Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

1400 lira kapali kutuk kayitisz 1 yil baslamamis garantili 16gb fiyat iyimi sizce

Sen bana 1400 tl ver ben sana kapalı kutu 2 yıl apple garantili ismine faturalı cihaz artı üzerine sana 70 tl de nakit para verecem geri nasıl kampanya kaçırma sana özel...

Ben ilgileniyorum.

Nasıl olacak?
  • Benimde ilanim var. 950 ye satisa koydum 5s 32 gb. Ilgilenen baksin. Yurtdisindan getirdim. 565dolara aldim. Tr den alsam daha ucuzmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

quote:

1400 lira kapali kutuk kayitisz 1 yil baslamamis garantili 16gb fiyat iyimi sizce

Sen bana 1400 tl ver ben sana kapalı kutu 2 yıl apple garantili ismine faturalı cihaz artı üzerine sana 70 tl de nakit para verecem geri nasıl kampanya kaçırma sana özel...

Ben ilgileniyorum.

Nasıl olacak?

5s için bu teklif arkadaş belirtmemiş modeli se için galiba yazmış 5s için bu teklif se için değil

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

1330 liraya gönder bana bir tane alayım, piyasaya yön veren kardeş

Tabi hemen 5s ne renk olsun gold yok ama

• Ben uzun araştırmalarım sonucunda ister kronik olsun ister şarz bakımından olsun en sıkıntısız cihazın SE modeli olduğuna kanaat getirdim ama bir türlü ucuz denk getiremedim eğer yılbaşında indirime girerse bir tane alacağım duruma göre 6S de değerlendireceğim..

• quote:

quote:

quote:

1330 liraya se 16gb vereceksin tr cihazı doğrumu, 5s ile karıştırmış olmayasın

5s sen model belirtmemişsin ondan ben 5s zannettim sana pahalı fiyat vermişler diye anlayabilirsin piyasadan her insan piyasa bilecek halide yok bizde yön veriyoruz piyasaya işimiz bu yardımcı olalım diye yazdım se 1799 tl en son verdiğimiz yön

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

1330 liraya gönder bana bir tane alayım, piyasaya yön veren kardeş

Tabi hemen 5s ne renk olsun gold yok ama

Space grey istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Emretuna

Ben uzun araştırmalarım sonucunda ister kronik olsun ister şarz bakımından olsun en sıkıntısız cihazın SE modeli olduğuna kanaat getirdim ama bir türlü ucuz denk getiremedim eğer yılbaşında indirime girerse bir tane alacağım duruma göre 6S de değerlendireceğim..

Ben de uzun zamandır indirim kovalıyordum ama Türk lirası her geçen gün değer kaybediyor. Daha fazla beklersem zarar edeceğimi düşündüm.

Dün gece siparişimi verdim;

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-se-16gb-apple-turkiye-garantili-p-TELCEPIPH5SE16BE-N

Bonus Kart varsa 100 lira puan veriyor.

• yıl sonu 999 tlden olacak büyük kampanya 5s malesef dolar kurundaki büyük oynamdan suya düştü yoksa yıl sonu İPHONE İLE BAĞLAN HAYATA İSİMLİ KAMPANYA İLE 999 TL DEN BÜYÜK BİR KAMPAMYA OLACAK 5S STOKLARI TAMAMEN BİTİRELECEKTİ ah dolar ah dolar
  • quote:

yıl sonu 999 tlden olacak büyük kampanya 5s malesef dolar kurundaki büyük oynamdan suya düştü yoksa yıl sonu İPHONE İLE BAĞLAN HAYATA İSİMLİ KAMPANYA İLE 999 TL DEN BÜYÜK BİR KAMPAMYA OLACAK 5S STOKLARI TAMAMEN BİTİRELECEKTİ ah dolar ah dolar

Dolar vermiş ayarı o zaman sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

yıl sonu 999 tlden olacak büyük kampanya 5s malesef dolar kurundaki büyük oynamdan suya düştü yoksa yıl sonu İPHONE İLE BAĞLAN HAYATA İSİMLİ KAMPANYA İLE 999 TL DEN BÜYÜK BİR KAMPAMYA OLACAK 5S STOKLARI TAMAMEN BİTİRELECEKTİ ah dolar ah dolar

Hepimize bi yerden elbet vermiştir doğrudur...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Hepimize bi yerden elbet vermiştir doğrudur...

Senin kadar olmasa da eh işte.

• puanla birlikte 1660a geliyor iSE alınır mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

puanla birlikte 1660a geliyor iSE alınır mı??

güzel fiyat şu anki piyasa koşulları itibarı ile 5s deki direnç devam ediyor piyasaya yön versek de talep hala çok yoğun olduğundan se 2017 ikinci çeyreğe kadar malesef 1550-1650 bandında devam edecek büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Iphone SE 16 gb modeli Teknosa'nın gittigidiyor mağazasında şu an 100 TL chip para ile 1666 TL'ye geliyor. İyi fiyat gibi.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-space-gray-akilli-telefon-234257273

burdan almayı düşünüyorum... sonuçta teknosa ve iyi fiyat... ne dersiniz arkadaşlar...?

aynen alan varmı kapalı kutu cihaz mı sıkıntı olur mu ?

• momenty kullanıcısına yanıt
    telefon muhtemelen p.tesi günü gelecek... teknosa'yı beğenmeyenler vardır illaki ama muhatap bakımından önemli bir mağaza...
    aşağıda yazan kısımlara güvenmek zorundayım... umarım herhangi bir aksilik çıkmaz...

"Satışta olan ürünlerimiz orijinal, sıfır ve kapalı kutu ürünlerdir.
    Belirtilen ürün fatura tarihi itibari ile 2 yıl resmi distribütör garantisi altındadır."

ürün geldiğinde ayrıntılı yazarım...

cazip tarafı 100 tl chip para olması... 1666 tl bence iyi bir rakam... 5s'ler 1400-1500 civarı gibiyken...

ürün linki:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-rose-gold-akilli-telefon-234275668

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 11 Aralık 2016; 1:10:2 >

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam inşallah sorunsuz bir alışveriş olur beni haberdar edin unutmazsanız

• :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    100 tl mi 50 tl mi

50 tl gözüküyor işlemden sonra mı gördün 100 tl olarak

eline ulaştı mı cihaz
  • Kampanya olacak indirim olacak diye beklemekten usandım. geçen ay axessin 3 taksit kampanyasıyla almadığıma pişmanım.

• bandırma10.5 kullanıcısına yanıt
    bonus flaş ile işlem yaparsan 100 tl veriyor diye biliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.