Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
691.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Orijinalden alıntı: TREMİLA_

quote:

quote:

Se 32 GB kutulu ürün hediye geldi. Satsam mi kullansam mi bilemedim

Hediye gelenler uzaylı falan mı? Bize niye gelmiyor?

Arkadaşım doğum günü hediyesi olarak apple store türkiye den almış. 1300 teklif eden arkadaşa teşekkür ederim. O fiyata böyle cihaz bul iki tane alacağım söz veriyorum.

Tamam işte, ben de diyorum ki böyle arkadaşlar Mars'ta filan mı yaşıyorlar, orada düzeni kurup kaymağını yiyip hediye gönderiyorlar da bizim dünyada niye böyle arkadaşlar yok? Bizim niye Afyon Dohuzumuz yok, baba bize niye almıyorsun?

Anlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Se 32 GB kutulu ürün hediye geldi. Satsam mi kullansam mi bilemedim

Hediye gelenler uzaylı falan mı? Bize niye gelmiyor?

Arkadaşım doğum günü hediyesi olarak apple store türkiye den almış. 1300 teklif eden arkadaşa teşekkür ederim. O fiyata böyle cihaz bul iki tane alacağım söz veriyorum.

Tamam işte, ben de diyorum ki böyle arkadaşlar Mars'ta filan mı yaşıyorlar, orada düzeni kurup kaymağını yiyip hediye gönderiyorlar da bizim dünyada niye böyle arkadaşlar yok? Bizim niye Afyon Dohuzumuz yok, baba bize niye almıyorsun?

Anlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Değil 1400 siz 1900 bile verseniz satmam

Gerçekten kullanacak insanlara gitsin cihaz.

Çarıklıya bak pazarlığı kızıştırıyor

Bak bu komikti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Değil 1400 siz 1900 bile verseniz satmam

Gerçekten kullanacak insanlara gitsin cihaz.

Çarıklıya bak pazarlığı kızıştırıyor

Bak bu komikti.

İşte buna çılgınlık derim, mübarek aylarda tartışmaya ne gerek var. Ayrıca cihaza 1200 veririm kargo da sizden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Iphone SE 64 GB Turkcell'de 1979 lira peşin fiyatı. Ama rose gold modeli. Jelatini falan duruyor, 0 açılmamış cihaz, hiç kullanılmamış. Ellerinde son bir tane kalmış, hatta satıcı da şaşırdı arayıp fiyatı teyit ettirdi. Alınır mı sizce? Ben diyorum ki kılıfla kullanacağım için rose gold olduğu belli bile olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: anthuan

Iphone SE 64 GB Turkcell'de 1979 lira peşin fiyatı. Ama rose gold modeli. Jelatini falan duruyor, 0 açılmamış cihaz, hiç kullanılmamış. Ellerinde son bir tane kalmış, hatta satıcı da şaşırdı arayıp fiyatı teyit ettirdi. Alınır mı sizce? Ben diyorum ki kılıfla kullanacağım için rose gold olduğu belli bile olmaz.

Al gitsin ne olacak, kılıf kullanacaksan kesin al.
  • quote:

Iphone SE 64 GB Turkcell'de 1979 lira peşin fiyatı. Ama rose gold modeli. Jelatini falan duruyor, 0 açılmamış cihaz, hiç kullanılmamış. Ellerinde son bir tane kalmış, hatta satıcı da şaşırdı arayıp fiyatı teyit ettirdi. Alınır mı sizce? Ben diyorum ki kılıfla kullanacağım için rose gold olduğu belli bile olmaz.

Siyah kılıf ile anlaşılmaz bile.

O paraya 32 gb ancak alınabiliyor.
  • quote:

Cihazın 16 ve 64 'lük versiyonları piyasadan çekildi. 32-128'ler satılıyor artık. Ama kalan yerler var bu şekilde. Biz 32-128'lerin duyurulduğu ay 64'ü 2060 TL 'ye aldık N11'den. 75 de bonusla 1975'e mal ettik. Rose Gold gayet güzel özellikle kadınlar için. Ama erkek de kullanabilir. Eğer dediğin gibi telefon sadece kutusu açılmış durumdaysa alınabilir. Neticede jelatinler duruyor, cihaz açılmamış.

Ya da çek / banka kampanyasıyla 32'lik bir ürünü N11'den 1750-800'lere mal edebilirsin. Satışı 1899. 64 en ucuz 2200 ₺
    Hatta Teknosa'da da 1975 ₺ olması lazım 64'ün. Ama ellerinde yok hiç.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Telefonun kutusu dahi açılmamış. Jelatinden kastım hani kutunun dışında olan plastik kaplama. O bile duruyor daha.
  • quote:

Telefonun kutusu dahi açılmamış. Jelatinden kastım hani kutunun dışında olan plastik kaplama. O bile duruyor daha.

O halde kaçırma. Yani iPhone SE almayı düşünüyorsan bu tarz fırsat gelmez kolay kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam. Parayı ayarlayabilirsek yarın alacağım hayırlısıyla. Teşekkürler yorumlarınız için.
  • hOCAM BDEN DE N11 DEN bu fiyatlarda aldım

Apple ın deri siyah kılıfı var onu da alıp
    (o sırada 79 tl idi)
    kullanmaya başladım.

Gayet memnunum....
  • 1979 liraya aldım telefonu kredi kartı tek slip. Henüz kutusunu açmadım. Bakalım inşallah memnun kalırız. Iphone 4s 8 gb'lık modelden geçiyorum. Ondan önce de Motorola Atrix kullanıyordum.

• quote:

1979 liraya aldım telefonu kredi kartı tek slip. Henüz kutusunu açmadım. Bakalım inşallah memnun kalırız. Iphone 4s 8 gb'lık modelden geçiyorum. Ondan önce de Motorola Atrix kullanıyordum.

Hocam o fiyat senin aldığın mağazaya mı özeldi?
  • Cpt.Claw kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyleydi. Çünkü kampanyalı vermediler ve peşin alabiliyordum sadece. Son bir tane rose gold kalmış ellerinde başka 64 gb cihaz yoktu. Çok aradım sordum ama hiçbir yerde bulamadım. 4s'i alırken de çok araştırmıştım en son Agora'daki Turkcell'de bulmuştum. Yine Agora'ya gidecektim şansıma tadilattaydı :) şimdilik memnunum cihazdan. Tavsiyem bölgenizdeki Turkcell, Avea, Vodafone merkezlerini gezip sormanız. Mağazaya özel bazen denk geliyor.
  • Haklısın 👌🏻

• arkadaşlar dün telefonum çalındı maalesef. Se almayı düşünüyorum en az 32 gb kapalı kutu 2 yıl türkiye garantili ve space gray istiyorum. En uygun nerden alabilirim veya elinde olupta satmayı düşüneniniz var mıdır?
  • ben gitti gidiyordan 1850ye 32lik se almayı düşünüyorum da distribütör garanti(apple türkiye garantili) diyor da bi sıkıntı olduğu zaman nereye götürücem ben bunu
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    adam hala iphone 6 diyor. sanıyor ki iphone 6, se'den iyi bir telefon. iphone se, 6s'in 5s kasasına konulmuş versiyonu. ekran, ön kamera, 3d touch hariç aynı özellikler 6s'le.
    ayrıca dünya genelinde memnuniyet oranı en yüksek telefon. hala 6 ile karşılaştırıyor delirmemek elde değil.

bu arada ben de amerika'dan arkadaş vasıtasıyla 490 dolara 128 gb olan modelini aldım. kayıtla birlikte türk lirasıyla 1875 tl'ye mal oldu. garantisi yok sanırım ama olsun bu aletler bozulmuyor zaten. elimdeki 5s'i 3.5 yılda hiç tamire göndermedim.
  • apple store'lara, kvk veya teleservise götürebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.