Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

Orijinalden alıntı: trouble1

Vatan Stokları Tükendi.

kesin bilgimi hocam stok tükendimi??

M.H. Lerden öğrendiğim bilgi bu
  • bimeks'ten aldığım iphone 5'i değişim için gönderdim,şuan elde ürün yok diye para iadesi yapabileceklerini söylediler, geldiğinde gönderin o halde talebime ne zaman geleceği belli olmaz para iadesi yapmamız gerek diye cevap dönüldü.
  • adamlar bir world carda kampanya yapmadılar ya şeytan diyor git al 2200e
  • careefour'da evo garantili 1999 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

careefour'da evo garantili 1999 tl.

evo hakkında pek iyi şeyler söylenmemiş hatta hiç
  • stoklar aşağıdaki gibidir Saat 19:04

iPhone 5 16 GB siyah

Adana 12
    osmaniye 6
    pendik 1

iphone 5 16 gb beyaz

Adana 1

Osmaniye 7

Erzurum 2
  • Bimekste iphone 5 siyah 16gb 2061,74 TL
  • Morhipo'da satılan iphone 5'ler ithalatçı garantili mi yoksa, yetkili distribütör garantili mi bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Morhipo'da satılan iphone 5'ler ithalatçı garantili mi yoksa, yetkili distribütör garantili mi bilen var mı arkadaşlar?

benim aldığım garanti yeri pegasus garanti diye bir firma migrostan almıştım telefonun wifisi az çekiyodu gönderdim yenisiyle değiştirdiler belki diğer garantili firmalar yapmazdı onarım yaparlardı bilginize..
  • PENDİK NEOMARİN VATAN Notbook mağazasında 1 adet kapalı kutu iPhone 5 16 GB siyah mevcuttur kapanış 21.45 Paraf kartı olanlar almak isteyenler ve özellikle Anadolu yakasında oturanlar mağazayı ararlarsa beni isterler ise cihazı ayırabilirim ... 0216 670 13 93 Burak

Edit : son iPhone 5 te son dakika golü ile satıldı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 25 Ocak 2013; 21:41:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkale

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Morhipo'da satılan iphone 5'ler ithalatçı garantili mi yoksa, yetkili distribütör garantili mi bilen var mı arkadaşlar?

benim aldığım garanti yeri pegasus garanti diye bir firma migrostan almıştım telefonun wifisi az çekiyodu gönderdim yenisiyle değiştirdiler belki diğer garantili firmalar yapmazdı onarım yaparlardı bilginize..

pegasus sanırım goldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morhipoda varmı hala bulamadım ben ürünü
  • evden çıktığımızda aradık bornova vatan'da 11 tane vardı gidesiye kadar tükenmiş.hemen oradan gaziemiri sorduk 4 tane var dedi biz gidesiye 2 tane kalmış... peynir ekmek gibi satılıyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

morhipoda varmı hala bulamadım ben ürünü

http://www.morhipo.com/kampanya/liste/12196/tekno-firsatlar#stt=&os=0&pg=0&ps=&prv=
  • Arkadaşlar carfordan iphone 5 alan var mı ?
  • Kayseri Merkez'de Paraf kart ile alan var ise nakit alabilirim...

Vatan bilgisayar fatura gösterimi ve imei kontrolü yapılacaktır.

Cep Telefonuma Mesaj atabilirsiniz: 530 433 66 63
  • telefonuma gelen mesaj.

5Mlerde I-Phone cilginligi devam ediyor! 5M Migrosta 26-27-28 Ocakta Money Club ile Apple I Phone 5 16 GB 1.990 TL ustelik kredi kartina 12 taksit firsatiyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

telefonuma gelen mesaj.

5Mlerde I-Phone cilginligi devam ediyor! 5M Migrosta 26-27-28 Ocakta Money Club ile Apple I Phone 5 16 GB 1.990 TL ustelik kredi kartina 12 taksit firsatiyla

Az önce aradık. İş bankası, Yapı kredi, Garanti kartlarına taksit yapıyorlarmış. Siyah beyaz var.

Garanti olarak pegasus dediler. Nasıldır bu garanti?

1990'a bu mu yoksa 1650(telefon) + 115(pasaport kayıt ücreti) garantisiz us cihazı almak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 26 Ocak 2013; 12:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

telefonuma gelen mesaj.

Az önce aradık. İş bankası, Yapı kredi, Garanti kartlarına taksit yapıyorlarmış. Siyah beyaz var.

Garanti olarak pegasus dediler. Nasıldır bu garanti?

1990'a bu mu yoksa 1650(telefon) + 115(pasaport kayıt ücreti) garantisiz us cihazı almak mı?

world carda yok mu
  • Pegasus garantisi hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.