Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alsancak kullanıcısına yanıt
    Hocam aradan 14 gün kadar geçti şimdi iade şansım yokmudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Kampanya olacak indirim olacak diye beklemekten usandım. geçen ay axessin 3 taksit kampanyasıyla almadığıma pişmanım.

Telefona taksit nasıl oluyor bi izah etsen

• quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Kampanya olacak indirim olacak diye beklemekten usandım. geçen ay axessin 3 taksit kampanyasıyla almadığıma pişmanım.

Telefona taksit nasıl oluyor bi izah etsen

Axess bazen kampanya yapıyor.

Taksit yazıp 4566 ya yolluyorsun 100 tl ve üzeri alışverişlerini ücretsiz 3 e bölüyor.

Kasım ayında da vardı bu kampanya.

Arada bir, taksit yaz 4566 ya yolla, kampanya varsa yakalarsın. Ya da axess.com.tr yi takip et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 12 Aralık 2016; 22:10:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsat değil ama görünce paylaşmak istedim
    Apple anlık satış rakamları

http://www.everysecond.io/apple

• quote:

Orijinalden alıntı: Alsancak

mesafali satış sözleşmesine göre; bire bir yapılan alış-verişlerde 7 gün internet üzerinden yapılan alış-verişlerde 14 gündür iade süresi ve hemde hiç bir sebep göstermeden. Sadece kozmetik ve iç giyimde paketi açılmadıysa iadesi var.

Kendinle çelişiyorsun. Mesafeli satış ne demek adı üstünde mesafe olan satışlar yani telefondan internetten vs.
    İnternet üzerinden alınan ürünlerden 14 gün iade hakkın var.
    Bire bir dediğin satış mesafeli olarak geçmez ayrı sözleşme,kanunu vardır.
    Ve satıcının sattığı ürün ayıplı ürün değilse iade almama, değişim yapmama hakkı vardır. İade alsa bile nakit değil hediye çeki vs verebilir.
  • Ayrıca burda önemli bir madde de şudur ki, iade edilen ürünün tekrar satılabilir özelliğini kaybetmemesi gerekir der. Yani iade edilen telefon kutu açıldığı için tekrar başkasına satılamaz. Kimse de almaz.

• Acaba se'nin fiyat subata kadar inermiki
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    hepsiburadadan cihaz alan var mı ya da alan bi tanıdığı olan var mı? acaba ordaki cihazlarda hangi iOs sürümü yüklü ? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-se-64gb-apple-turkiye-garantili-p-TELCEPIPH5SE64GO-N?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=cimri.c.k.pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dememoki -- 21 Aralık 2016; 20:37:43 >

• Demo cihaz alıp kullanan var mı ?
  • quote:

hepsiburadadan cihaz alan var mı ya da alan bi tanıdığı olan var mı? acaba ordaki cihazlarda hangi iOs sürümü yüklü ? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-se-64gb-apple-turkiye-garantili-p-TELCEPIPH5SE64GO-N?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=cimri.c.k.pc

16GB olan ürüne 9.3.2 sürüm ile geliyor yazmışlar yorum olarak aynıdır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

quote:

16GB olan ürüne 9.3.2 sürüm ile geliyor yazmışlar yorum olarak aynıdır herhalde

inşallah 64 gb olan da öyledir. teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Ben aldim kullaniyorum normalde ilk geldiginde itunes uzerinden sifirlanmasi gerekiyor ancak ben hic bir islem yapmadim sanirim demo surum degil benim ki ozelliklerinde bir kisitlama yok. Garantisi de ben actigim gibi basladi

• dememoki D kullanıcısına yanıt
    merhaba 64 luk modeli alirsaniz geldigi ios surumunu bizede bilgi olarak verirseniz sevinirim. Bende almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta 16 aldik ios 9 du merak edenler icin, neden sordugunuzu anlayamasam da. Henüz yukseltmedik bi sorun mu var ios 10da?
  • benim merakim aldigim gibi jailbreak yapip kullanmak istiyorum ama asil 9.3 istememin sebebi ios surum dusurme mumkun oldugu haberleri cikti gormusunuzdur. shs2 kaydi alip ilerde olasi yukseltip begenmeme durumunda geri donebilmek.malum iphone lar nedense! guncellendikce yavasliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

merhaba 64 luk modeli alirsaniz geldigi ios surumunu bizede bilgi olarak verirseniz sevinirim. Bende almayi dusunuyorum.

ben de 9.3.x sürümlü ise 64 lük alıcam ama 10.x.x ise almam.
  • Ben aldım hepsiburadadan iphone se 64gb space gray, kargo bugün ulaştı elime o yüzden dün emin olamadan yazamadım. ios 9.3.2 yüklü geldi.
  • Turkcellden 5s Alan Var MI Garantisi Haakknda Bilgi Verebikecek Olan Var mi?

• 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.