Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarıyla n11de baya ucuza gitmiş.

Şu an ya da yakın bir tarihte iphone 5s ya da iphone se en ucuz nerede var, olacak?
  • rapac kullanıcısına yanıt
    Senin kararın tabii, karışmak niyetinde değilim fakat bir kılıfa o kadar para ödemezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Senin kararın tabii, karışmak niyetinde değilim fakat bir kılıfa o kadar para ödemezdim.

ablamın bkmexpress hesabından çektim, 99 liraya geldi. yine de bir kılıfa göre yüksek bi fiyat olduğunun farkındayım. aliexpressten nano cam alıp telefonu satana kadar cam+kılıftan cıkarmamayı dusunuyorum. satarken telefonun deger kaybetmemesi icin kesenin agzini biraz araladim. turk lirası sureklı dususte, sıfır hasarla kullanırsam aldıgım fiyat civarına satarım, ondan dolayı kap saglam olsun istedim.
  • foreone kullanıcısına yanıt
    durmadan burayi kontrol etmemiz gerekiyor sanirim
    Bunun sonu yok, 1000 liralık kılıf da olsa 100 liraya göre 10 kat iyidir denerek alınır. 20 liralık ile 60 liralık kılıfın farkı ve malzemesi ne kadar farklı olabilir ki? 100 liralık ile 60 liralık kılıf arasındaki fark üzerinde yazılan bir markadan fazlası değil. Eğer aralarında ciddi bir fark olduğunu düşünen ya daha deneyimleyen varsa yazsın.

• Arkadaslar en uygun siyah se nereden alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaslar en uygun siyah se nereden alabilirim

Valla yurtiçi (2 yıl) garantili en uygun fiyat (64gb 2207₺) apple com tr de. Yurtdışı fiyatları zaten değişken, şansına kalmış. Dolar kuru yükseldikçe çoğu satıcı fiyatları arttırmış onu farkettim. Bu saatten sonra da fiyatlar artar ama düşmez!

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Bunun sonu yok, 1000 liralık kılıf da olsa 100 liraya göre 10 kat iyidir denerek alınır. 20 liralık ile 60 liralık kılıfın farkı ve malzemesi ne kadar farklı olabilir ki? 100 liralık ile 60 liralık kılıf arasındaki fark üzerinde yazılan bir markadan fazlası değil. Eğer aralarında ciddi bir fark olduğunu düşünen ya daha deneyimleyen varsa yazsın.

dayatmaya calıstıgınız mantık bana biraz isabetsiz geldi.

50 liralık kılıfla 100 liralık kılıf arasında ciddi fark var mıdır? bence vardır. fiyat marjı arttıkça f/p farkı da üstel olarak azalıyor. bunu 3-6 yaşlarında 2 insanın farkı ve 33-36 yaşlarında iki insanın farkıyla açıklayabiliriz. ben 50 liralık kılıfla 100 liralık kılıf arasındaki farkın 100-1000 liralık kılıflar arasındaki farktan fazla olabileceğine inanıyorum. sonuçta bir kılıftan ne beklentin olabilir ki? işlevsellik yelpazesi bir leptopta olduğu kadar geniş değil.

alışveriş yaparken fiyat/performans tabiki önemli bir kıstas. ama alışveriş yaparken f/p'den önce ihtiyaçlar doğrultusunda hareket etmek elzemdir. sen telefonunu dikkatli kullanıyorsan, yere hiç düşürmüyorsan bir kaptan beklentin ancak cebinde anahtarın yapacagı çiziği önlemesi olur. bu durumda 20 liralık kapla 100 liralık kap arasındaki fark sana bir şey ifade etmez. öte yandan ben sakar bir insanım, bundan önce lumia 925 kullanıyordum, sayısız kez düşürmüşümdür -bana mısın demedi, cok saglam telefon-. ama şimdiki telefon nokia degil, bana dayanmaz. bundan ötürü kılıf tercihimde durumum el verdiğince masraftan kaçınmamayı uygun gördüm. 50 liralık bir kılıfın yetersiz kaldığı ve 100 liralık kılıfın telefonumu kurtardığı bir senaryoyu şu ana kadarki telefon kullanım geçmişime dayanarak çok olası buluyorum.

kişiden kişiye göre değişen bi durum, o yüzden herkesin tercihine saygım var :)

• Arkadaşlar şu an en uygun iPhone 5S i nereden alabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dediklerinin bir kısmına katılıyorum, hatta o kadar dikkatsiz olduğunu düşünen insanlar var ki telefonu kullanamıyor düşer diye. Kişiden kişiye değişir, sonu yok.

• dememoki D kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan aldım 1.829 TL 50 TL de axess puan geldi en uygun bunu buldum.
  • By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    64 GB mi?

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    16GB
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    HB'de kısa süre önce 1750-1800 civarındaydı. Hatta şu an faturaya ek kutusunda satanlar 1700'e veriyor. HB'de birkaç haftadır 1800 liraydı, yükseldi sanırım.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Evet bir müddet 1799 Liraydı.

1700'e satanlar Turkcell 300 Liralık indirimden almış olanlar olabilir. Fiyatlar artık kolay kolay inmez.
  • iPhone 5s en uygun nerede bulabilirim?
  • Şarj yüzdesi %14 şu an, 8 saat kullanım görünüyor. 9 saate kadar yolu var, aslında kullanmadığım çok uzun bir süre vardı, o arada bayağı şarj gitmiş kendiliğinden. Sürekli elimde olsa 10 saati çok rahat geçer diyebilirim. Sürüm, 9.3.2.

Bu arada kullanılabilir hafızası 51 GB olan var mı benim gibi?

• Arkadaşlar iphone se almak istiyorum en uygun nerden alabilirim yardım edin

• optikzom O kullanıcısına yanıt
    Hocam gittigidiyorda demo cihaz var kulakligi yok sadece sıfır cihaz 1689 + 5,5 kargo
    Axess karta 100 tl puan veriyor 1600 e gelir yaklaşık en mantiklisi bu şu an
    Ben bu telefonu çıktığından beri takip ediyorum ama bıktım artık takipten ve dün aldım uzay grisi renginden yarın birgün gelir inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Evet bir müddet 1799 Liraydı.

1700'e satanlar Turkcell 300 Liralık indirimden almış olanlar olabilir. Fiyatlar artık kolay kolay inmez.

Turkcell kampanyası bitti değil mi?

Artık 1700'e almak imkansız mı?
  • 
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.