Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    300 TL indirim olan bitti. Sarı kutu puanlarıyla en fazla 200 TL indirim yapılıyor sanırım her zaman.
  • 1 haftaya süresi dolacak kuponlarım var, ihtiyacı olan pm atsın. ücret talep etmiyorum

https://s14.postimg.org/wj8o01n9t/Screenshot_from_2016_11_18_10_41_55.png
  • 1779 tl ye gittigidiyor media markt mağazasından aldım.Axess olsaydı 100 tl daha inecekti ama olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

1779 tl ye gittigidiyor media markt mağazasından aldım.Axess olsaydı 100 tl daha inecekti ama olmadı

Bu ürünler, teşir falan mı ?

Elinize ulaştı mı herhangi bir aksilik var mı?. Bugun media marktaydım 2099Tl fiyatı vardı da ondan soruyorım.
  • Vega_dj kullanıcısına yanıt
    Dün verdiğim siparişte kartla ilgili sonrun çıkmış.Bugün tekrar verdim onaylandı.
    Elime ulaşmadı ama teşhir değil.Apple garantili.
    Dün media markt da mağazada 1999 a satılıyordu.

• Gittigidiyor 100 lira puanı vermemek için yüz takla atıyor.
  • Aynı ürün aynı satıcı gittigidiyorda 20 lira daha ucuz. Kampanyalı alınca 120 lira daha ucuz.
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_iphone-se-16-gb-uzay-grisi-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-apple-t%C3%BCrkiye-garantili-1162163.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 22 Kasım 2016; 23:33:49 >
  • Benim axess kredi kartını bloke etmiş gittigidiyor açtırmaya çalıştım tamamen kapatmışlar böyle bi saçmalık görmedim.Şuanda en uygun orada axess puan ile birlikte.Bi daha çok uygun bi ürün harici gittigidiyorla işim olmaz.
  • Merhaba. zam gelmeden 64gb iphone se almak istiyorum ama internette siyah olani dogru durust satani yokk. hep 16lik satiliyor. Akasya ya gidip elden almakta bu kadar yillik sicak firsatciya yakismiyor :) ne yapsam bilemedm.ben karar vercegime kadar zam gelicek vazgecicem bu gidisle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 23 Kasım 2016; 19:34:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone SE Gold Turkcell Faturalı Kapalı Kutu

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-se-gold-turkcell-faturali-kapali-kutu-sifir-367110132/detay

Bir arayın derim.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    3 kez aradım açmıyor, mesajda attım cevap vermiyor, bütün fotoğraflarda kutu faturanın üstünde faturada ne yazdığı belli değil, satıcının ilk ilanı ayrıca. hiç güven vermiyor.

• tshabala kullanıcısına yanıt
    Bence de güven vermiyor, yalnız ilanı ekleyip arayın dedikten sonra telefonu açmaması tuhaf.
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    İlanın üstte çıkması için ödediği zımpırtıdan dolayı ben işkillenmiştim.

O fiyata 5 dk satılacak bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

İlanın üstte çıkması için ödediği zımpırtıdan dolayı ben işkillenmiştim.

O fiyata 5 dk satılacak bir telefon.

Aynen o fiyata ikinci eli bile yok

• şubat ayında 1160 liraya mal etmiştim 5s'i. üzerine bir de altın alıp bozdurup kart borcunu ödemiş, telefonu bi nevi taksite bağlamıştım. (altın da artmıştı)

aynı şartları se için en az bir sene göremeyiz gibi geliyor.
  • Merhaba. SE den oyunlarda 6s performansi alir miyim acaba? Oyun gecislerinde, takilma,donma vs hizi 6s ile karsilastirinca nasil bir sonuç alabiliriz?

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-demo-apple-turkiye-garantil-248877023 1650 tl + 100 chip para + 25 tl visa cart + axxes hafta sonu %10 indirim max 50 tl= 1475 tl hayırlı olsun.
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Bu demo versiyon alınır mı hocam. Sıkıntı olmaz mı sonradan?
  • 25 Tl visa ve 50 tl cep telefonında yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yus49

Merhaba. SE den oyunlarda 6s performansi alir miyim acaba? Oyun gecislerinde, takilma,donma vs hizi 6s ile karsilastirinca nasil bir sonuç alabiliriz?

Herşeyi aynı hız donanım anlamında ufak tefek özellikler hariç artı ekran küçük olduğundan daha iyi performans alırsın

• 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.