Vw 1.4 tsi hararet sorunu
Merhaba 15 gün önce 2012 model 1.4 tsi 160hp olan versiyonlu bir tiguan araç aldım.
Bayramın 2. günü aracı 140-150km hız ile bir miktar kullandım ve akabinde hararet yükseldi. Aracı çekici ile servise götürdüm. Yetkili servis kaalı olduğu için özel servislere yöneldim. İlk gittiğim servis su kaçağı yok, suyu tamam devir daim ve fan çalışıyor dedi, bir süre kullandı sıkıştırdı vs ama hararet yükselmedi. Sorun yok dedi. Sonra başka bir servise gittim, gaza basınca bir ses geliyor. O sesi duyunca devir daim bozuk dedi, ben yaparım ama garantili olmaz yetkili servise git değiştir dedi. Yetkili servise gittim, davirdaimden ses geliyor demişlerdi ilk götürdüğümde, şimdi davirdaim vs sorun yok dediler. ama sorunu anlamak için ön tarafı sökmemiz lazım, intercooler olabilir radyatör olabilir bi kaç arça daha söyledi. Bende anlam veremedim. Zaten kendileri de tam olarak arızayı tespit edememişler. Tabi söyledikleri parçaların değişmesi halinde 20bin tl gibi bir masraf olacağını da söylediler.
Yani, bu arabanın sorununu tespit edip tamir edebilecek bildiğiniz bir yer var mı? siz olsanız ne yaparsınız?
|
Anlık takılma, yavaşlama Ryzen 2700x + x470
|
|
|
Yediklerimize ne kadar dikkat ediyoruz- KARMİN-
|
İnşaat Haberleri ve Bilgi Paylaşım Platformu
|
Probiyotiklerin Sağlığımıza Faydaları
|
Olympos'ta Kamp Yapmak
|
Meslek: İnşaat Mühendisi
İlgi Alanları: Kültür&Sanat, Sinema, İnternet, Bilgisayar Donanım
-iPhone 14 Pro Max, -Panasonic 55VT30, -Denon - 1311 Wharfedale Cyrstal, -AMD Ryzen 3700x +Msi x470 Gaming Pro Carbon,www.gamerozzi.com - Oyun ve eSpor Haberleri |
www.evveko.com ,www.gamerozzi.com |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 245
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 8.832 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware