Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL

Hayır herhangi bir sorun yok kullanım şartlarını kabul etmiyorum deyip iade edemezmiyiz? Pahalıya aldığımı düşünüyorum

http://hizliresim.com/418Ymq

Şimdi ne düşünüyorsun

Sim takmışsan. O senin artık namusun bozdun cihazı daha almazlar iade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL

Hayır herhangi bir sorun yok kullanım şartlarını kabul etmiyorum deyip iade edemezmiyiz? Pahalıya aldığımı düşünüyorum

http://hizliresim.com/418Ymq

Şimdi ne düşünüyorsun

Sim takmışsan. O senin artık namusun bozdun cihazı daha almazlar iade

Güzel cevap sağol :)

Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim

• Dün arkadaşa 5S aldık ios 10 ile geldi cihaz son zamanlarda alanlar size kaç ile geldi ama cihaz fena yağ gibi akıyordu dedim sakın güncelleme

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    Apple storede ,hepsiburada sitelerinden alınca 14 koşulsuz iade var.

Hepsiburadadan sony xperia Z3,iphone 5c iade ettim
    Applestoredende iphone 5s iade ettim herhangi bir zorluk çılarmadılar

Sim kartımı takıp 3-5 gün kullandım iade sebebi.

Sony çok ısınıyor kötü kamera çekimi var dedim.

5c wifi problemi var kopuyor dedim

5s üstü modeli almayı düşünüyorım iade etmek isityorum dedim

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da koşulsuz iade yokmuş, iphone7 aldım ekran sürekli donuyordu 3 gün kullanıp ürün kusurlu diyerek iade için yolladım kabul edilmeden geri gönderildi bu sefer onarım talebi ile tekrar yolladım kullanıma engel diye iade istedim. Servise gönderip servis raporu isteyeceklermiş bunun sonucuna göre hareket edilecekmiş. Kendileri bunu tespit edemezmiş o yüzden servis raporu bekleniyormuş, siz şanslıymışsınız.

• ztalan kullanıcısına yanıt
    Cihaz sorunlu diye iade ederseniz servis raporu olmadan iade etmiyorlar. Ben cihazı beğenmedim iade etmek istiyorum desen hiç bir sorun olmadan iade edebilirdin.
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Vay be bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler. Ama bu sefer de sim kart takılmış kullanılmış denilmez miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Vay be bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler. Ama bu sefer de sim kart takılmış kullanılmış denilmez miydi?

Zannetmiyorum, sim kartı takmadan telefonu deneme şansın olmuyor ki, bu bir bahane olamaz bence.
  • ne zıkkım bi telefonmuş arkadaş bi düşmedi. zaten bu saatten sonrada düşmesini beklemek zor.
  • Iphone SE 16 gb modeli Teknosa'nın gittigidiyor mağazasında şu an 100 TL chip para ile 1666 TL'ye geliyor. İyi fiyat gibi.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-space-gray-akilli-telefon-234257273
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Iphone SE 16 gb modeli Teknosa'nın gittigidiyor mağazasında şu an 100 TL chip para ile 1666 TL'ye geliyor. İyi fiyat gibi.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-space-gray-akilli-telefon-234257273

burdan almayı düşünüyorum... sonuçta teknosa ve iyi fiyat... ne dersiniz arkadaşlar...?

• 1400 lira kapali kutuk kayitisz 1 yil baslamamis garantili 16gb fiyat iyimi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Alindigi andan beri kirilmaz camli ( 50 tl degerinde )
    Sifir cizikli kutulu kulakli 2018 agustosa kadar garantili ip5s var 1150 tl istiyorum. Ankara. Ilgilenen pm atabilir.

Sıfırı zaten 1300 tl üzerine banka puan kampanyalarıda var 50 tl çoğu yerden 1250 gelir kapalı kutu makina çok istemişsin ederi 1000

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

1400 lira kapali kutuk kayitisz 1 yil baslamamis garantili 16gb fiyat iyimi sizce

Sen bana 1400 tl ver ben sana kapalı kutu 2 yıl apple garantili ismine faturalı cihaz artı üzerine sana 70 tl de nakit para verecem geri nasıl kampanya kaçırma sana özel...

• SE için iyi bir fırsat olsa şu yılbaşında da kapsak bi tane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

1400 lira kapali kutuk kayitisz 1 yil baslamamis garantili 16gb fiyat iyimi sizce

Sen bana 1400 tl ver ben sana kapalı kutu 2 yıl apple garantili ismine faturalı cihaz artı üzerine sana 70 tl de nakit para verecem geri nasıl kampanya kaçırma sana özel...

1330 liraya se 16gb vereceksin tr cihazı doğrumu, 5s ile karıştırmış olmayasın

• Sana pasaportun varsa 1540 liraya patlayacak, 2 yıl garantisini hediye paralarla 1600 bandında alanları hesaba katarsak çok mantıklı bir alışveriş olmaz.

• travegostar kullanıcısına yanıt
    mesafali satış sözleşmesine göre; bire bir yapılan alış-verişlerde 7 gün internet üzerinden yapılan alış-verişlerde 14 gündür iade süresi ve hemde hiç bir sebep göstermeden. Sadece kozmetik ve iç giyimde paketi açılmadıysa iadesi var.
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    1330 liraya gönder bana bir tane alayım, piyasaya yön veren kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exponent -- 9 Aralık 2016; 9:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Alindigi andan beri kirilmaz camli ( 50 tl degerinde )
    Sifir cizikli kutulu kulakli 2018 agustosa kadar garantili ip5s var 1150 tl istiyorum. Ankara. Ilgilenen pm atabilir.

Benimde satışım var. koydum forumda ilana. 1050 tl fiyat verdim. 1000 tlden vericem. aksesuar istemezlerse 900 tlden veriyorum.2 taneydi birini öyle sattım. sen Çok istemişsin o fiyata kimse almaz. benimkide alındığından beri tank kılıfla kullanıldı. sıfırdan farksız. mart 2018 e kadar garantili. bana gelen tekliflerden yola çıkarak yazdım sana.
  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.