyle bir telefonu kaça satayım arkadaşlar?

Kasa ekran pili kac paraya degistirdin?

15 usd lcd, 10 usd kasa , 10 usd pil. sadece kasadan memnun değilim. çok kolay çiziliyor veya eziliyor. kullanılan metal malzeme çok yumuşak kullanılmış. ama zarar vermesseniz görüntüsü işçiliği mükemmel. 1 usd daha verince üzerine imei yazdırabiliyorsunuz. kasayla beraber tuşlarda geliyor. tamamen sıfır oluyor yani.

bu konuda deneyimli olmama rağmen 4 saat sürdü. video izleyerek yapabileceğiniz bir iş değil. bir tane daha yapsam 1 saatte biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 6 Ekim 2016; 16:57:54 >

• İPhone se media markt ve vatanda 1849 lira
    HTC one a9 düşünürken aklımı çeliyor bu fiyatlar
    Acaba dahada düşermi 1500 lere felan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500'lere yakın zamanda inmez bence.
  • http://www.teknosa.com/urunler/800035181/apple-iphone-se-16gb-gold-akilli-telefon

iPSE 16 GB 1756,5 lira, teşhir ürünü olarak adlandırılmış. Ürünün kutusu hasarlı, cihaz açılmamış ve sıfırmış. Hediye çeki vs. varsa yardırın. Çok da sıcak sayılmaz ama fırsat, fırsattır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 8 Ekim 2016; 12:50:55 >
  • İphone se 16 gb bütün renkleriyle Gittigidiyor Teknosa mağazasında 1719 tl bence fiyat uygun üstelik 100 lirada bonuspuan var

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-gold-akilli-telefon-234437382

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pula -- 10 Ekim 2016; 12:53:54 >
  • pula kullanıcısına yanıt
    1.849 Lira görünüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

1.849 Lira görünüyor ?

Hocam ürüne tıkladığınızda %7 indirim ürün tutarından düşecektir
    Tamam çıktı
  • 1.720 yi gördüyse daha altını da göreceğini umut ediyorum risk almak istiyorum

Telefon 100 tl bonus'la 1620 mi oluyor?

Piyasaya yön veren abilerim bir yorumda bulunur musunuz? Alınır mı bu fiyattan az daha beklemek gerekli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzsevdasi -- 10 Ekim 2016; 15:13:04 >
    1.812'ye çıkmış
  • Sonradan işi uyandılar herhalde :D acaba yanlışmı yazmışlardı :D

Kaçırdık sonradan fikir değiştirmiştim alacaktım ama kaçtı
  • se 16 beklemedeydim. 1620 iyi fiyattı. 1 adet rose aldım.

n11 11.11 zamanı 111 bonus olursa 111 lik kuponla 1800-222=1578e gelir. Yada bu arada %11 gibi bir indirim olsa bile 111 bonusla 1491'e gelir. En iyi ihtimalle bu fiyattan 130 lira aşağıya alınır. Ama 1 ay var.

Bu arada hepsiburada bugün fiyatı 1729 yapmış. Ama düzgün banka kampanyası vs çek yok şuan.

Ben beklemektense aldım.
  • dnzsevdasi D kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde de 1849

http://www.teknosa.com/urunler/125076032/apple-iphone-se-16gb-gold-akilli-telefon

GG üzerinden 20'ye yakın satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

1.812'ye çıkmış

Hocam bunlar sürekli aynı şeyi yapıyorlar.Ürüne olan talep arttığı zaman fiyat yükseltiyorlar. Yani klasik arz talep olayı; onun için almaya niyetli kişilerin ellerini çabuk tutmaları gerekir. Bence şuan için iyi fiyattı. Ben iki ayrı karttan iki adet aldım ikisinide aldığım fiyata bizim buradaki telefoncuya şimdiden sattım. 2*100 = 200 lira bonus yanıma kar kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pula -- 10 Ekim 2016; 16:55:13 >
  • Yine düşer, hatta daha güzel fırsatlar olur. Yılbaşı geliyor yapar yine çoğu firma.

• 1600-1700 seviyelerine iner dediğimde cepheden saldırıyordunuz, dur daha bekleyin; kasım ayında işler çok değişecek.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz abicim bekliyoruz Pusudayım

• n11den iphone 5s almak istiyorumda elinde kuponu olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.